امتحانات تموم شد و تاپیک واردر خواب زمستانی خودش شد![]()
ذخيره رو زدن باورم نميشه كه 3.36 گرفتم با ميان ترم 6 و تقريبا پاس شد رفت(اشك شوقه :دي)
2.52 شدم حسین عزیز... میان ترم هم 6 ... 1 نمره هم 100% تشریحی هست ... ولی چه فایده اینم شد نمره ؟
مدار منطقی رو چرا نزدن ؟
من برگشتم
دوستان من مبانی و ریاضی رو افتادم.با این وضعیت مشروط میشم.مشروط هم که بشی 12 واحد بیشتر نمیدن درسته؟خب مبانی 4 واحد هست و ریاضی 3 واحد که میشه 7 واحد.5واحد رو چی بردارم؟دیگه نمیخوام تخصصی باشه.اندیشه1 و زبان عمومی و فارسی و آزمایشگاه کامپیوتر رو پاس کردم.غیر اینا چی بردارم واسه 5واحد باقی مونده؟
پ.ن: راستی انتخاب واحد نشده هنوز؟همون از 14 بهمن هست؟از چه ساعتی؟
WELCOME BACK
از 14 بهمن که باز شد برای هر کس یک تاریخی رو مشخص میکنن ... مثلا برای شما ممکنه باشه : 15 ام ساعت 10
حالا اون قسمت قبلی رو جواب نمیدی رفیق؟اون 5واحد رو چی بردارم؟
یه 2 واحد عمومی بردار + ساختمان های گسسته به نظرم ... چون درس پیش نیاز این ها رو افتادی میتونی باهم برداری ... اگر برات سنگین میشه میتونی فیزیک 1 برداری به جای گسسته
این ساختمان های گسسته خیلی مهمه پاس کردنش ... بچه هایی که ترم پیش ( واسه ما میشه ترم 2 ) این درس رو برنداشتن کلا هیچ کدوم از 3 تا درس اصلی و تخصصی ترم 3 ( مدار - ذخیره - ساختمان ) رو نتونستن بردارن
دوستان 2تا سوال:
یکی اینکه میشه مثلا من ریاضی1 رو افتادم ترم بعد هم ریاضی1 رو بردارم هم 2 رو؟امکانش هست؟
بعد اینکه چقد احتمالش هست که مثلا ترم قبل برای ریاضی و مبانی کلاس بوده و برای این ترم دیگه کلاس نباشه؟
بله میتونی هر 2 تا رو با هم برداری
خب ورودی های جدید میان و این درس ها رو برمیدارن و شما باید با اونا بشینید ... به احتمال زیاد تشکیل میشه ... مگر اینکه دانشگاه شما ورودی جدید کامپیوتر برنداره و کسایی هم که افتادن خیلی کم باشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)