سلام من که خیلی با وضعیته رنکد حال کردم![]()
سلام من که خیلی با وضعیته رنکد حال کردم![]()
ممنون
هر دو حتما تست میکنم اصلا یک دوره بشه کلا با همه شرکت تست میکنیم![]()
ادیتونم اد کردم
5 روز دیگه فراموش نشه
Your double IP weekend starts on January 26 and ends at 11:59 PM UK Time on January 27
Last edited by Fusi0n; 22-01-2013 at 19:50.
یه سوال
این Ranked دقیقا به چه دردی میخوره؟
توش IP بیشتر میده یا XP ؟ یا RP میده!؟![]()
رنکد وارد مرحله جدیدی از بازی میشی...که پلیر ها دسته بندی میشن از نظر مهارت...از مضخرف و اوسکول گرفته تا خیلی خوب و یافت..واسه راتینگ تو رنک بازی میکنی..ببری 9 تا13 اصافه میشه ببازی 9 تا 13تا ازت کم میشه...یه رنکد تیم هم هست...که 5نفر جمع میکنی میری بازی میکنی اونجا هم همین وضعه..ولی خوب چون پلیر ها هماهنگترن...بالطبع سطح بازی ها هم بالاتره
سلام رنکد فقط lvl 30 ها میتونن بازی کنن برای بالا بردن Elo که همون امتیازت هست
تا چند روز دیگه کلا سیستم elo رو تعطیل میکنن دیگه rating نداریم به جاش یه سیستم جدید میاد که من نفهمیدم چجوریه
تا اونجا که من فهمیدم دیگه elo در کار نیست و به ازای هر lose دیگه چیزی رو از دست نمیدید.ولی به ازای هر win پوینت میگیرید .و فکر کنم هر مدال دارای چند مرحله هست تا به مداله بعدی برسید .مثلا اگه از silver بخواید gold بشید باید چند مرحله رو بگذرونید.
در کل من که فکر میکنم وضعیت رنک بهتر بشه و از شره kid جماعت خلاص بشیم![]()
خدا کنه .... این فکر خیلی خوبیه خیلی خوشم اومد .... چرا آدم ببازه elo بیاد پایین؟ واقعا مسخره ست!
اینطوری خیلی بهتره
البته اینطوری که همه میان میشن Platuim و دیگه کیفیت بازی ها مهم نیست کمیت مهم میشه ... اگه ((دقیقا)) اینطور باشه که شما می گین خیلی مسخره میشه ... یه بچه بیکار وقت داره بشینه 400 500 تا بازی تو 3 ماه بکنه ولی یه پلیر خوب فقط 100 تا بازی کنه بعد اون یکی از این رنک اش بیشتر باشه ... ! هر کی باشه حرصش در میاد ! ! !
به نظر اگه خود بازی Analyze بشه و از توی بازی امتیاز بدن خیلی بهتره ... حیف که تقریبا غیر ممکنه! ! !
اینم هست! کلا خیلی خوبی و بدی داره ... نمیدونم والا ...
YOU DONT NEED SS ... HAVE MAP AWARENESS
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)