به نظر من بهترین گیرنده دیجیتال از نظر پلیر و زیر نویس و پشتیبانی از صدای چندکاناله الکومکس یا سما هست:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نظر من بهترین گیرنده دیجیتال از نظر پلیر و زیر نویس و پشتیبانی از صدای چندکاناله الکومکس یا سما هست:
دوست عزیز پلیر این دستگاه قابلیت تغییر اندازه و رنگ فونت زیر نویس را دارد؟
من سما دارم رنگ زیرنویس و پیش زمینه و اندازه فونت قابل تغییره!
دوست عزیز ممنون یکشنبه میرم میخرمش.شایدم اینترنتی خریدم.آخیش راحت شدم![]()
Last edited by kurtcobain; 12-01-2013 at 00:20.
سلام
جناب mr_rayan خسته نباشید
ممنون از حسن لطف شما
با توجه به اینکه من یه بلوری سامسونگ bd-c6900 دارم
ایا میشه یه آمپلی +یه ست باند بخرم
آیا باید در انتخاب آمپلی بگونه ای عمل کنم که با باندها همخوانی داشته باشه یا با بلوری
مثلا 1.700 میخوام هزیته کنم ولی خیلی دوست دارم از این بلوری استفاده کنم اکه میشه تا اینجا جواب بدین بقیه سوالات را میپرسم
سلام.ممنون.
بله می تونید تهیه کنید.آمپ و بلندگو باید با هم همخونی داشته باشه و ربطی به بلوری پلیرتون نداره.فقط نکته ای که باید مد نظرتون قرار بدید اینه که آمپی که تهیه می کنید از صداهای HD پشتیبانی کنه مه خوشبختانه بیشتر مدل ها این خصوصیات رو دارند مگر در مدل های ارزون قیمت.شما با این بودجه می تونید پکیج 1312 دنون رو تهیه کنید و یا مدل rs777 پایونیر .
مهندس جاننوشته شده توسط mr_raya
n;7426601
پکیج 1312 دنون یا rs777 پایونیر را میتوان بدون پلیر بخرم چون جای پلیر بعدا میخوام یه WD HD Media player بخرم
پکیج 1312 دنون که پلیر نداره و فقط بلندگو و آمپ هست.
rs777 پایونیر با پلیر هست که می تونید با نمایندگی صحبت کنید و بدون پلیر خریداری کنید.
امروز سما خریدم.دستگاه خوبیه.بخصوص پخش زیرنویس فارسی با سایز و فونت مناسب و پخش انواع و اقسام فرمتهاش منو راضی کرد
Last edited by kurtcobain; 13-01-2013 at 21:10.
هم اکنون 9 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 9 مهمان)