تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 924 از 2365 اولاول ... 424824874914920921922923924925926927928934974102414241924 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,231 به 9,240 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه ♥ NiloofaR ♥'s Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    آسمان شب...

پيش فرض

سلام
    تو این چند ساله خانوم ندیده بودم که تو کار خرید پخش و..باشه.جالب بود.
    جدی؟!
    علاقست دیگه
    همسر یکی از دوستان نزدیک مغازه فروش سیستم های صوتی دارن
    هم خودش خوب یاد گرفته هم کلی کاتالوگ و لیست قیمت و آدرس و ... رو واسه من میاره
    تازه سیستمی که رو ماشین خودم بستیم رو ندیدین

حمید جان بودجم کافی نبود . پخشم رو با یه DEH-X3550UI عوض کردم .
    حالا می خوام بدونم اگه باند های جلومو قطع کنم کلا تغییری در صدا به وجود میاد ؟ اگه کیفیت تغییر می کنه بدم بره .
    کلا جلو هیچی نباشه یعنی ؟
    راستی نگفتی چه جوری میشه صدای آهنگ هم بیرون بره چون الان فقط لرزش و بیس بیرون خوب حس می شه .

سلام
    میشه بپرسم پخش رو چه زمانی و به چه قیمتی تهییه کردین؟
    ممنون

داره خودمونی میشه madrid1990's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام

پخش قبلیم MVH-155UI بود که حدودا 1.5 ماه پیش خریده بودم 210 تومان . این جدیده رو دیشب گرفتم 330

3. این کاربر از madrid1990 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

مرسی از اینکه پاسخ من رو دادید
    با عرض سپاس
    ولی من به راهنمایی بیشتر نیاز دارم (واسه همین دیتا بیشتری میدم)
    1- در مورد بودجه = والا بالا تر هم عرض کردم حداقل بودجه ایی که باید صرف کرد
    (چون باید ببیتم چقدر هزینه داره جورش کنم)
    2- درمورد انتظار از سیستم = کیفیت صوت در حد مطلوب
    3- کلا ساب نخواییم نمیشه ؟
    (چون من صندوقم همیشه تا خرخره پره به اندازه به سوزن جا ندارم چه برسه ساب + زیاد اهل سیستم نیستم که مثلا حال کنم با این چیزا + هزینه هام پایین بیاد)
    4- میشه مدل معرفی کنید
    5- اگه امکان داره یه لینک توضیحات فنی هم بزارید که مطالعه کنم "سردربیارم" ممنونم میشم

باتشکر
    سلام
    ببین با 250 تومن هم میشه یه پخش فلش خور و یه اسپیکر معمولی خرید
    با 2 میلیون هم میشه همین کارو کرد
    ولی سیستمی که هم قیمتش مناسب باشه و کیفیتش خوب (بالا تر هم گفتم!) برای پخش دور و ور 300 باید بدی - برای اسپیکر 300 تا 350 باید بدی و برای آمپیلی که اسپیکرت رو جواب بده باید 300 تا 400 پول بدی
    یعنی جمعا با پول نصب و کابل و ... حدودا میشه 1 میلیون اگه هم الان ندارید میتونید کم کم خرید کنید
    یا میشه یه درجه پایین تر خرید کرد یعنی یه پخش خوب حدودا 350 و یه اسپیکر معمولی بدون آمپیلی فایر حدودا 150 تا 200 تومن که جمعا میشه 500-600 تومن

حالا انتخاب با شما - وجه مورد نظر هم بفرمایید تا مدل به شما معرفی کنیم.

موفق باشید

دوستان من اگه برم توپخونه و پخش بخرم ميتونم خودم نصبش كنم ؟ اخه ماشين بردن اونجا مكافاته و اينكه طرح هم هستش و نميشه ماشين برد ,
    اگه ناوارد باشی یه خورده کار سختیه
    ولی خودت هم میتونی وصل کنی
    میتونی از اونجا خرید کنی و ببری جایی که خلوت باشه بدی برات نصب کنن

اینو بخونی بد نیست:

آموزش نصب سیستم صوتی خودرو

اول من يه توضيح مختصري در رابطه با رنگ بندي و روش نصب سيمهاي پخش توضيح مي دم.البته مال همه پخشها 1جور نیست ولی پخشهای شناخته شده از این استاندارد پیروی میکنن...و اینو بدونید 1کی از مهمترین قسمتهای سازنده سیستم پخشه پس در انتخوابش نهایت دقت رو بکنید...
    سيم زرد رنگ ( + ‌Battery )
    كه هنگامي كه بخواهيم پخش را بطور مستقيم و بدون استفاده از سوئيچ روشن كنيم از آن استفاده مي كنيم.
    سيم قرمز رنگ ( ACC )
    كه هنگامي كه بخواهيم پخش را با استفاده از سوئيچ ( مرحله دوم سوئيچ) روشن كنيم از آن استفاده مي كنيم و با بستن سوئيچ پخش هم خاموش مي شود.
    سيم مشكي رنگ ( - منفي)
    كه براي اتصال به منفي بدنه استفاده مي شود
    سيم آبي رنگ ( System Remote Control )
    كه براي فرمان دادن به آمپلي فاير و روشن كردن آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
    سیم ریموت که با رنگ آبی مشخص میشهREMOT
    سيم نارنجي رنگ ( ILL )
    اين سيم براي مواقعي استفاده مي شود كه بخواهيم همزمان با روشن كردن چراغ هاي پشت آمپر و كوچك ماشين ، چراغهاي پس زمينه پخش هم روشن شود .
    سيمهاي اسپيكرهاي جلو و عقب
    سيم هاي خاكستري رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي جلو سمت راست.
    سيم هاي سفيد رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي جلو سمت چپ.
    سيم هاي بنفش رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي عقب سمت راست.
    سيم هاي سبز( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي عقب سمت چپ.
    سيم آنتن هم كه كاملا مشخصه و در انتهايش سوكت مخصوص آنتن نصب هست. روش نوشته ant
    1سری خروجی های rc داره که واسه وصل کردن پخش به آمپلیفایر هستن
    RC که روش نوشته SW مال سابه و همینطور RC :که روش نوشته REAR استیج عقب و RC FRONT مال استیج جلوست...
    اینم از شماتیک کلی سیمهای پخش البته 2جفت RC داره

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by Mohammadkiller; 01-02-2013 at 21:21.

5. 8 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه poyyesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

[سلام من جند روزییه 405 تحویل گرفتم میخوام یه پخش تا 200 تومن بخرم که فلاش تا 32 گیگ و دی وی دی هم ساپورت کنه فقطم صوتی . تصویری نباشه الان بااین بودجه جی میتنم بگیرم باکیفیت باشه پایونر یا سونی یا .... مدلشو کامل بنویسین لطفا بعدم من زیاد اشنا نیستم اگه بخوام صدای باس ماشین زیاد باشه نه خیلییم زیاد با کمترین هزینه جی باید نصب کنم باند یا چی لطفا کامل راهنمایی کنیدمن هیچ اطلاعاتی در این باره ندارم

پروفشنال Amir..H's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    "گااااااا"

پيش فرض

[
    اگه ناوارد باشی یه خورده کار سختیه
    ولی خودت هم میتونی وصل کنی
    میتونی از اونجا خرید کنی و ببری جایی که خلوت باشه بدی برات نصب کنن

اینو بخونی بد نیست:

آموزش نصب سیستم صوتی خودرو

اول من يه توضيح مختصري در رابطه با رنگ بندي و روش نصب سيمهاي پخش توضيح مي دم.البته مال همه پخشها 1جور نیست ولی پخشهای شناخته شده از این استاندارد پیروی میکنن...و اینو بدونید 1کی از مهمترین قسمتهای سازنده سیستم پخشه پس در انتخوابش نهایت دقت رو بکنید...
    سيم زرد رنگ ( + ‌Battery )
    كه هنگامي كه بخواهيم پخش را بطور مستقيم و بدون استفاده از سوئيچ روشن كنيم از آن استفاده مي كنيم.
    سيم قرمز رنگ ( ACC )
    كه هنگامي كه بخواهيم پخش را با استفاده از سوئيچ ( مرحله دوم سوئيچ) روشن كنيم از آن استفاده مي كنيم و با بستن سوئيچ پخش هم خاموش مي شود.
    سيم مشكي رنگ ( - منفي)
    كه براي اتصال به منفي بدنه استفاده مي شود
    سيم آبي رنگ ( System Remote Control )
    كه براي فرمان دادن به آمپلي فاير و روشن كردن آن مورد استفاده قرار مي گيرد.
    سیم ریموت که با رنگ آبی مشخص میشهREMOT
    سيم نارنجي رنگ ( ILL )
    اين سيم براي مواقعي استفاده مي شود كه بخواهيم همزمان با روشن كردن چراغ هاي پشت آمپر و كوچك ماشين ، چراغهاي پس زمينه پخش هم روشن شود .
    سيمهاي اسپيكرهاي جلو و عقب
    سيم هاي خاكستري رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي جلو سمت راست.
    سيم هاي سفيد رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي جلو سمت چپ.
    سيم هاي بنفش رنگ( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي عقب سمت راست.
    سيم هاي سبز( بدون خط مثبت و خط دار منفي) براي اسپيكرهاي عقب سمت چپ.
    سيم آنتن هم كه كاملا مشخصه و در انتهايش سوكت مخصوص آنتن نصب هست. روش نوشته ant
    1سری خروجی های rc داره که واسه وصل کردن پخش به آمپلیفایر هستن
    RC که روش نوشته SW مال سابه و همینطور RC :که روش نوشته REAR استیج عقب و RC FRONT مال استیج جلوست...
    اینم از شماتیک کلی سیمهای پخش البته 2جفت RC داره

منبع:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    عزیز دمت گرم من که دیگه چیزی از اینا یادم نمونده بود! فقط اینو بگم وصل کردن پخش دیگه اینقد دنگ و فنگ نداره هیچ ادم عاقلیم دیگه نمیاد خودشو دو ساعت با بستن سیم مشغول کنه!
    هر پخش و ماشینی که سوکت فابریک داره مثلا سوکت فابریک پخش کنوود که به پراید بخوره .. این سوکت یه سرش میخوره به دسته سیمی که ماله خوده ماشینه و یه سرش میره داخل پخش به همین راحتی!
    فقط اکثر پخشا یه سوکت تبدیل برا فیش رادیو میخوان و اینکه باس بلد باشی پخش فابریک ماشینو در بیاری که یا قلق داره یا وسیله خاص میخواد مثه خشاب کش
    در کل وصل کردن پخش کار خیلی راحتیه..

8. 3 کاربر از Amir..H بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mohammadkiller's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    استان قم بیوگرافی:نام:محمد

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش آقا حمید لطف کردن و زحمت کشیدن یک جفت اسپیکر mxc 609 plus آدیو سیستم گرفتن و سه شنبه گذشته رفتم و حضوری از ایشون تحویل گرفتم و قسمت شد بالاخره ما آقا حمید رو زیارتشون کنیم
    اسپیکر قبلی من 718 ex بود اول ها که خریده بودمش ازش راضی بودم ولی بعد چند وقت دلمو زد و به فکر این افتادم که عوضش کنم تا اینکه با آقا حمید مشورت کردم و این اسپیکر رو خریدم
    امروز صبح یعنی جمعه وقت کردم که وصلش کنم
    همون طور که انتظار داشتم کیفیت و صدای عالی تازه با توجه به این که هنوز آبندی نشده یا به قول حرفه ای ها برک نشده و آمپیلی من برای این اسپیکر ضعیفه صدای بسیار عالی و تفکیک صدای خوب رو داره
    rms این اسپیکر 110 واته ولی آمپ فعلی من 60 وات خروجیشه
    با این اوصاف ولی خیلی از 718 بهتره (راحت شدیم از این صدای تیز)

به جرات میتونم بگم این اسپیکر از 718 و 6975 که یه جورایی الکی اسم و رسم دار شدن بهتره (حداقل تو این وضع بازار)

فقط اگه آقا حمید لطف کنن و جواب پست زیر رو هم بدن که ما ممنونشون میشیم

سلام آقا حمید
    قیمت آمپ های زیر رو میتونی بدی؟ بی زحمت

M-LINE 75.4

MX 75.4

RADION 100.4

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mosconi

مرسی
    و در ضمن اگه لطف کنی برای دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک پخش خوب که فلش خور باشه و یک جفت اسپیکر که نیاز به آمپیلی فایر نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم . بودجشون تا 500-600 هست
    مرسی
    Last edited by Mohammadkiller; 02-02-2013 at 00:03.

10. 2 کاربر از Mohammadkiller بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

سلام

پخش قبلیم MVH-155UI بود که حدودا 1.5 ماه پیش خریده بودم 210 تومان . این جدیده رو دیشب گرفتم 330
    آقا پخشو چرا خریدی که به این زودی عوض کنی>؟ قبلیو چیکار کردی؟

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

آخه اول قرار بود با دو جفت باند سرو تهشو هم بیارم !!!

عوض کردم با این جدیدیه و یه مقداری سر دادم

تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    چند وقت پیش آقا حمید لطف کردن و زحمت کشیدن یک جفت اسپیکر mxc 609 plus آدیو سیستم گرفتن و سه شنبه گذشته رفتم و حضوری از ایشون تحویل گرفتم و قسمت شد بالاخره ما آقا حمید رو زیارتشون کنیم
    اسپیکر قبلی من 718 ex بود اول ها که خریده بودمش ازش راضی بودم ولی بعد چند وقت دلمو زد و به فکر این افتادم که عوضش کنم تا اینکه با آقا حمید مشورت کردم و این اسپیکر رو خریدم
    همون طور که انتظار داشتم کیفیت و صدای عالی تازه با توجه به این که هنوز آبندی نشده یا به قول حرفه ای ها برک نشده و آمپیلی من برای این اسپیکر ضعیفه صدای بسیار عالی و تفکیک صدای خوب رو داره

به جرات میتونم بگم این اسپیکر از 718 و 6975 که یه جورایی الکی اسم و رسم دار شدن بهتره (حداقل تو این وضع بازار)

مرسی
    خدایییییی ؟؟؟؟؟
    ببین من الان دوتا 6974 دارم با دوتا 6984 . به نظرت بدم بره این 4 تارو جاشون دوتا از این mx609 بزارم ؟
    آمپم pioneer 6500 . مشکلی نداره ؟
    فیمتش چنده ؟

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

hای ای ای ای
    چند تا داری؟ هاااااا؟؟؟
    spl هست یا نه؟؟؟؟ 12 اینچه انگار!!!
    قبلا هم گفتم احتمال داره رو این ساب فکر بکنم ولی اگه بگیرم با یه چیزی به ماشین جوش میدمش که اگه خواستن ببرن با ماشین ببرند
    1 تومن مناسبه با این گرونی

تو سری های رادیون یا نمیدونم سری های دیگش آمپ ارزون نیست ما بخریم؟؟ تا 400 تومن؟؟
    سلام
    محمد خان دم شما گرم حالا دیگه برا بزرگتر از خودت چماق میکشی؟
    مزاح کردم.
    اونو گذاشتم برای پسرم تا جام رو پر کنه.
    بله 12 اینچه و هم SPL و هم SQ . معرکه هستش. کلی مقام داره.1500 به بالا باید بهش بدی تا درایو بشه.
    یه آمپ دو کانال دارن فکر کنم بتونه بریجش کمی قل قلکش بده.
    نه فعلا ندارن تو این سریها که گفتی.
    کامپوننت 110 rms جفتی 80؟ چه عالی! از کجا خریدین؟ یه آمپ دو کانال مناسب برا اینا چه مدلی هست؟ با چه قیمتی؟
    دوست گلم مگه میشه همچین چیزی؟الان با 80 تومن یه MP3 پلیر بهت نمیدن چه برسه به این کامپوننت.
    یک بار دیگه ابتدای پست رو بخونید. عرض کردم روی هر جفت براشون 80،000 تومن تخفیف گرفتم.جفتی 665،000 تومن. جمعا 1،330،000 تومن.
    حمید جان بودجم کافی نبود . پخشم رو با یه DEH-X3550UI عوض کردم .
    حالا می خوام بدونم اگه باند های جلومو قطع کنم کلا تغییری در صدا به وجود میاد ؟ اگه کیفیت تغییر می کنه بدم بره .
    کلا جلو هیچی نباشه یعنی ؟
    راستی نگفتی چه جوری میشه صدای آهنگ هم بیرون بره چون الان فقط لرزش و بیس بیرون خوب حس می شه .

ببین صدای BASS و خصوصا LOW BASS چون فرکانس پائین هست و دارای طنین میباشد عمق صداش بالا هست. مثلا شما اگر توی یه برج و در طبقه 5 باشید اگه یه ماشین که یه باکس 70 لیتری پورتد و یه ساب 500 واتی داشته باشه و از کوچتون عبور کنه با افزایش ولوم صدای باس عمیقی رو خواید شنید. ولی فرکانسهای مید و های اینگونه نیستن. لذا توقع بیرون آمدن صدای اسپیکرها با فاصله زیاد توقع بی جائی هست.
    خسته نباشین......
    برای 132 تا 300 تومن بیشترم شد اشکال نداره ساب و اسپیکر چی پیشنهاد میدین....
    ممنون...
    اسپیکر رو میتونید کن وود 6930 بردارید 110 تومن.ولی ساب رو...
    سلام آقا حمید
    قیمت آمپ های زیر رو میتونی بدی؟ بی زحمت

M-LINE 75.4

MX 75.4

RADION 100.4

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] mosconi

مرسی
    1-Ml 75.4 فروشش 650 بود.
    MX 75.4 موجود نیست باید بین نماینده ها جستجو کنم که مسلما خیلی بالاتر قیمت میدن
    رادیان 100.4 هم 960،000 بود.خیلی آمپ خوبیه. 67 تا ریت گرفته.واقعا می ارزه.
    ماسکونی که نیست ولی نماینده ها دارن .حدود 2 میلیون هست. فروردین 1،160،000 بود.اگه پول داشتم میخریدم
    اینکه میگم بود چون این برند مستقیم با یورو محاسبه میشه نه دلار لذا تغییرات قیمتیش بالاتره. با توجه به موجودیها و تخفیفاتی که من میگیرم هر کسی این ور عید هر چی خرید برد کرده.ضمنا یورو رفته بالای 5000 تومن به احتمال زیاد قیمتها نیز مجددا افزایش یافته یا می یابد.
    جدی؟!
    علاقست دیگه
    همسر یکی از دوستان نزدیک مغازه فروش سیستم های صوتی دارن
    هم خودش خوب یاد گرفته هم کلی کاتالوگ و لیست قیمت و آدرس و ... رو واسه من میاره
    تازه سیستمی که رو ماشین خودم بستیم رو ندیدین

ممنون
    نیلو فر خانوم.بنده خیلی خوشحالم که سرکار خانومی آمده تو جمع سیستم باز ها. بهتون تبریک میگم.راستی نفرمودید سیستم چیا دارین؟اگه بتونید تو قسمت عکس سیستم بچه ها عکسش رو هم بزارین ممنون میشم.
    [QUOTE=Amir..H;7463840]چه حالی میده ادم از رفیقش سیستم کادو بگیره
    خدا شانس بده

سلام حمید جان
    چه خبرا....؟
    خوبی؟
    الان سیستم چیا داری..؟
    امپ کوچلو موچولو 4 کانال چیزی سراغ دارین؟(قیمت مناسب البته)

سلام دوستان

فقط اگه آقا حمید لطف کنن و جواب پست زیر رو هم بدن که ما ممنونشون میشیم

و در ضمن اگه لطف کنی برای دوست عزیزمون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یک پخش خوب که فلش خور باشه و یک جفت اسپیکر که نیاز به آمپیلی فایر نداشته باشه معرفی کنید ممنون میشم . بودجشون تا 500-600 هست
    مرسی
    محمد جان شما لطف داری. من هم از دیدن شما و دوستان عزیزتون خیلی خوشحال شدم.
    همونطور که قبلا هم عرض کردم بزار خوب برک بشه بعد ببین چه صدائی میده. واقعا این برند ناشناخته هستش بزار جا بازکنه با این رنج قیمتش امثال پایونیر کن وود رو له میکنه.البته امیدوارم نرخ ارز ثابت بمونه.
    در مورد جناب Elder هم چشم.پخش رو به نظر من 7016 برداره ما بقی رو هم کن وود 6994.حدود 610 میشه. اگه میخوای بگو براش بگیرم. ایشون هم قم تشریف دارن؟

خدایییییی ؟؟؟؟؟
    ببین من الان دوتا 6974 دارم با دوتا 6984 . به نظرت بدم بره این 4 تارو جاشون دوتا از این mx609 بزارم ؟
    آمپم pioneer 6500 . مشکلی نداره ؟
    فیمتش چنده ؟
    بله گلم. من چیز بد به کسی معرفی نمیکنم.اصلا قابل مقایسه نیست.
    البته آمپت مثل آمپ محمد هست. باید آمپهاتون رو تعویض کنید.اونوقت متوجه کیفیت و قدرت واقعی این اسپیکر میشید.
    Last edited by shadows_funeral; 02-02-2013 at 14:52. دليل: فعالیت تجاری ممنوع

15. 5 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 56 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 56 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •