آقايون از اظهار نظراتتون خيلي ممنونم
ولي منظور من اين بوده كه من مي خوام با يه برنامه كه نوشته ام اونو پاكش كنم نه به صورت دستي و غيره ...
لطفا بازم كمك كنيد :oops:
آقايون از اظهار نظراتتون خيلي ممنونم
ولي منظور من اين بوده كه من مي خوام با يه برنامه كه نوشته ام اونو پاكش كنم نه به صورت دستي و غيره ...
لطفا بازم كمك كنيد :oops:
بازهم تکرار می کنم که اين کار بعد از بالا آمدن ويندوز و در محيط ويندوز به هيچ وجه و با هیچ برنامه ای امکان پذير نيست... اخه بابا هسته ویندوزه.... notepad که نیست عزیز...نوشته شده توسط soda
هر کاری ميخوايد با اين فايل بکنيد بايد خارج از ويندوز يا قبل از بالا اومدن ويندوز باشه...
والسلام!
اگر در Nodpade مي خواهي پاكش كني برو در انجن آموزش برنامه نويسي در آنجامطلبي در اين مورد هست !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
من يه راهي مي دونم. ديديد برنامه هايي هستند كه وقتي نصبشون مي كني درخواست reset ويندوز رو مي كنند؟
خب سودا جان بايد يك برنامه اي بنويسي كه بعد از نصب نياز به reset ويندوز داشته باشه و در هنگام بالاآمدن ويندوز دستور حذف اون فايل رو اجرا كنه. ولي ديگه ويندوزت بالا نمي آد!
البته من فكر مي كنم سودا خودش راهي براي اين كار داره و مي خواد ببينه ما هم مي تونيم راهي پيدا كنيم يا نه؟ چون اولش هم گفته كه هر كي اين كار رو بكنه يك جايزه خوب مي گيره!
شما با ncامتحان كن ncرو تو يه درايو ديگه بريز و از رو ويندوز هم اين كار رو نكن چون گفته ساسر هم درسته با بوت بيا بالا و برو تو اون درايو كه nc رو ريختي اجراش كن ولي پاك بشه ممكنه ويندوزت خراب بشه گفته باشم :mrgreen:
فرهاد جان مگه نديدي كه سودا گفته كه امكان بوت با سي دي يا فلاپي رو نداره؟نوشته شده توسط farhad resalati
در ضمن با nc هم نمي شه. چون اون فايل هسته اصلي ويندوز هست. مثل اينكه قلب يك انسان رو بخواي در بياري!!!
نه حواسم نبود شرمنده حالا گير نده مهدي جان بزار جايزه رو بگيريم ديگههاما فكر كنم با يه هارد مكمل ديگه بتونه بوت بشه و .... باز تحقيق ميكن اما تا جايي كه يادم مياد من با nc خود ويندوزم پاك كردم : ولي با بوت بالا اومدم نه ويندوز :lol:
فرهاد جان شما صحيح مي فرماييد اما سودا كاملا واضح گفته كه از بوت با ديسكت و ... نمي تونه استفاده كنه و استفاده از يك هارد و ويندوز ديگه هم صورت مساله رو عوض مي كنه
فقط با يك ويندوز روي يك هارد و بدون بوت و .../. اگه كسي تونست بسم الله!
روي جواب قبلي من هم فكر كنيد. همين درست بايد باشه.
من حرف شما رو رد نكردم :!: و براي حل مشكل گفتم از يه هارد ديگه![]()
فرهاد جان من هم نگفتم رد كردي. اما گفتم كه سودا مي خواد بدون هيچ كدوم از موارد جانبي مثل هارد يا حتي يك ويندوز ديگه يا مثلا با استفاده از بوت ديسكت و ... اين كار رو بكنه. من اگه باز هم اين مطلب رو متذكر شدم به خاطر اينه كه ديدم بعضي از دوستان اشتباها استفاده از اين موارد رو پيشنهاد مي كنند.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)