با سلام
این پرینتر p50 ما در ایکون مخصوصش در tray سطح جوهرهاش رو کم نشون می ده (البته مخزت داره و مخزن هاش هم پره) سوال من اینه که آیا این طبیعیه؟ یا باید کار خاصی بکنم تا درست بشه؟
ممنون از راهنماییتون
این عکس![]()
با سلام
این پرینتر p50 ما در ایکون مخصوصش در tray سطح جوهرهاش رو کم نشون می ده (البته مخزت داره و مخزن هاش هم پره) سوال من اینه که آیا این طبیعیه؟ یا باید کار خاصی بکنم تا درست بشه؟
ممنون از راهنماییتون
این عکس![]()
سلام.دوست عزیر مارک کاغذی که استفاده می کنین چیه ؟
امروز کارتریج نو خریدم + رنگ مشکی wwm .پارت تکنیک و واکس پیدا نکرد..جوهر wwm چطوره..دوباره مثل جوهر اینک تک کارتریجو خراب نکنه..؟ من هنوز در مورد گرفتن سخت کاغذ عکس توسط دستگاه مشکل دارم.دستگاه نوع هست اما کاغذ عکس رو بازور زیاد میگیره.گرم کاغذ 250 که مناسبه ..نمی دونم دیگه چکار کنم..دلیل اینکه عکس ها با چیزی که در مانیتور مبینیم با چیزی که چاپ میشه خیلی فرق دارن تار شدگی وجود داره و راهی نیست که قبل از پرینت متوجه این فرق بشیم ؟خیلی زیاد سوال کردم ببخشید....
بازم ممنونم.کاش قبل از خرید این دستگاه با این سایت آشنا میشدم..اصلا از پرینت این دستگاه راضی نیستم در عکس های چاپ شده تار شدگی شدید دیده میشه .
سلام دوست عزیز
مشکلی نیست، هر موقع ارور تموم شدن داد و چراغ قطره روشن شد، همون دکمه قطره رو بزنید چندبار تا کارتریجا بیان به محل تعویض و بعد اون دکمه کوچیک بالای کارتریجا رو چند ثانه فشار بدید و بعد مجدد دکمه قطره رو بزنید، با این کار اون ارور برطرف میشه.
موفق باشید
من کاغذاری زیادی استفاده کردم اما کاغذای اصلی مثل اپسون، کداک و فوجی خیلی خوبن.
کاغذ بایتون و پیکسل هم خوب هست.
جوهر WWM هم خوبه اما من پارت و وکس رو بیشتر می پسندم. (بیشتر پارت تکنیک)
دستگاهتون چیه مدلش؟
سلام
hp 3050a مدل دستگاه من ...اصلا از کیفیتش راضی نیستم ..منظورم این بود که از چه کاغذی استفاده کردین که در تماس با آب جوهرش پاک نشده..هم کاغذ a4 معمولی جوهر مشکی حل میشه سری هم کاغذ عکس (مارک epson ) . در مورد سوال پست قبلیم این تارشدگی های عکس دلیلش چیه راه حل پیشنهادی واسش نداریم که از تجربه شما دوست عزیز استفاده کنم ؟از جوهر پیگمنت در این پرینتر میشه استفاده کرد ؟
برای پرینت گرفتن با کانن 4600 مشکل دارم
پرینت گرفتن معمولی درست انجام میشه ولی برای پرینت گرفتن که از قسمت بالای پرینتر صفحه مخصوص چاپ عکس را میگذاریم و قطع عکس رو مشخص میکنیم اصلا چاپ انجام نمیده و سفید میده بیرون علتش چیه؟(قبلا درست کار میکرد)
سلام دوست من
رو بسته کاغذ می نویسه ضد آب اگر همچین خاصیتی داشته باشه.
از جوهر دای به جای پیگمنت استفاده کنید بهتره.
تار شدگی هم هد الاین کنید.
موفق باشید
سلام
جوهر مشکی پرینتر من- 4500 -تموم شده. 901 هست کارتریج فکر کنم. با چه جوهری شارژ کنم بهتر هست؟ میخوام ببرم بدم بیرون شارژ کنن بنا بر خوانده ها گویا پارت تکنیک خوب هست. می خواستم به ترتیب خوب بودن چند تا دیگه را هم لطفا بگید تا اگر نداشتند یکی را با یکی دیگه شارژ کنم.
مرسی
سلام دوست من
اگر بیرون بدید شارژ کنن که نمی تونید نوع جوهر رو انتخاب کنید، اونا از جوهری که دارن استفاده می کنن.
اما من به ترتیب جوهر های پارت تکنیک، وکس و WWM رو پیشنهاد می کنم.
اگر از بسته های شارژ هم بگیرید که توش پایه هواگیری هم داره،بد نیست.
موفق باشید
یک بسته دارم به نام inknara برای کنون هست. نوشته برای 40 و 50 و 510 و 512 و 810 و 830 . از این میتونم برای اچ پی استفاده کنم؟ سرنگ و نازل کلینینگ هم داره خودش.
سلام
ترجیحا خیر.
با اینکه تکنولوژی چاپ کانن و اچ پی شبیه ههم هست اما بهتره که از جوهر های مخصوص خود دستگاه استفاده کنید.
موفق باشید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)