دوستان راهمنمايي مي كننيد براي 6975v2 چه امپي ببندم ؟
دوستان راهمنمايي مي كننيد براي 6975v2 چه امپي ببندم ؟
همه چیزش فکر کنم خوبه به جز آمپ.یه چیزیم بگم برای اینکه صدای خوب دربیاد باید آمپ و هدیونیت رو درست تنظیم کنی وگرنه صدای خوبی در نمیاره.
به به سلام آقا محمد (رضی اله عنه)
والا دلیلش که ظاهرا بر همگان روشنه. حمید میگه Fake هست و بنظر من هم با توجه به قیمتش که نسبنت به امکاناتش زیادی پایینه راست میگه. تازه امروز اومدم کابل RC شو باز کنم دوباره جا بزنم، کل مادگی RC اومد تو دستم
الان از بیسش راضی نیستمو خوبه ها ولی حرفه ای نیست. بنظرم سوای بحث تنظیم، اینکه تو باکس پورتد گذاشتم هم مزید بر علته!
علاوه بر اون فکر کنم سابش بیشتر بدرد سیستمای SPL میخوره تا SQ. دیافراگمش آلومینیومی هست و خیلی سخت تکون کیخوره. وقتی هم تکون کیخوره کل کاشینو میلرزونه و من از این حالت بدم میاد.
ضمنا من بیشتر Progressive Trance گوش میدم که همونطور که میدونید اول آروم و با ملودی کم بیس شروع میشه و ییهو شروع میکنه به ترکوندن. مشکل اینجاس که تا قبل شروع بیس من دوست دارم یه مدار بیس توی خود بلندگو های داشته باشم، ولی کلا ملودی ها رو خیلی بدون بیس میده بیرون و ساب دیر شروع به کار میکنه
محمد مگه از آمپت ناراضی هستی؟! این مدل پایونیر دقیقا همونیه که من تحقیق کردم و بعنوان Best Budget Buy توی سایتهای اجنبی معرفی شده.
راستی مارک Massive رو هم فکر کنم باید یه تستی بکنی. من کامپوننت هاشو دیروز تو مغازه تست میکردم در حد آدیو سیستم خودم بود.
میشه منو راهنمایی کنید چه سابی ببندم بلاخره ؟؟؟؟
فردا میخوام برم ببندم آخه . اگه زودتر راهنماییم کنید ممنون میشم
خوب عزیز من باکست پرتد هست دیگه برای همینه زیاد میکوبه و اعصاب خورد میکنه!!!!
یه باکس سیلد بساز هم بیست فوق العاده نرم میشه و هم کیفیتیالبته آهنگ های لرزشی و ویبره ای رو دیگه خیلی خوب اجرا نمیکنه!
نمیدونم چند وقته پخشت رو داری ولی پخشت تنظیمات زیاد داره و اگه درست تنظیم نشه صداش دلنشین نمیشه! حتما برو یه جا که آدم نباشه ! و صدا رو زیاد کن و تنظیمش کن و تمام منو هاشو دست کاری کن تا به اون صدایی که میخوای برسی
Last edited by Mohammadkiller; 25-01-2013 at 22:35.
آخه این آمپ 60 تا خروجی میده و من حد اقل 90 - 100 تا میخوام![]()
راستی قیمت نو این آمپ رو داری؟؟؟
دوست عزیز
بهترین راه اینه که اول اون سابی که دوستمون گفت تهیه کنید:(هر کدوم که دوست داشتی و قیمتش مناسب بود)
mx12 Audiosystem ، p2 rockford ، Alpine R12
قیمت ندارم و برای عکس ها شم کافیه تو گوگل یه سرچ بزنی
خوب برای باکسش هم باید دست ساز بسازی تا بتونی بهترین صدا رو داشته باشی(البته بعضی از ساب ها باکس شرکتی هم دارن که دیگه نیاز به ساخت باکس نداری)
اگه کیفیت و نرمی کوبش برات مهمه باکس سیلد باید بسازی و اگه برات کیفیت مهم نیست و لرزش و قدرت برات مهمه باکس پورت(سوراخ دار)
حالا دیگه خود دانی ، طرف مارک های متفرقه هم نرو
دوستان لطف کنید سوال های منم جواب بدین 2 صفحه پیش پرسیده بودم!1- بدون آمپلی فایر بخوام یه جفت باند بندازم چه مدلی و پیشنهاد میدین؟ حدود 150! یا اینکه با همین پول یه جفت باند و آپلی دست دو بگیرم؟
2-پلیر هم می خوام پایونییر 155 بگیرم ، که سی دی نداره! یکی از دوستام گفت مکنه فلش خور پلیر یه وقتایی قاط بزنه و بدون سیدی لنگ بذارتت! این حرف درسته یا نه؟![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)