تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 1291 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

ببينيد من فكر مي‌كنم اساسا هر فناوري در ايران مثل هندونه سربسته است و قاعدتا اينترنت هم از اون مستثنا نيست. واقعا نميشه يك حكم كلي داد و گفت آيا كلا اي دي اس ال بهتره يا وايمكس. ديگه در مورد شركت خدمات دهنده‌ هم كه اصلا نميشه نظر داد كه مال كدوم بهتره. واقعا ما مشتريان محكوم هستيم به اين كه هر كدوممون بريم تك‌تك اينها رو امتحان كنيم، وقت و هزينه و انرژي صرف كنيم، و به روش آزمون و خطا ببينم كدوم يكيش برامون بهتره. مثلا من خودم قبلا يك مدت اي دي اس داشتم. اوايل خوب بود اما كم‌كم شروع كرد به اذيت كردن. اوايل به مدت‌هاي كم قطع ميشد ولي كم‌كم كار به جايي رسيد كه صبح‌ها سر يك ساعت خاص قطع ميشد و بعد شب سر يك ساعت خاص وصل ميشد!!! ايراد از شركت خدمات‌دهنده (صبانت مشهد) نبود. اما بالاخره پس از كلي پيگيري و آمد و رفت تكنسين شركت مشخص شد كه اولا چون خونه ما ديوار به ديوار پست برق هست و اين كه سيم اصلي تلفنمون از كنار كنتور برقمون مي‌گذره نويز زيادي روي خط ميفته! تكنسين گفت كه اين مورد رو شركت اول بايد به شما ميگفت تا مدنظر قرار بديد!!! ضمن اين كه كلا سيم كشي تلفن خونه ما قديميه و اون هم مزيد بر علت بود!!! بعد كه من ديدم اين طوريه، اومدم سراغ وايمكس. مبين نت كه منطقه ما اصلا پوشش نداشت پس اومدم سراغ ايرانسل. خدا رو شكر ايرانسل جاي ما خيلي خوب جواب ميده. اگر مشكلات سراسريش رو بذاريم كنار و البته اين كه من چون از سرويس نامحدود استفاده ميكنم، به طور كلي ميتونم بگم ازش راضيم. البته خدايي وايمكس ايرانسل نسبت به بقيه سرويس‌هاي اينترنت گرونتره، ولي خوب در كشور ما كه كلا اينترنت گرونه، در اين بين وايمكس پول بيشتري ميگيره و در مقابل كيفيتش هم بهتره. خوب حالا همين حرف من رو يك عده‌اي اصلا قبول ندارن و از وايمكس ايرانسل 100% ناراضين. و حق هم دارن، چون براي اونا در منطقه‌شون خيلي بد عمل كرده و براي اونا اي دي اس ال بهتر جواب ميده. اينه كه ميگم واقعا نميشه يك نسخه رو براي همه بپيچي و بگي به طور كلي كدومش بهترينه. من خودم وقتي ميخوام وايمكس ايرانسل رو به كسي توصيه كنم پيشنهاد ميدم حتما قبل از خريد، از كسي مودمش رو قرض بگيره و در مكان مورد نظرش يك چند ساعتي آزمايشي باهاش كار كنه ببينه اگر از هر لحاظ خوب بود اون وقت اقدام به خريد كنه. منم خودم همين كار رو كردم.

اين بود از تجربه من!

2. این کاربر از عاليه بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

خيلي ممنون از پاسختون. من تا بحال از V P N استفاده نكردم، ولي شنيده بودم از كار انداختنش كه؟ اما به اعتبار حرف شما ميرم تهيه مي‌كنم ببينم جواب ميده يا نه. باز هم يك دنيا ممنون.
    خواهش میکنم
    نه از کار نیفتاده بود سرعتش به شدت اومده بود پایین و الان دوباره من خودم از هر 3 مورد استفاده میکنم

یعنی سا ک س / V P N / P M 9 و هر 3 هم کار میکنن ولی خب همونطور که گفتم برای یوتیوب باید فقط از V P N یا P M 9 استفاده کنید

پروفشنال pesar_tanha's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

یکی بدادم برسه

اینترنت وایمکس ما امروز وصل شد

خدایش کلی فلاکت باید کشید با این سرعت از ناچاری 128 -3 گیگ خریدم

سرعت دانلود که بین 2 تا 6 است بماند کلی باید منتظر بمونی تا یه صفحه خالی باز بشه

در حالیکه تو منطقه هستم که پوشش وایمکس خوبی هم داره تمامی چراغ های مودم روشنه

یه آدم خــــیر اگه پیدا میشه که یه نامه برامون جور کنه تا سرعت بالاتری بخریم بخدا ثواب داره خیلی خیلی گیرم

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

خواهش میکنم
    نه از کار نیفتاده بود سرعتش به شدت اومده بود پایین و الان دوباره من خودم از هر 3 مورد استفاده میکنم

یعنی سا ک س / V P N / P M 9 و هر 3 هم کار میکنن ولی خب همونطور که گفتم برای یوتیوب باید فقط از V P N یا P M 9 استفاده کنید

سلام دوست عزیز سرعتش افت نکرده اتفاقا وی پی ان رو بعضی نتا مخصوصا وایمکس سرعتش عالیه مخصوصا یوتوب من خودم سرور دارم مشتریام کلا از وی پی ان رضایت دارن ساکس هم خوبه ولی نمیشه با ساکس یوتوب رو باز کرد سوالی بود بپرسید در خدمتم

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

سلام دوست عزیز سرعتش افت نکرده اتفاقا وی پی ان رو بعضی نتا مخصوصا وایمکس سرعتش عالیه مخصوصا یوتوب من خودم سرور دارم مشتریام کلا از وی پی ان رضایت دارن ساکس هم خوبه ولی نمیشه با ساکس یوتوب رو باز کرد سوالی بود بپرسید در خدمتم
    عزیز من گفتم به شدت افت کرده بود یعنی زمان گذشته و این قضیه مال پارسال و 2 سال پیش هست که سرعت V P N کم شد که ------ اومد ولی الان دوباره سرعتش خوبه

داره خودمونی میشه milad.vista's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

عزیز من گفتم به شدت افت کرده بود یعنی زمان گذشته و این قضیه مال پارسال و 2 سال پیش هست که سرعت V P N کم شد که ------ اومد ولی الان دوباره سرعتش خوبه

درسته داداش حق با شماست

آخر فروم باز LordMMD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

دوستان کسی فیرمویر مودش رو به روز کرده ؟ اینجا نسخه های جدید رو گذاشته :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه کسی انجام داده لطفا بگه که چه تغییری کرده بهتری شده آیا.

داره خودمونی میشه amir143's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    teh

پيش فرض

خواهش میکنم

من تا دیشب از v p n استفاده می کردم ولی الان دیگه وصل نمیشه هر کاری می کنم نمیشه error 651 میده All device connected می خوام p m 9 بخرم از کجا بگیرم الان گشتم جایی رو پیدا نکردم
    مرسی

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من تا دیشب از v p n استفاده می کردم ولی الان دیگه وصل نمیشه هر کاری می کنم نمیشه error 651 میده All device connected می خوام p m 9 بخرم از کجا بگیرم الان گشتم جایی رو پیدا نکردم
    مرسی
    به صورت پیغام خصوصی براتو آدرس رو قرار دادم

11. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه امین1356's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی
    با سلام
    من یه سرویس وی P ان با پروتکل اختصاصی خودم دارم که نمیتونم اینجا اسمش رو بگم. روی ایرانسل خیلی خوب جواب میده. یه اکانت تست براتون PM کردم لطفا" تست کنید و خبرش رو بدین.
    از دوستان هر کی خواست تو PM بگه تا بهش اکانت تست بدم.
    با تشکر

13. این کاربر از امین1356 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •