با سلام. دوستان من میخوام مودم وایرلس دار بگیرم و سرویس از اسیا تک میگیرم کدوم مودم بهتر جواب میده . و اینکه الان قیمت ایسوس ان10 چند هست ؟ کسی اگر لینک فروش انلاینش را داره بده ممنون میشم
با سلام. دوستان من میخوام مودم وایرلس دار بگیرم و سرویس از اسیا تک میگیرم کدوم مودم بهتر جواب میده . و اینکه الان قیمت ایسوس ان10 چند هست ؟ کسی اگر لینک فروش انلاینش را داره بده ممنون میشم
اسوسم خوبه اما من مودمهاي tp link رو پيشنهاد ميكنم، به تجربه ديدم تقريبا با همه isp ها سازگار هست مدل هم 8959 يا 8960و 61 پيشنهاد ميكنم
http://www.tplink.com/en/products/?categoryid=203
Last edited by parara; 24-01-2013 at 01:04.
با تشکر ...دوستان بنظر شما مودم asus n10 بگیرم یا مودم tp link w8968 ؟؟؟؟ بنظرم امکانات تی پی لینک بیشتره و سرعتش نسبت به ایسوس بهتره درست میگم ؟؟؟ من برای شرکت اسیا تک میخوام کدومش بهتره و کلا برای یک شرکت دیگه هم بعدا بخوام کدومش بهتره .دوستان همگی بهم کمک کنند ...مرسی و ممنون
Last edited by behnambb; 24-01-2013 at 11:51.
من پيشنهاد ميكنم كه از مودمهاي شركت TP-Link استفاده كنيد.
مودمهاي اين شركت قابليتهاي خوبي رو ارائه ميدند.
شاد باشيد![]()
به احتمال زياد شما درايور كارت شبكه سيستمتون رو نصب نكردهايد.
از اين موضوع مطمئن بشيد.
شاد باشيد![]()
با تشکر کسی دیگه نیست که نظرش رو بازم بگه ببینم در اخر کدومش را مطمین بشم بگیرم ؟؟
tp-link سازگاره با اکثر ای اس پی ها
سلام دوستان
یک سوال داشتم . ویندوز 7 دارم و adsl استفاده میکنم . چند وقته به طور اتومات یه اینتزنت وصل نمیشه . پایین گوشه زاست ایکن نتورک یا ضربدر قرمز داره یا علامت تعجب زرد . دوتا سیستم دارم هر دو همینطور شده![]()
با سلام دوستان من می خوام از مخابرات اینترنت پر سرعت بگیرم میگن در ابتدا باید 16000 هزار تومن هزینه راه اندازی اجباری بدید ایا این هزینه واقعا اجباره مثلا من که خودم رشتم کامپیوتره باید اونا بیان واسه نصب.... از دوستان هم پرسیدم میگن این هزینه اختیاریه ولی مخابرات ما میگه هزینه اجباریه کسی میتونه کمک کنه
Last edited by white boy; 27-01-2013 at 18:53.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)