تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 709 از 1126 اولاول ... 209609659699705706707708709710711712713719759809 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,081 به 7,090 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

من موندم این درس اندیشه اسلامی هست یا فلسفه و منطق؟همه علت و علل و کلمات قُلمبه سُلمبه.چیه بابا آدم هیچی حالیش نمیشه

یعنی یکاری کردن هرکی بیاد پیام نور جونش دربیاد تا حتی اندیشه اسلامی رو قبول بشه چه برسه دروس تخصصی

نتایج رو هم که نذاشتن.معلوم نیست چیکار میکنن.فقط بلدن کتاب قطور و تدریس اندک و سوالای سخت بدن.همین

ممد جان اینقدر نق نزن لطفا ... از ترم اگه خواستی بهم بگو بهت بگم که چطوری درس بخونی ... تا الان زمان امتحانات هر روز برام دعا کنی و بگی خدا خیرش بده ....

شما تازه اومدی پیام نور مایی که 2 سال و خورده ای هستیم میدونیم که پیام نور اینجوری نیست که مثلا بشه گفت بعد از امتحان 3روز بعدش نتایجش میاد ..... باید صبر کنی ... مثل لپ لپ شانسیه اعلام نتایج ....

چند ترم قبل درس اقتصاد خرد که میان ترم نداشتم و از امتحانش میترسیدم ( اونایی که این درس رو داشتن میدونن چی میگم ) ، بعد اعلام نتایج دیدم که از 40 تا تست فقط 8 تاشو درست زدم و با نمره 4 از 20 این درس رو افتادم ..... داشتم 2ساعت به ال سی دی نیگاه میکردم متعجب .... بهت زده بودم .... پیش خودم میگفتم من لااقل 12 تاشو مطمئن زدم چرا 8 تا زده؟

حالا قضیه ازین قرار بود که پاسخ نامه یه درس دیگه رو گذاشته بودن واسه اقتصاد خرد .... تو پیام نور هر چیزی ممکنه .....

2. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

خواهش میکنم ، مهدی عزیز شرمندمون نکن ، منظور من این بود که، یکاری میکنیم شما تابلوش نکن.
    Last edited by mohsenjxj; 13-01-2013 at 23:17.

4. این کاربر از mohsenjxj بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

داشتم ترم های گذشتمو نگاه میکردم به یه نکته برخوردم .....

دیدم جمعیت و تنظیم خانواده رو ترم 2 پاس کردم .... از 30 تا تست : 26 درست 4 غلط

با نمره 17.30 پاس کردم بدون میان ترم

با چه رویی به خانواده میگفتم جمعیت 17.30 شدم

6. 3 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

داشتم ترم های گذشتمو نگاه میکردم به یه نکته برخوردم .....

دیدم جمعیت و تنظیم خانواده رو ترم 2 پاس کردم .... از 30 تا تست : 26 درست 4 غلط

با نمره 17.30 پاس کردم بدون میان ترم

با چه رویی به خانواده میگفتم جمعیت 17.30 شدم
    منم بدون میان ترم پاسش کردم خجالت میکشیدم برم سر کلاسش آخه چیزای بد بد یاد میدادن
    منم زمانی که میخوندمش به کسی نگفتم امتحان جمعیت دارم همین الانشم کتابش رو قایم کردم که کسی پیداش نکنه کتاب منحرفیه کلا خوب شد یادم انداختی برم بسوزونمش

8. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

منم بدون میان ترم پاسش کردم خجالت میکشیدم برم سر کلاسش آخه چیزای بد بد یاد میدادن
    منم زمانی که میخوندمش به کسی نگفتم امتحان جمعیت دارم همین الانشم کتابش رو قایم کردم که کسی پیداش نکنه کتاب منحرفیه کلا خوب شد یادم انداختی برم بسوزونمش
    اینقدر ها هم بی جنبه نیستم حالا با نمره چند پاسش کردی ؟ نمره ی 20 ؟

یکی از بچه ها میگف این کتاب خوندن نداره که ، ما پسرا خودمون این کتابو نوشتیم

هنوز که هنوزه نمرات رو وارد نکردن
    Last edited by Eblis 2011; 14-01-2013 at 11:21.

10. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

اینقدر ها هم بی جنبه نیستم حالا با نمره چند پاسش کردی ؟ نمره ی 20 ؟
    یکی از بچه ها میگفن این کتاب خوندن نداره که ، ما پسرا خودمون این کتابو نوشتیم
    هنوز که هنوزه نمرات رو وارد نکردن

نه بابا بیستم کجا بود من کلا 20 کم گرفتم . دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 15 یا 16 گرفتم
    کتاب رو چهار تا دکتر نوشتن که یکیشون خانمه
    سوالای امتحانش هم انحرافی بود مال ما رو اکثرا از فصل های آخر داده بودن نامردا آدم نمیتونست سرش رو بالا بگیره
    زیاد به وارد شدن نمرات تو طول امتحانات خوش بین نباش اکثرا بعده امتحانا میزنن مال ما که این طوریه برای همین من خودم زیاد پیگیرش نیستم مخصوصا نمرات تشریحی که چند روز مونده به انتخاب واحد تایید میشن

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نه بابا بیستم کجا بود من کلا 20 کم گرفتم . دقیق یادم نیست ولی فکر کنم 15 یا 16 گرفتم
    کتاب رو چهار تا دکتر نوشتن که یکیشون خانمه
    سوالای امتحانش هم انحرافی بود مال ما رو اکثرا از فصل های آخر داده بودن نامردا آدم نمیتونست سرش رو بالا بگیره
    زیاد به وارد شدن نمرات تو طول امتحانات خوش بین نباش اکثرا بعده امتحانا میزنن مال ما که این طوریه برای همین من خودم زیاد پیگیرش نیستم مخصوصا نمرات تشریحی که چند روز مونده به انتخاب واحد تایید میشن
    شانس من امتحان جمعیت دور و برم همه دختر بود .... نمیدونم چرا بلد نبودن و از من تقلب میخواستن ..... بیشتر سوالات از فصلی بود که مربوط به دخی میشد ...

آره نمرات تشریحی که خیلی دیر میزنن .... من منتظرم درس میانه 1 تستی شو اعلام کنن ببینم از 25 تا چند تا درست زدم

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

سر امتحان اندیشه سوال آخر یه جمله عربی داده و گفته معنی این کلمه چیه ولی اصلا کلمه رو مشخص نکرده.به مراقب میگم این چیه؟میگه عیب نداره حتما سوال ایراد داره تو پیام نور زیاد اینجوری میشه و گذاشت رفت.حالا نفهمیدیم سوال ایراد داشت یا من ایراد داشتم

نتایجم که هنوز نذاشتن

15. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

دوستان من پس فردا امتحان معادلات دیفرانسیل دارم.کسی میتونه راهنمایی کنه چی رو بیشتر بخونم؟کجا رو نخونم؟

17. این کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سر امتحان اندیشه سوال آخر یه جمله عربی داده و گفته معنی این کلمه چیه ولی اصلا کلمه رو مشخص نکرده.به مراقب میگم این چیه؟میگه عیب نداره حتما سوال ایراد داره تو پیام نور زیاد اینجوری میشه و گذاشت رفت.حالا نفهمیدیم سوال ایراد داشت یا من ایراد داشتم

نتایجم که هنوز نذاشتن
    امتحان چطور بود ممد ؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •