تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 498 از 2607 اولاول ... 3984484884944954964974984995005015025085485989981498 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,971 به 4,980 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان

سرعت دانلود انیترنت من تقریبا بین 30 تا 35 kb هستش.من از اینترنت مخابرات با سرعت 256 استفاده میکنم.میخواستم بدونم سرعت دانم خوبه یا پائینه؟
    کاملا طبیعیه حمید جان..سرعتت خوبه..

2. این کاربر از majid322 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

حمید جان خوب میگیری استاندارد 256 نهایت 32 هست که شما بز نوسان داری
    ساعتی چقدر میگیری؟

کاربر فعال انجمن بازی های آنلاین و شبکه ای Fusi0n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصلا مخابرات ماه خوش داشته ؟
    با این احوالات گیج شدم بیام الان بقیه جاها همین بلاخره ؟!!!

5. این کاربر از Fusi0n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال mr_exir's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

زنگ زدم مخابرات 2828 نزدیک نیم ساعت عملیات انجام داد حتی پرت 2 مگ بست که با speedtest.ir رفت رو 2048 ولی باز از سرور خارج همین طوری بود بعد گفت یک لحظه صبر کنید شمارو ببرم رو پرت اختصاصی 1 مگ ( Sl )
    حتی رو این هم دقیقا با speedtest.ir 140kb.s نشان داد ولی چون هاست ایرانی بود اینجوری بالا بود هر فایل دانلودی دیکه کم بود رو 20 کیلو بایت بود گفت از جهت مخابراتی مشکلی ندارید باید با مهندس شبکه صحبت کنید که از حیطه کاری من خارج است این هم جوابش

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یعنی نابود شدم از میزان سطح طنز
    وقتی من سوالی از کسی می پرسم به کم و کیف جوابش کاری ندارم در واقع مجبورم خودمو با شرایط اون وفق بدم چه خوشم بیاد چه نیاد ولی وقتی دارم درباره یه سرویس یا خدمتی حکم کلی می دم حق ندارم وضعیت خودمو تو چشم همه فرو کنم. تصمیم گیری درباره باز و بسته بودن چیز پی ان و امثالهم چیزی نیست که دست یه تکنسین یه مرکز باشه استاد.

از این دست نمونه افرادی که اینجا واسه مخابرات گلو خراش می دادن اولین بار نیست که می بینیم. خراب بودن سرویس برای دو نفر برای یه شرکت لکه تاریک به حساب میاد و باید اون ضعف برطرف بشه اما با کیفیت بودن سرویس برای یکی و سه تا از دوستاش افتخاری به حساب نمیاد! من و یکی از دوستان اینجا گفتیم سرعت از صبح تا شب رسما افتضاحه و راس ساعت 2 همه چی خود به خود درست میشه و این علنا یعنی دزدی شما با دزدی مشکلی نداری خوش به حالت اون 4 سالی که مخابرات فقط 128 میداد و عشق و صفا واسه یه عده بود گذشت الان دروازه رو باز کردن
    قطعااااا یعنی اصلا شک نکن هاااا. درست مثل سرعت آپلود ما که یکچهارم بستن و سرعت دانلود که هیچ وقت واقعی نمیشه.
    بزرگوار من علت این همه عصبانیت شما رو متوجه نمیشم تکرار میکنم چیزایی که گفتم نظر خودمه یه کاربر ساده مثل بقیه انقدر سخته تحمل نظر دیگران؟برای من در کل خوب بوده تا الان و راضی بودم بله قطعی داشتم بله تو صف پشتبانی بودم بله سرعتم نوسان داشته و .... ولی در مجموع راضی بودم نسبت به نامحدود بودن و هزینه ماهیانه و بالاتر بردن کف سرعت فکر میکنم مخابرات انتخابی خوبی هست همین!اگه سرویس نامحدود دیگه ای با این سرعت و قیمت میشناسی در تهران که بهتر هست آپلود رو بالاتر میبنده اصلا قطعی و نوسان هم نداره پشتیبانیش هم 24/7 با حداکثر دقت و تخصص جواب میده معرفی کن با هم بریم استاد!
    شاید انقدر مشتری بگیرن که همه سرعتها خراب بشه شاید یه روز منطقه شما خراب باشه یه روز اینجا من با دزدی موافق نیستم برای کسی هم گلو خراش نمیدم چیزی رو که میبینم میگم!خوبه پستهای من هست تو این تاپیک مشاهده کنید ...
    اما مشکل شما اینه که اشتباه گرفتی اگه سرعت آپلود رو پایین میبندن پینگ و تایم اوت میره بالا قطعی هست نوسان هست برای همه هست منم داشتم و دارم!شما دادت رو باید جای دیگه بزنی! خاکستری باش ...بازم اگه من چیزی گفتم که شما رو انقدر ناراحت کرده ببخشید!

پ.ن:هنوز موفق به تست گرفتن از speedtest نشدم

8. 3 کاربر از Kianoosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

سفینه شکن میزنم سرعت میره زیر صفرمنفی میشه

هورا 1 مگ دارم با سرعت 128 بایت بر ثانیه

یه کف مرتب واسه همت مخابرات استان تهران

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

بعد از 20 بار زنگ زدن درست شد

تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    تهران-فاطمی

پيش فرض

اینم با IdM

داره خودمونی میشه ICAROOS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

آخر سر ما نفهمیدیم چه گلی به سرمون بگیریم
    یکی میگه خوبه شیش نفر میگن بده
    دوباره دو نفر میگن خوبه سه نفرمیگن بده
    آقا یکی ما رو راهنمایی کنه بالاخره بکوچیم (کوچ کنیم) مخابرات یا نه ؟
    ترجیحاً اگر کسی حول و حوش مرکز مخابرات پیام نور هست لطفاً یه گزارشی از وضعیت بکنه

تعلیق عضویت ...
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

بزرگوار من علت این همه عصبانیت شما رو متوجه نمیشم تکرار میکنم چیزایی که گفتم نظر خودمه یه کاربر ساده مثل بقیه انقدر سخته تحمل نظر دیگران؟برای من در کل خوب بوده تا الان و راضی بودم بله قطعی داشتم بله تو صف پشتبانی بودم بله سرعتم نوسان داشته و .... ولی در مجموع راضی بودم نسبت به نامحدود بودن و هزینه ماهیانه و بالاتر بردن کف سرعت فکر میکنم مخابرات انتخابی خوبی هست همین!اگه سرویس نامحدود دیگه ای با این سرعت و قیمت میشناسی در تهران که بهتر هست آپلود رو بالاتر میبنده اصلا قطعی و نوسان هم نداره پشتیبانیش هم 24/7 با حداکثر دقت و تخصص جواب میده معرفی کن با هم بریم استاد!
    شاید انقدر مشتری بگیرن که همه سرعتها خراب بشه شاید یه روز منطقه شما خراب باشه یه روز اینجا من با دزدی موافق نیستم برای کسی هم گلو خراش نمیدم چیزی رو که میبینم میگم!خوبه پستهای من هست تو این تاپیک مشاهده کنید ...
    اما مشکل شما اینه که اشتباه گرفتی اگه سرعت آپلود رو پایین میبندن پینگ و تایم اوت میره بالا قطعی هست نوسان هست برای همه هست منم داشتم و دارم!شما دادت رو باید جای دیگه بزنی! خاکستری باش ...بازم اگه من چیزی گفتم که شما رو انقدر ناراحت کرده ببخشید!

پ.ن:هنوز موفق به تست گرفتن از speedtest نشدم
    نه من با انکار مشکل دارم اینکه شما در مشکل داشتن دیگران تردید داری یا اینکه با نیش و کنایه میگی همچین چیزی ممکن نیست و زنگ بزن پشتیبانی و و...
    هست عزیز من کی گفته نیست؟ من خودم شاتل بودم در طول ماه اگر داشت شاید 20 دقیقه تا نیم ساعت قطعی یا افت سرعت داشت و اکثرا هم نداشت. خوب اون پول سرویسش رو میگیره و سرویس مطمئن هم میده و این همه این چیزاش آشغاله و پول پهنای باند و هزینه هاش هم نصفه و کمتر میگیره. در واقع هرچقدر پول بدی همون قدر آش می خوری به قولی همون هندونه به شرط چاقوی وانتی هست دقیقا یه روز خوبه یه روز بد!

پ.ن: امروز روز خوبشه ، سرعت درست شد!

14. این کاربر از lexuus بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •