نوش تو عباسی نبود. همشون در حد بودن
نوش تو عباسی نبود. همشون در حد بودن
سلام
اساتید جسارت مارو ببخشن که جواب میدیم
درباره باند بدون آمپیلی که فقط باند بیضی باید بندازی که نبود ساب رو تا حدی جبران کنه و با 150 بعید میدونم حتی دست دو خوبی هم پیدا بشه. 6975 پایونیر که سرور این سبک بوده الان دست دوش نزدیک 600.
پخش هم حتما سی دی دار بگیر. به همن دلیل که دوستتون گفته و اینکه یه وقت یه سی دی خواننده داخلی میگیری یا یکی بهت یه سی دی میده میگه اینو بذار حالشو ببریم اونوقت..
oخوب همون قیمت در حدش رو نداری؟؟؟
میخوام بفروشم به یکی از دوستام چند بش بدم خوبه؟
با 150 به جرأت میتونم بگم چیزی پیدا نمیکنی که راضیت کنه ولی باز صبر کن اساتید بیان و راهنماییت کنن
یه جورایی تنظیماتشو یه روزه قورت دادم. ولی دقیقا یه 5 شنبه جمعه دیگه میخواد + نور کافی + جای خلوت + یه آدم بلد که حوصله و وقت داشته باشه.
باکسو میترسم سیلد بگیرم کلا بیس و ویبره رو از دست بدم. (آخه یه ذره ویبره هم دوست دارم)
فعلا تخته آمپی که برام نصب کرده رو مخمه. برداشته زیرشو کامل چسبونده به کف صندوق. نمیتونم سیماشو ببینم که درست بریج کرده یا نه..
نو مثلا 6964 یا 6974 هست تو این قیمت! بین اون دو تا کدوم به نظرتون؟
پخش هم والا فقط به خاطر این که قاطی کنه فلش نخونه تو شک افتادم والا کسی برا ما سیدی نمیاره همه با گوشی میان وکابل aux هم که داره! پخش سیدی فک کنم کم کم 60-70 گرون تر باشه فعلا کمبود بودجه دارم متاسفانه
محمد جان دروغ چرا اولین مغازه ای که رسیدم ازش پرسیدم گفت نوشو پیدا نمیکنی. درحدشم قیمت داد ولی خیلی خوب یادم نیست. نمیدونم 380، چند بود.
اگر رفتم عباسی حتما برات قیمت میکنم. (شنبه یا دوشنبه ممکنه برم)
بیا این آموزش رو مطالعه کن و از روی همین به ترتیب تنظیم کن
دوستانی که 7016 - 8016 دارن این به دردشون میخوره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی از توضیحاتت محمد جان! چشم منتظر می مونم! والا خودمم جز 6964 و 6974 با این قیمت چیزی ندیدم![]()
بنظرم زمان بذار برو صدا هارو گوشکن. یه سری مغازه ها بانداشونو میبندن روی به اصطلاح "راک" و امکان تستش هست. اونوقت شاید یه چیز مناسبی پیدا کردی.
درباره پخش بازم میل خودته ولی اگر هم داری بیخیال سی دی میشی یه چیزی بگیر که پشیمون نشی. یکم هزینه بیشتر = KENWOOD KIV-700 که جایزه سال 2009 بهتری پخش اتحادیه اروپا رو برده و USB و SDCard میخوره. قیمت زیر 400 بنظرم
KIV-700 که محشره
والا فلش خور پایوننیر زیر 200 پیدا میشه با اون قیمت هم سیدی هم فلش هس تو بازار! گفتم اگه پول تونستم جمع کنم بیشتر رو باند هزینه کنم! یکم گج شدم والا!
کجا برم که هم چند تا مدل ببینم هم بعضی جاها تست باشه؟ کلا برای خرید کجا خوبه؟
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)