تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 19 از 19

نام تاپيک: نظر اساتيد در مورد مانيتور sle23hd01md

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

فکر نکنم دیگه موجود باشن با این تحریم ها و قیمت ارز
    چون اصلاً برای صنام به صرفه نیست ش
    چند هفته پیش داخل فروشگاه اتکا دیدم . فقط قیمتش شده 530 تومن.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

دوست عزیز اکثر پنل های ال جی و سامسونگ هم ساخت چین هستند چون مدتهاست برندشون رو به چین فروختن.بنظر من اینکه بعد از پایان گارانتیتون اگه مانیتور مشکل دار بشه و بتونین قطعاتش رو تو بازار پیدا کنید اصل خیلی مهمیه که فک کنم دچار مشکل میشید پس بهتره از مانیتور های رایج مثل ال جی و سامسونگ استفاده کنید.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

دوست عزیز اکثر پنل های ال جی و سامسونگ هم ساخت چین هستند چون مدتهاست برندشون رو به چین فروختن.بنظر من اینکه بعد از پایان گارانتیتون اگه مانیتور مشکل دار بشه و بتونین قطعاتش رو تو بازار پیدا کنید اصل خیلی مهمیه که فک کنم دچار مشکل میشید پس بهتره از مانیتور های رایج مثل ال جی و سامسونگ استفاده کنید.
    به حق چیزای نشنیده - یعنی شما میگی برندای خارجی تامین قطعاتشون در شرایط کنونی از داخلی ها بهتره؟!
    در ضمن پنل این مدل صنام هم واسه سامسونگ هست.
    تازه الان مانیتورها یکبارمصرف هستند یعنی اگه پنل و شاسی خراب بشه ارزش تعمیر نداره و شما باید یدونه تازه بگیرین.

4. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

آقا چرا یه عکس وقتی روشنه ازش نمیزاری؟

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

ممنون رفتم یه aoc دیروز خریدم
    آره این مانیتور رو چند جا پرسیدم میگن دیگه 5-6 ماهه تو بازار نیست

7. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

آقا چرا یه عکس وقتی روشنه ازش نمیزاری؟
    اگه با منی فعلا دوربین مناسب ندارم تا عکس بزارم ولی از ال سی دی 37 صنام خودم چندتا عکس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] گذاشتم.

9. این کاربر از Soroush-S بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

اولا شما هر شاسی مانیتور ال سی دی به من بده من نهایت با 30 تا 40 تومان برات تعمیرش میکنم(غیر از پنل).بعدش برندای خارجی مانند سامسونگ و ال جی سالهاست رایج هستند و قطعات اونها هم تو بازار ریخته.دست دوم و شاسی اوراقی هم بمراتب از مارک اسنوا بیشتر تو بازار هست که بشه از تو بازار خرید.بهتره بدونی که چینی ها کاملا بر اساس بازار کشور های هدف کار میکنن و میدونن که قطعات یدکی مصرفی هر کشور بیشتر چه قطعاتی هست و همزمان با گسترش اون برند تو بازار اون کشور شروع به تولید مشابه اون قطعه میکنن.من سالها تو کارخونه تولید تلویزیو کار میکردم و میدیدم که مثلا کنترل از راه دور تلویزیونی که ما تولید میکردیم و ساخت کره بود همزمان با توزیع تو بازار چینیش تو بازار میومد یا آی سی ها همون شاسیهم همینطور.کلا اگه یکمی هم توی خدمات پس از فروش دست داشتید میدید که پاسخگویی سام و متد ایران باز هم بمراتب از این برندای دیگه مثل اسنوا صنام و....بهتره.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

به حق چیزای نشنیده - یعنی شما میگی برندای خارجی تامین قطعاتشون در شرایط کنونی از داخلی ها بهتره؟!
    در ضمن پنل این مدل صنام هم واسه سامسونگ هست.
    تازه الان مانیتورها یکبارمصرف هستند یعنی اگه پنل و شاسی خراب بشه ارزش تعمیر نداره و شما باید یدونه تازه بگیرین.
    اولا شما هر شاسی مانیتور ال سی دی به من بده من نهایت با 30 تا 40 تومان برات تعمیرش میکنم(غیر از پنل).بعدش برندای خارجی مانند سامسونگ و ال جی سالهاست رایج هستند و قطعات اونها هم تو بازار ریخته.دست دوم و شاسی اوراقی هم بمراتب از مارک اسنوا بیشتر تو بازار هست که بشه از تو بازار خرید.بهتره بدونی که چینی ها کاملا بر اساس بازار کشور های هدف کار میکنن و میدونن که قطعات یدکی مصرفی هر کشور بیشتر چه قطعاتی هست و همزمان با گسترش اون برند تو بازار اون کشور شروع به تولید مشابه اون قطعه میکنن.من سالها تو کارخونه تولید تلویزیو کار میکردم و میدیدم که مثلا کنترل از راه دور تلویزیونی که ما تولید میکردیم و ساخت کره بود همزمان با توزیع تو بازار چینیش تو بازار میومد یا آی سی ها همون شاسیهم همینطور.کلا اگه یکمی هم توی خدمات پس از فروش دست داشتید میدید که پاسخگویی سام و ماد ایران باز هم بمراتب از این برندای دیگه مثل اسنوا صنام و....بهتره.
    Last edited by boyebaran; 26-01-2013 at 17:51.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

اولا شما هر شاسی مانیتور ال سی دی به من بده من نهایت با 30 تا 40 تومان برات تعمیرش میکنم(غیر از پنل).بعدش برندای خارجی مانند سامسونگ و ال جی سالهاست رایج هستند و قطعات اونها هم تو بازار ریخته.دست دوم و شاسی اوراقی هم بمراتب از مارک اسنوا بیشتر تو بازار هست که بشه از تو بازار خرید.بهتره بدونی که چینی ها کاملا بر اساس بازار کشور های هدف کار میکنن و میدونن که قطعات یدکی مصرفی هر کشور بیشتر چه قطعاتی هست و همزمان با گسترش اون برند تو بازار اون کشور شروع به تولید مشابه اون قطعه میکنن.من سالها تو کارخونه تولید تلویزیو کار میکردم و میدیدم که مثلا کنترل از راه دور تلویزیونی که ما تولید میکردیم و ساخت کره بود همزمان با توزیع تو بازار چینیش تو بازار میومد یا آی سی ها همون شاسیهم همینطور.کلا اگه یکمی هم توی خدمات پس از فروش دست داشتید میدید که پاسخگویی سام و ماد ایران باز هم بمراتب از این برندای دیگه مثل اسنوا صنام و....بهتره.
    خدمات پس از فروش صنام و سامسونگ که یکیه. منظور منم در بالا از مانیتور بیشتر یه همچین محصولاتی بود که سایز کوچیک هستند و tv+monitor معروفند.در مورد کنترل از راه دور حق باشماست طرف نمیاد برای یه کنترل از راه دور 20 تومن بده 5 تومن میده چینی میخره .ولی در مورد شاسی فرق داره نمیاد 30 -40تومن بده شاسی چینی بخره . میره از نمایندگی شاسی اصل میخره 200 300 تومن.
    ضمنا شما کدوم کارخونه کار میکردین. بیاین قسمت صوتی و تصویری از راهنمایی شما بهره مند بشیم.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •