تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 809 از 1783 اولاول ... 3097097597998058068078088098108118128138198599091309 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,081 به 8,090 از 17828

نام تاپيک: ADSL Sabanet / شرکت صبانت

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jan 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

از قرار معلوم در حال حاضر این مشکل فقط نصیب مشهد شده است. جالب است که این باگ هم عشقی کار می‌کنه. یه بار کل حجم شبانه رو از روزانه کم می‌کنه، یه بار نصفش رو، یه بار یه سوم، یه بار یه چهارم و یه بار یه دهم. یعنی معلوم نیست دارن چی کار می‌کنند؟!

دیشب هم که به سلامتی سرعت در حد بایت بود. این همه کاربر و مشتری دارن با پشتیبانی و نمایندگی‌ها تماس می‌گیرند و این مشکل رو گزارش کرده‌اند. انگار نه انگار... متاسفانه به نظر من صبانت به خاطر تعداد بالای مشترکان خودش بسیار مغرور شده است و حاضر به پاسخگویی نیست.

در ضمن علاوه برای اینکه باید حجم مصرف شده این چند شب رو به حساب کاربران برگردونند باید برای دلجویی و به عنوان عذرخواهی یک حجم اضافه هم به کاربرانی که دچار این مشکل شده‌اند بدهند.

البته به نظر می‌رسه که به قول دوستان شاید این هم سیاست جدید صبانت باشه. یعنی به ازای هر یه گیگابایت دانلود شبانه می‌خوان یه چیزی هم از روزانه کم کنند! امیدوارم چنین خوابی ندیده باشند. خدا کنه که همون باگ باشه.

داره خودمونی میشه mehrdad2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

با سلام
    من از سرویس صبا نت گیلان استفاده میکنم
    حدود 2 ماه قبل سرویس 3 ماهه 3 گیگ جمعا 9 گیگ رو شارز کردم با اینکه من زیاد دانلود ندارم و مصرف من ماهانه نهایت همون 3 گیگه هفته قبل حجم مصرفی من تموم شد ولی زیاد شک نکردو گفتم شاید مصرفم بالا بوده و 3 گیگ حجم شارز کردم
    ولی امروز بعد یک هفته بدون اینکه دانلود داشته باشم ( فقط وب گردی داشتم) باز هم حجمم تموم شد یعنی 3 گیگ در طی یک هفته
    به نظر شما چرا ؟؟ یعنی کسی داره از اینترنت من استفاده میکنه؟ من مودم وایر لس دارم ولی رمز داره
    ایا از روی ریز مصرف میشه چیزی فهمید؟
    با تشکر

کاربر فعال انجمن سخت افزار Hamed DC's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    پایتخت تاریخ و تمدن

پيش فرض

با سلام
    من از سرویس صبا نت گیلان استفاده میکنم
    حدود 2 ماه قبل سرویس 3 ماهه 3 گیگ جمعا 9 گیگ رو شارز کردم با اینکه من زیاد دانلود ندارم و مصرف من ماهانه نهایت همون 3 گیگه هفته قبل حجم مصرفی من تموم شد ولی زیاد شک نکردو گفتم شاید مصرفم بالا بوده و 3 گیگ حجم شارز کردم
    ولی امروز بعد یک هفته بدون اینکه دانلود داشته باشم ( فقط وب گردی داشتم) باز هم حجمم تموم شد یعنی 3 گیگ در طی یک هفته
    به نظر شما چرا ؟؟ یعنی کسی داره از اینترنت من استفاده میکنه؟ من مودم وایر لس دارم ولی رمز داره
    ایا از روی ریز مصرف میشه چیزی فهمید؟
    با تشکر
    سلام عزیز.
    من هم چندین بار با این مشکل مواجه شدم.
    دانلود شبانم رو جز دانلود رایگان میزد.
    شما دانلود شبانه ندارین؟؟؟
    اصولا اگه توی دانلود شبانه براتون حجم کم نکرده باشه و همش توی بخش غیر رایگان باشه؛ نمیشه کاریش کرد. چون همه چیش زیر دست خودشونه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

با سلام برای منم تو این مدت 4 گیگ در مجموع دزدید به هر جا هم بگین زنگ زدم پشتیبانی مشهد-تهران هیچ کدوم زیر بار نرفتن تهران میگفت به ما مربوط نیست مشهد هم میگفت شما از ساعت 10.5 شب وصل بودین ممکن تا قبل ساعت 2 دانلودیتون زیاد بوده!!!! نمیدونم اینا ما رو چی فرض میکنن منم بهشون گفتم آدم یک زمانی مجبور بود فقط از یکی دو تا شرکت اینترنت بگیره الان که تا دلتون بخواد شرکت هست رفتم و درخواست تخلیه خط دادم دیگه نمیتونستم با یک مشت آدم دزد سر و کله بزنم

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    دوستان خیلی عصبی هستم، زیاد خودتون رو دلخوش نکنید من الان 30 دقیقه با نمایندگی صحبت می کردم
    زنیکه الاغ خیال کرده با بجه حرف میزنه نمیدونه من خودم یک زمانی کار آی تی می کردم میگه که شما مصرف کردی ! میگم من شبانه مصرف کردم درسته ! میگه نه شما مثلا از تاریخ 1391/11/01 22:50:56 تا 1391/11/02 22:55:25 مصرف کردی و حتما 2 گیگ رو دانلود داشتی ! بهش میگم این 2 گیگ بیشترش شبانه بوده من مودم رو هیچ وقت خاموش نمیکنم چون چند دستگاه توی خونه هست که به اینترنت وصل هستند و خودمم همیشه ایمیل برام میاد و کارم با ایمیل هست و اصلا نمیام خاموش روشن کنم ! میگه حرف شما به جایی نمی رسه هرجا هم که زنگ بزنی میگن مصرف خودت بوده ! میگم بابا جان من اصلا تا 2 شب بیدارم بعد هم کامپیوترم میره برای دانلود و صبح که بیدار میشم دوباره کارم آنلاین هست
    آقا زیر بار نرفت که نرفت ! دهنم خشک شد به این احمق بفهمونم بابا جان من شبانه مصرف کردم 6 ساله مشتری شما هستم برای 3 4 گیگ نمیام خودم رو خراب کنم
    این مشکل از طرف شماست ! قبول نکرد که نکرد
    خیلی اعصابم خورد شد، دوستانی که نظیر من هستند و مودمشون همیشه روشن هست شک نکنند حرفشون مورد قبول واقع نمیشه
    و این یک دزدی آشکار بود، بهش میگم شما روی سرورتون مگه لاگ گیری ندارید ؟ مگه مشخص نیست من در این بازه های زمانی دانلود داشتم ؟ میگه نه
    می خواستم بگم زکی ! آبجی چند کلاس سواد داری شما ؟
    بهم میگه شما مطمئن هم هستی کسی اون دور و ور مودم شما رو -- نمیکنه ؟ میخواستم بگم سیکتیر بابا !
    گفتم هیچ کس این دور و ور اصلا اینترنت نداره ! میگه نه ما محل زندگی شما مشترک زیاد داریم ! گفتم دارین ولی طرف ما نیستند !
    کلی حرف زدم از آخر هم گفت هیچ کاری نمی تونی بکنی مصرف کردی الا بلا مصرف کردی !!
    بهش گفتم کار نداره امشب میذارم دانلود بعد صبح سلامت میکنم !! گفت شبانه هنوز مشکل داره !!!!!!!!!!!! دوباره میخواستم سیکتیر بابا پس چی داری زر میزنی ؟!
    خلاصه من دارم از یک کانال دیگه پیگیری میکنم چون خق با من هست از گلوی اینا میکشم بیرون شک نکنید حتی شده 1 سال طول بکشه

6. 4 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام به همه
    منم همین الان تماس گرفتم که چرا کم شده برگشته میگه مودم رو خاموش کن میگم توی این 6 سال این خبرا نبوده میگه پنل مشکل داره میگم بر میگرده این حجم ها میگه بللهههههههههههههههه گفتم باشه صبر میکنم ببینم برمیگرده یا نه البته دوباره پیگیری میکنم فعلا که این آش رو برامون پختن خدا به خیر کنه دوستان خودتون رو هم عصبی نکنید همه عالم و آدم دارن از ما میدزدن اینم روش فعلا قرعه به نام ماها خورده و جز صبر هم چاره ای نیست

آخر فروم باز smohsen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

الان شما فقط مشکل حجم دزدی دارین ؟
    پینگتون چطوره؟
    مثلا با این ای پی :
    37.58.83.42
    یه تست میگیرین؟
    مخابرات سگ مصب که دهن مارو آسفالت کرد با این سرعت و پینگ
    تک کانکشن به 10 هم نمیرسه

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام به همه
    منم همین الان تماس گرفتم که چرا کم شده برگشته میگه مودم رو خاموش کن میگم توی این 6 سال این خبرا نبوده میگه پنل مشکل داره میگم بر میگرده این حجم ها میگه بللهههههههههههههههه گفتم باشه صبر میکنم ببینم برمیگرده یا نه البته دوباره پیگیری میکنم فعلا که این آش رو برامون پختن خدا به خیر کنه دوستان خودتون رو هم عصبی نکنید همه عالم و آدم دارن از ما میدزدن اینم روش فعلا قرعه به نام ماها خورده و جز صبر هم چاره ای نیست
    حرف شما متین دوست عزیزم
    ولی شما ببین من 600 مگ دیگه بیشتر ندارم و بخاطر کارم روزی حداقل 100 150 مگ مصرف دارم این یعنی 4 روز دیگه همش بکشم !!
    بعد باید یک ماه زودتر برم شارژ کنم و پول توی حلقوم نجس و حروم خور اینا بریزم
    چرا ؟ چون 4 گیگ من رو خوردن و این 4 گیگ میتونست چیزی حدودی 20 روز دیگه هم من رو بکشه یعنی من نهایت 5 6 روز زودتر از موعد اتمام اشتراکم باید شارژ میکردم
    من مشکلی مالی ندارم ولی از دزدی بدم میاد و حتی اگه فقط هزینه یک قرون بود از حلقوم اینا میکشیدم بیرون
    الان هم اگه تا زمان شارژ مجدد من سیستم اینا درست نشه من دیگه دستم به هیچ جا بند نیست ؟ چرا چون ریز مصرف جدیدی برای من منظور میشه !
    یک کلمه من از بی سوادی بدم میاد مودم خاموش کن و نمیدونم نه مصرف کردی مودم رو باید خاموش میکردی این یعنی بی سوادی چون سرور لاگ میندازه این ساعت ها مصرف شده ولی نمی خوان قبول کنند و فکر میکنند با بچه طرف هستند مخصوصا اینکه مشترک همیشگی اینا بودی و هیچوقت چنین خبری نبوده

10. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

الان شما فقط مشکل حجم دزدی دارین ؟
    پینگتون چطوره؟
    مثلا با این ای پی :
    37.58.83.42
    یه تست میگیرین؟
    مخابرات سگ مصب که دهن مارو آسفالت کرد با این سرعت و پینگ
    تک کانکشن به 10 هم نمیرسه
    آره فقط مشکل حجم دزدی داریم
    شدید هم داره دزدی میشه، یک مگ دو مگ نیست که شما حساب کن از هر کاربر 3 4 گیگ دزدیدن ! این میدونی یعنی چی ؟ یعنی چقدر باید دوباره پول بدی شارژ کنی ؟
    میگن مشکل نرم افزار داریم خوب پدر سگ اگه مشکل داره چرا همون موقع اوایل این مشکل خودش رو نشون نداده ؟ مشکلی که سر ما کاربرای بدبخت مشهدی فرود اومده و خونمون رو داره می مکه
    من شدید عصبی شدم این روزا فایل هام رو نمیتونم دانلود کنم نیاز دارم بهشون
    هر روز دارم پول لیچر میدم در حالیکه دانلود ندارم
    از این طرف حجمم داره نابود میشه
    همه اینا به استرس های زندگی شما اضافه کن ! بعد ببین چی میشه
    اینم پینگ شما
    ضميمه هاي کوچک ضميمه هاي کوچک Capture.JPG  

12. 2 کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ashjaee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام
    دوستان خیلی عصبی هستم، زیاد خودتون رو دلخوش نکنید من الان 30 دقیقه با نمایندگی صحبت می کردم
    زنیکه الاغ خیال کرده با بجه حرف میزنه نمیدونه من خودم یک زمانی کار آی تی می کردم میگه که شما مصرف کردی ! میگم من شبانه مصرف کردم درسته ! میگه نه شما مثلا از تاریخ 1391/11/01 22:50:56 تا 1391/11/02 22:55:25 مصرف کردی و حتما 2 گیگ رو دانلود داشتی ! بهش میگم این 2 گیگ بیشترش شبانه بوده من مودم رو هیچ وقت خاموش نمیکنم چون چند دستگاه توی خونه هست که به اینترنت وصل هستند و خودمم همیشه ایمیل برام میاد و کارم با ایمیل هست و اصلا نمیام خاموش روشن کنم ! میگه حرف شما به جایی نمی رسه هرجا هم که زنگ بزنی میگن مصرف خودت بوده ! میگم بابا جان من اصلا تا 2 شب بیدارم بعد هم کامپیوترم میره برای دانلود و صبح که بیدار میشم دوباره کارم آنلاین هست
    آقا زیر بار نرفت که نرفت ! دهنم خشک شد به این احمق بفهمونم بابا جان من شبانه مصرف کردم 6 ساله مشتری شما هستم برای 3 4 گیگ نمیام خودم رو خراب کنم
    این مشکل از طرف شماست ! قبول نکرد که نکرد
    خیلی اعصابم خورد شد، دوستانی که نظیر من هستند و مودمشون همیشه روشن هست شک نکنند حرفشون مورد قبول واقع نمیشه
    و این یک دزدی آشکار بود، بهش میگم شما روی سرورتون مگه لاگ گیری ندارید ؟ مگه مشخص نیست من در این بازه های زمانی دانلود داشتم ؟ میگه نه
    می خواستم بگم زکی ! آبجی چند کلاس سواد داری شما ؟
    بهم میگه شما مطمئن هم هستی کسی اون دور و ور مودم شما رو -- نمیکنه ؟ میخواستم بگم سیکتیر بابا !
    گفتم هیچ کس این دور و ور اصلا اینترنت نداره ! میگه نه ما محل زندگی شما مشترک زیاد داریم ! گفتم دارین ولی طرف ما نیستند !
    کلی حرف زدم از آخر هم گفت هیچ کاری نمی تونی بکنی مصرف کردی الا بلا مصرف کردی !!
    بهش گفتم کار نداره امشب میذارم دانلود بعد صبح سلامت میکنم !! گفت شبانه هنوز مشکل داره !!!!!!!!!!!! دوباره میخواستم سیکتیر بابا پس چی داری زر میزنی ؟!
    خلاصه من دارم از یک کانال دیگه پیگیری میکنم چون خق با من هست از گلوی اینا میکشم بیرون شک نکنید حتی شده 1 سال طول بکشه

خیلی جالبه میگه شما خودت مصرف کردی بعد میگه دانلود نکن شبانه مشکل داره
    منم همون روز اول که این از این تاپیک فهمیدم شبانه مشکل پیدا کرده دیدم 400 مگ ازم کم شده و چون مودم همیشه روشنه بازه ها همینجوری 24 ساعته هست اصلا حتی زنگ هم نزدم چون می دونستم میگه شما روزانه مصرف کردی اصلا هم حوصله ندارم سر 400 مگ اعصابمو خراب کنم.
    اما خیلی خیلی خوبه که شما پیگیر شدین.
    موفق باشین

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •