سلام
قراره اين لوگوي جديده من باشه لطفا نظر بدين .
از دل برود هر آن كه از ديده برفت :cry: :cry:
قربانتان : شاهين كينگ
سلام
قراره اين لوگوي جديده من باشه لطفا نظر بدين .
از دل برود هر آن كه از ديده برفت :cry: :cry:
قربانتان : شاهين كينگ
شاهين جان با عرض تبريك به خاطر استيكي شدن تاپيك شما و تشكر از دوستاني كه اين عمل رو انجام دادن در مورد لوگو جديد شما بايد بگم با توجه به سطح كار شما كه ماشاا... حرفه اي هستي معمولي هست و شما ميتوني از افكت هاي بيشتر و زيباتري براي ساخت لوگوت استفاده كني. در ضمن اگر عرض اون رو كم كني خيلي بهتر ميشه و در آخر بايد بگم طرح كلي خيلي خوبه و نياز به يه مقدار ظريف كاري داره. راستي اين پروانه روي طرح شما من رو ياد مجيد آنلاين ميندازه...
سلام به همه شما
از اینکه بالاخره تایپیک ثابت فتوشاپ ایجاد شد بسیار خوشحالم
مدتی قبل من یه دونه تایپیک دادم که دوستان!من می خوام فتوشاپو یاد بگیرم.یه چندتایی از دوستان اولا یه چیزایی می گفتن اما کمکم فراموش شد و من هر چی این در و اون در زدم نتیجه ای نگرفتم اما الان که می بینیم آموزش فتوشاب (مستقلا)ایجاد شده خیلی خوشحالم والبته سپاسگزار باعث و بانی .
فقط از همه شماها خواهش می کنم که این هنر رو درست استفاده کنید.به هیچ عنوان قصد جسارت نداشته و ندارم اما می دونم که خیلی ها از این هنر استفاده سوء می کنن و اونو در جهت بردن آبروی دیگران بکار میبرن.خدا رو شکر که از این دسته آدما توی این گروه نیست و نبایدم باشه .چون اگه خلاف این بود دیگه اینهمه طرفدار این سایت نداشت .همه اهل علم من خیلی خوشحالم که عضو چنین سایتی هستم .سایت که در اون برای رفع مشکلات دیگرانت تلاش می شه.از همه کسایی که این کار بزرگ رو انجام میدن صمیمانه سپاسگزارم وامیدوارم روز به روز بر مطالب پربار این سایت افزوده بشه.
shahin kingعزیز
لوگوت مثل کارات زیبان
موفقیت همه دوستان آرزوی ماست
الان چهار صفحه از سیزده صفحه رو دیدم .عجب دنیاییه.کلی مطالب پربار و مفید داره.همشو می خوام بخونم و سیو بکنم بازم متشکر
بنظر من قشنگه فقط عرضش زياد نيست يه وقت قالب سايتو به هم بزنه ازت ايراد بگيرن ؟نوشته شده توسط shahin king
وگرنه طراحيش حرف نداره.( ما كه نفهميديم اين وزارت دفاع تو امضاتون چيه .نميخاي تو لوگو بذاريش)![]()
سلام.
من تازه به این تاپیک اومدم. اینقدر کار دوستان عالیه که من تمام این 13 صفحه رو خوندم.
همگی خسته نباشید.
عزيز خوش اومدي. لطف كن تا ميتوني سر بزن كه اينجا مدرسين خوبي داره...نوشته شده توسط galaxy-star
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)