شرمنده![]()
شرمنده![]()
سلام
باند اینفینیتی 9633 کسی قیمت داره؟ با 9633i چقدر تفاوت داره؟ ممنون
این 9633i رو تو سایت اینفینیتی پیدا نکردم ؟!!
بله دوست عزیز قیمت درسته، فروشنده البته آشناس گفت قیمت همکار میده این مدل مالزیشو، و گفت چینیش رو هم 230 بهم میده!
اگه لطف کنید این سوالم رو هم جواب بدین ممنون میشم: تفاوت 1469 با 3450 فقط توی نتظیم رنگش پنلش هست یا تفاوت دیگه ای هم دارن و اینکه یاند پایونیر تا 120-30 چی بگیرم خویه؟
تفاوت 1469 و 3450 رو نمیدونم ولی 3450 رو صداش رو شنیدم ، توسیستم های ضعیف صداش بد نیست ولی با بودجه کم نمیتونی سیستم خوب ببندی
تو رنج قیمت 120 چیزی پیدا نمیکنه که به دردت بخوره ، منم اول مثل خودت دنبال یه سیستم ارزون بودم ولی وقتی سیستمم رو گرفتم پشیمون شدم و 2 ماهه همشو فروختم و بهتر خریدم
از اول یه پخش خوب بگیر که خروجی هاش زیاد باشه و واقعی
یه اسپیکر بگیر که صداش خستت نکنه
718 هم بد نیست یعنی بستگی داره با چه پخش و آمپی ازش استفاده کنی. پخشت خوب باشه میتونی همچن تنظیمش کنی که از صداش لذت ببری ولی بهتر از 718 هم خیلی هست
سرت هم درد آوردم
Last edited by Mohammadkiller; 10-01-2013 at 09:36.
ممنون دوست عزیز از پاسختون ولی من دنبال سیستم مدل بالا نیستم یچیزی تو همین مایه ها کاملا برام کافیه.
دوستان گلم نداره کسی قیمت؟
سلام به همه من میخوام یه سیستم ببندم تا 500تومن میخواستم راهنماییم کنید چی ببندم که عالی باشه و جلوی بقیه(حرفه ای ها ) آبرومون حفظ بشه البته با این گرونیه بازار!!!! ساب هم الان نمیخوام فقط ضبط و باند و آمپ اگه عکساشم باشه که دیگه محشره.....
مرسیراستی اگه قیمت جدا جداشم بگید ممنون میشم
اگه راهی نداشت میتونم آمپو فعلا بیخیال شم!!!!!
Last edited by شعبده; 11-01-2013 at 21:30.
500!سیستم جلو حرفه ای ها تو این بازار!
اگه بتونی جمع کنی کارت حرف نداره داداش
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)