به نظر من بجای وی پی ان یه ساکs (یک نفره) ببری خیلی خوبه.. البته بدون قطعی باشه.. اصلا سرعت رو کم نمی کنه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب سایتیه!؟ چی هست internet live tv?!
این آهنگ katty perry چیه!؟![]()
به نظر من بجای وی پی ان یه ساکs (یک نفره) ببری خیلی خوبه.. البته بدون قطعی باشه.. اصلا سرعت رو کم نمی کنه!!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] عجب سایتیه!؟ چی هست internet live tv?!
این آهنگ katty perry چیه!؟![]()
هاها
حالا نفهمیدم آخر گیلد وارز برای ایران بسته شده یا نه؟ یکی این سوال رو جواب بده لطفا.
بخوام خود بازی رو از کجا بخرم ؟ خود محتویاتش رو نه سی دی کی.
age kasi to server: whiteside ridge bazi mikoneh mano add koneh esme: Parsian .![]()
اکانت guild wars رو میفروشیم....تو بهترین سروره که الآن شما بخوای بری احتمال زیاد پره و باید چند شب صبر کنی تا بتونی transfer کنی اونور
اکانت deluxe بوده همراه چند تا کاراکتر لول مختلف که بیشترینشون 20 اهه مقداری هم گلد داره که خوب ارزش گلد تو این بازی خیلی بالاهه کاراکتر ها چندی proffesion هم دارند
در مورد قیمت هم کنار میایم
قیمت اکانت normal در سایت gamershop.ir
168 تومنه ولی من deluxe رو با قیمت پایین تر میدم....
کسی هنوزم هست بازی کنه؟من تو سرور Ruins of surmia هستم توی EU...البته اگه این مشکل جدید قطع شدن بزاره :|
سلام
کسی تو تهران بازی Guildwars 2 رو داره ؟ می خرم ازش
پ خ بده به من
درود
این بازی در حد wow هست؟
نژاد هاش چین؟
گرافیکش چه طوره؟
کسی پاسخگو نیست؟![]()
سلام. پدوستان یه سوال داشتم. این بازی هنوز به صورت free 2 play هست؟ فقط کافیه نسخه ی اصلی بازی رو بخرم و شروع به بازی کردن کنم؟
با یه بار پرداخت میتونید هرقدر خواستید بازی کنید و ماهانه پول نمیخواد .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)