شما هر لحظه که بخوای میتونی با کارشناسای شاتل صحبت کنی و از این نظر مشکلی نداره تازه سرعت دانلود 1 مگ مخابرات 120 اما شاتل کمترین سرعت دانلودش 250 هست.
نه لازم نیست خودبخود شاتل ip ت رو عوض میکنه و میره رو رایگان.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
شما هر لحظه که بخوای میتونی با کارشناسای شاتل صحبت کنی و از این نظر مشکلی نداره تازه سرعت دانلود 1 مگ مخابرات 120 اما شاتل کمترین سرعت دانلودش 250 هست.
نه لازم نیست خودبخود شاتل ip ت رو عوض میکنه و میره رو رایگان.
مخابرات کلا داغونه...یعنی از پایه...نه پاسخگویی درست درمون داره نه ارائه خدمات حداقلی...
ولی شاتل نسبتا خوبه...من الان 4 ماهه شاتل گرفتم 512 5 گیگ بدون شبانه...اگه دانلود زیاد نداشته باشید اصلا کم نمیاد!من فقط آهنگ دانلود میکنم و پیج باز میکنم...ولی سرعت فوق العادس...کنتر از 200 ندارم و ماکس به 300 هم رسیده ولی رو رنج 250 هست نرمالش...
ولی خداییش خوبش اینه که سرعتت کم نمیشه الکی و ترافیکتم الکی نمیپره!ولی مخابرات هر دقیقه دغدغه اینو داری که این سرعت ثابته که دانلود بذاری نذاری!پیش بینی میکنی 3 ساعته دانلود تموم شه صب بلند میشی میبینی رو 40%ـه!!!
درود دوستان؛
امشب رو با قدرت شروع به دانلود کردهام!
ببینیم تا صبح چند گیگ میتونم از شاتل دانلود کنم؛ با توجه به اینکه من مدتی است که محدود شدهام!
پس تا صبح![]()
salam bax kasi midune chejuri mishe modemo ru sleep gozasht ke khodesh khamush beshe?
shaba ke mizaram dl beshe o mikhabam nemikham amvajesh tu otagh bemune o pakhsh she
![]()
سلام
سرویس ART1 سرعت دانلودش چنده و یک ماه حداکثر چه قدر میشه دانلود کرد
دوستان تو این چند روز کسی مشکلی با V-P-N داشته؟
من چند روزه که وقتی Connect میشم یا اصلا Send و Receive ندارم یا اگه داشته باشم در حد 4-5 کیلو بایت. در صورتی که قبلا رو 130 بودم...![]()
من که با سوووووسککککس هیچ مشکلی ندارم همین الان هم دارم استفاده میکنم.....
خب بزار امواجش پخش بشه مگه چی میشه ؟![]()
شب بخیر
دوستان دیشب 5 گیگ و 250 مگابایت دانلود کردم!
امشب هم قصد دارم ادامه بدهم.
صبح خبر حجم دانلودم را اطلاع میدهم.
تا بعد...
صبح بخیر
دوستان؛ دیشب از ساعت ا تا 8 صبح رکورد جدیدی در دانلود از شرکت شاتل زدم!
به مرز 6 گیگ نزدیک شدم! 5 گیگ و 880 مگابایت دانلود رایگان از شاتل مهربان!
دوستتون دارم![]()
هم اکنون 311 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 311 مهمان)