کل تیم خوب باشه بازی رو نپخشن هم مهم نیست
امرو بازی با ختافه رو که نشون داد رئال اگه پشتش داور نباشه و هافبکاش از بازی خارج بشن با من تو من تمومه کارش ! کاری که تا قبل گل اولش ختافه کرد . رو تمومیه ایستگاهیا وقتی کاسیاس بود مشکل داشتن چه برسه الان
کل تیم خوب باشه بازی رو نپخشن هم مهم نیست
امرو بازی با ختافه رو که نشون داد رئال اگه پشتش داور نباشه و هافبکاش از بازی خارج بشن با من تو من تمومه کارش ! کاری که تا قبل گل اولش ختافه کرد . رو تمومیه ایستگاهیا وقتی کاسیاس بود مشکل داشتن چه برسه الان
من همچنان در دو تاپیک در مورد بازی رئال - منچستر سکوت میکنم
ولی مطمئنم این دوبازی مثه بازی چندین سال پیششون میشه که 5-6 شد و حسابی بازی های پر گلی رو خواهیم دید... رئال که خط دفاعیش و در درون دروازه نابود شده ، منچستر هم توی این فصل زیاد عملکرد خوبی رو در دفاع نداشته .... دیگه خط حمله هر دو تیم هم که به جرات بهترین های اروپا هست ... همه چیز گواه این رو میده که بازی های پرگلی رو میبینیم ... مگر اینکه مربیان تصمیمات تاکتیکی خاصی رو بگیرند.
فرگوسن: تیم این فصل، به خوبی بهترین تیم هایم در الدترافورد است
منچستریونایتد در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و در رقابت های جام حذفی و لیگ قهرمانان نیز همچنان حضور دارند
![]()
سایت گل- سرالکس فرگوسن، سرمربی منچستریونایتد، تیم فعلی اش را با بهترین تیم هایی که در طول دوران حرفه ای اش در الدترافورد داشته، برابر دانست.
منچستریونایتد در حال حاضر در صدر جدول لیگ برتر قرار دارد و در رقابت های جام حذفی و لیگ قهرمانان نیز همچنان حضور دارند و امیدوارند که بتوانند مانند سال 1999 به یک سه گانه دست پیدا کنند.
یکی از دلایل اصلی موفقیت های منچستریونایتد در این فصل، بازی های خوب رابین فن پرسی وین رونی، خاویر ارناندز و دنی ولبک است که بسیاری را به یاد اندی کول، دوایت یورک، تدی شرینگام و اله گنار سوسلسشر در سال 1999 انداخته است.
فرگوسن در گفتگو با خبرنگاران گفت:" وقتی به مهاجمان تیم نگاه می کنید، فکر می کنید اگر هر کدام از آنها بتوانند 20 گل به ثمر برسانند، ما واقعا شانس بالایی خواهیم داشت.
با توجه به گزینه هایی که داریم، اگر بتوانیم همه بازیکنان را آماده نگه داریم، می توانیم بگوییم این تیم به خوبی بهترین تیم هایم در منچستریونایتد است."
منچستریونایتد در دیدار بعدی اش در لیگ برتر باید مقابل ساوتهمپتون قرار بگیرد و در لیگ قهرمانان نیز باید به مصاف رئال مادرید بروند.
ضمن اینکه حریف بعدی آنها در رقابت های جام حذفی ردینگ خواهد بود.![]()
لباس اول یونایتد پیدا میشه در تهران؟ کجا؟
تهران من جایی سراغ ندارم ولی با این وضع پوند و قیمت 60 پوندیش اصلا نمیرزه
راستی لباس دوم قشنگ تره
......................................
دیگو لوپز دروازبان جدید رئال مادرید)
فوق العادست این ....
![]()
Last edited by ^^ hiti ^^; 29-01-2013 at 01:07.
Oh Robin Van persie ...
گلزنی برابر لیورپول ، آرسنال ، چلسی و من سیتی
![]()
فرگی هم سی هزار پوند جریمه شده و باید مبلغ رو بپردازه.
راستی سیتی هم مساوی کرد ان شالله امشب ببریم میشیم 7 تا!خندم میگیره مانچینی گفته بود که توی ژانویه به یونایتد میرسیم!!!!!![]()
Happy old days
7 امتیاز اختلاف!
چه حالی داد همه مساوی کردند این هفته فقط ما بردیم. تا باشه از این هفته ها!
یک الگوی یکسان مشاهده کردم در این اواخر.
لیورپول، تاتنهام و حالا ساتمتون ، در نیمه ی دوم ، کاملا بر یونایتد سلطه داشتند. 45 دقیقه فشار پشت فشار. حمله پشت حمله روی دروازه ی دخه آ.
شاید مشکل از کیفیت پایین هافبک هاست.
شاید هم مشکل از فرگوسن باشه. شاید پیرمرد نمی تونه حریف اندیشه های تازه ی تاکتیکی مربیان جوان بشه.
ریشه ی مشکل هر چه که هست، بهتره زودتر حل بشه.
دقیقا. از یکی-دو فصل قبله که اینجوری شده اونم در مقابل تیمای ضعیفتر از خودمون. حتی تیمی مثل وست بروم هم من یادمه توی اولدترافرد وسط زمین رو کاملا گرفته بود.
به نظرم حالا این از تاکتیک تیم باشه یا ضعف هافبکها یه جورایی سبک بازی تیمو تشکیل داده.
یه کم عجیب نیست؟؟تو این چند تا بازی آخرهر تیمی که خواسته روی ما فشار آوردهک الگوی یکسان مشاهده کردم در این اواخر.کاملا بر یونایتد سلطه داشتند. 45 دقیقه فشار پشت فشار. حمله پشت حمله روی دروازه ی دخه آ.
لیورپول، تاتنهام و حالا ساتمتون ، در نیمه ی دوم ،
شاید مشکل از کیفیت پایین هافبک هاست.
شاید هم مشکل از فرگوسن باشه. شاید پیرمرد نمی تونه حریف اندیشه های تازه ی تاکتیکی مربیان جوان بشه.
ریشه ی مشکل هر چه که هست، بهتره زودتر حل بشه.
ماهم ترجیح دادیم به جای کم کردن فشار دفاع همه جانبه کنیم
اندیشه های تاکتیکی مربیان جوان که تواین چندتا بازی آخر یهو به وجود نیومده
یا بازی کردن ولبک تو کناره زمین ...
به نظرم فرگوسن و دستیاراش دارن کاری می کنند تا تیم برای بازی با رئال آماده بشه و مطمئنم از همین الان یه فکر هایی دارن...
به هرحال مطمئنا فرگوسن و دستیاراش می دونن دارن چی کار می کنن
----------
راستی بابت برد هم تبریک
Last edited by shakerifar; 31-01-2013 at 21:33.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)