تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 25 از 62 اولاول ... 1521222324252627282935 ... آخرآخر
نمايش نتايج 241 به 250 از 618

نام تاپيک: آرشیو بازی های N-Gage با فرمت sis برای گوشیهای سری 60 نوکیا

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط Kolang
    سلام
    خوب بالاخره تونستم این ا گیگ بازی رو آپلود کنم.
    احتمالا قبل از این تاپیک های زیادی برای بازیهای Ngage دیده این. این تاپیک یکمی فرق فوکوله. سعی کردم تا یه آرشیو نسبتا کاملی(حدود 80%) از بازیهای Ngage کرک شده برای بچه های P30world تهیه کنم. (60 تا بازی)
    اگه قبلا سراغ بازیهای Ngage رفته باشین احتمالا از بس که نصبشون دردسر داره بیخیالشون شدین. اما من بهتون توصیه میکنم یه نگاهی به بازیهای اینجا بندازید. شاید به مشکل های قبلی بر نخوردید

قبل از هر چیز چند تا نکته رو برای نصب بازیها باید ذکر کنم(لطفا خوب دقت کنین)
    1- پایین عنوان بازی لیست گوشیهای سازگار با بازی ذکر شده. در صورتی که اسم گوشی خودتون رو در لیست نمیبینید کلا بیخیال این بازی بشین
    2- به جز یکی دوتا از بازیها بقیه به صورت اشتراکی نیاز به نصب یه فایل به نام All In One os7_os8 by kamal_iut دارن. پس بعد از نصب بازی مورد نظر حتما میبایستی این فایل هم نصب بشه. و اما اون چند تا بازی ای که نیاز به فایل جدا گانه دارند. به موقعش در موردشون صحبت میکنم
    3- گوشی رو ریست کنین
    4- در صورتی که عبارت [Bluetooth ON] را در زیر عنوان بازی میبینید بایستی حتما قبل از اجرای بازی بلوتوس گوشی را روشن کنید
    5- به احتمال زیاد الان دیگه بازی اجرا میشه(ولی بازم قول 100% نمیدم. اما 80% رو چرا )

ببخشید من تازه این سایت رو ÷یدا کردم و واقعا حال کردم چون من یکی از ترفدارای(کاربر ) این فرشته (ان گییح)
    هستم فقط به سوال داشتم این برنامه هایی که در بند 2 اومده وسایر بند ها هم باید روی خوده ان گییج هم نسب بشن بانه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

ببخشید برای اجرای بازی های ان گییج روی خود ان گییج هم نیاز به این برنامه هايي كه گوفتين هست

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط armanqd
    ببخشید برای اجرای بازی های ان گییج روی خود ان گییج هم نیاز به این برنامه هايي كه گوفتين هست

من خودم تا حالا گوشی انگیج نداشتم و نمیدونم. اما تا جایی که میدونم اون فایل ربطی به نوع گوشی نداره. اکثر بازیها بهش احتیاج دارن. البته بعضی از بازی هم اصلا احتیاجی بهش ندارن (مثل rayman) که اونم برای همه گوشیها مشترکه

داره خودمونی میشه نوستر آداموس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان سیتی

پيش فرض

آيا پيغامم بهت رسيد

آخر فروم باز hamid_hitman47's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    "هر جا باشیم شب نشینیم!"

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط armanqd
    سلام دوست عزيز..... من گوشيم ان گيجه و چند تا از بازي هاي اينجا رو دانلود كردم ولي چون پسوندشون sis است اصلا رو گوشيم نصب نشدن و مشكل پر بودن حافظه رو ميدن در حالي كه حافظه گوشيمم كاملا خالي بود و فكر كنم اين بخاطر كم بودن حافظه داخلي انگيجه كه فقط 4 مگه و اين بازي هاي حجم بالا inistaller شون بيشتر از اين مقدار حافظه خالي ميخواد كه خوب انگيج نداره.. ..........شما اگه گوشيت انگيجه بايد دنبال بازي با پسوند blz يا خود پوشه system بازي ها باشي......من چند تا بازي خوب انگيج مثل call of duty و tomb raider و red faction و tony havok و motogp و ashen و splinter cell و ghost recon و crash ..........رو تونستم واسه انگيج به جز پسوند sis گير بيارم و راحت نصب شدن و مشكلي نداشتند و راحت اجرا هم شدن و نياز به هيچ برنامه جانبي هم ندارن......

البته شما چند تا از بازي هاي اينجا رو بگير و يه تست بزن شايد رو گوشي شما جواب داد .......
    موفق باشي.......

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض من خریدار مجموعه ی بازیهای n-gage هستم

سلام دوستان

من خریدار بازیهای n-gage که در سایت قرار دار هستم که حدود 60 تا هست.
    هر کس این بازیها را تقریبا کامل دارد برام میل بزنه خریدارم.
    dvdpack2006@yahoo.com
    ممنون

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

نقل قول نوشته شده توسط mehdihadeli
    سلام دوستان

من خریدار بازیهای n-gage که در سایت قرار دار هستم که حدود 60 تا هست.
    هر کس این بازیها را تقریبا کامل دارد برام میل بزنه خریدارم.
    dvdpack2006@yahoo.com
    ممنون

خوب عزیز من اینجا گفتی هیچ
    دیگه واسه چی یه تاپیک دیگه هم زدی؟
    شما اگه میخوای به من یه پیغام خصوصی بده و یا ایمیل بزن (kamal_iut)
    اما لطفا دیگه اینجا این بحث رو ادامه نده
    ممنون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2006

پيش فرض

یعنی تمام بازی هایی که تو این سایته sis هستن اين كه يه فاجعه هستش

داره خودمونی میشه Arsenlopen's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

با عرض سلام و خسته نباشید خدمت اقا کمال بزرگوار که خیلی بر گردن ما حق دارند .
    با اجازه ی اقا کمال ...
    من بعد از مدتها تلاش و نصب و دستکاری این بازیها تونستم که با یک شیوه ی خاص بیشتر این بازی ها (بجز یکی دو تا رو )روی 6600 و یا تمامی گوشی ها ی نوکیا که مموری میخورند و بلوتوث دارند اجرا کنم .
    مثلا بازی ONE به هیچ وجه با روش معمولی روی گوشی های 3230 و 3250 و خیلی گوشی های دیگه تو لیست ساپورت بازی نیست اجرا نمیشن اما من با این روش میتونم اجراشون کنم .
    در اجرای بازی هایی که دو ستان نصب میکنند و به مشکل کمبود حافضه یا پیغام low memory برمیخورند نیز یک راه حل ساده پیدا کردم که براتون میگم .
    منتظرم باشید ...

داره خودمونی میشه نوستر آداموس's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2006
    محل سكونت
    اصفهان سیتی

پيش فرض

Kolang پس از ما چی شد

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •