تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 156 از 171 اولاول ... 56106146152153154155156157158159160166 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,551 به 1,560 از 1707

نام تاپيک: طرفداران Dell Inspiron 5110

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

نمیدونم شاید توهم زدم . ولی انگار وقتی انگشتم رو با فاصله خیلی کمی رو تاچ پد جا به جا میکنم. یعنی لمسش نمیکنم .
    ولی پوینتر جابجا میشه ...
    هست هست .. داریم همچین چیزی
    متاسفانه من هم همین مشکلو دارم.. هنگام کار کردن یهوئی اشاره گر میپره به چپ و راست.. بعضی موقع ها کلا وای میسته .. تا ریستارت نکنی درست نمیشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

از دیروز تاحالا وقتی لپتاپ میبرم حالت sleep و ازدوباره روشنش میکنم لپتاپ میره حالت bluescreen. یکی از دوستام بایه نرم افزار هم رم و هارد تست کرد هیچکدوم مشکل نداشتن. بنظرتون مشکل ازچی میتونه باشه؟ دوستم گفته از ویندوز هست.
    من هم تقریبا همین مشکلو دارم. با این تفاوت که هنگامی یو اس بی وصله به لپ تاپ وقتی Sleep میکنم صفحه آبی میاد و بعد از شمارش تا 100 لپ تاپ خاموش میشه..گاهی مجبور میشم دستی خاموش کنم.

آخر فروم باز Soroush-S's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

من هم تقریبا همین مشکلو دارم. با این تفاوت که هنگامی یو اس بی وصله به لپ تاپ وقتی Sleep میکنم صفحه آبی میاد و بعد از شمارش تا 100 لپ تاپ خاموش میشه..گاهی مجبور میشم دستی خاموش کنم.
    من ویندوز عوض کردم مشکلم حل شده - خوشبختانه درایور شبکه وصل کردم ولی وایرلس نمیدونم چرا نصب میشه ولی کار نمیکنه.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

درایور وایرلس نصب کردم - فقط این دوتا برای چیه؟

پروفشنال kiar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

اونا هم مربوط به درایور های دیگس که باید نصب بشن.

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    Guilan

پيش فرض

کسی بازیه COD BlackOPS II روی 5110 نصب کرده ؟ مشکلی نداشتین؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

هركس در مورد درايورها مشكل داره يك برنامه خيلي كم حجم و رايگان به اسم slimdriver update هست كه خيلي راحت آخرين ورژنها رو براتون پيدا مي كنه اون رو بايك سرچ تو اينترنت مي تونيد پيدا كنيد.اون رو نصب كنيد و كامپيوترتون هميشه آپديت در خدمت شماست.

9. 2 کاربر از kiana82 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان من حدودا یک سال از خرید لپتاپم میگذره تا حالا که کاملا ازش راضی بودم. فقط شارژدهی باطریش به طرز کاملا محسوسی کم شده به طوری که با کارکرد معمولی حدودا 2 ساعت دوام میاره. با اینکه به قول یکی از دوستان باطری کالایی مصرفی است ولی به نظر من استفاده از برنامه dell battery meter باعث این کاهش شارژدهی شده و شاید اگر در هنگام وصل بودن برق باطری رو در می آوردم الان اینطور نمیشد ولی ممکن بود مشکلاتی حادتر به خاطر نوسانات برق براش پیش می آمد. به هر حال اگر زمان به عقب بر میگشت 100% باز هم همین لپتاپ رو انتخاب میکردمراستی مطلبی به نظرم رسید بگم شاید به دردتون بخوره:من حدودا 4 ماه با مشکل درایور بلوتوث و وایرلس درگیر بودم!! و با اینکه بعد از سرچهای فراوان فهمیدم که 2 درایور اصلی براش وجود داره و با اینکه هر دو را امتحان کردم ولی باز وایرلس رو نمیشناخت. خلاصه پدرم دراومد تا اینکه برنامه driver easy رو نصب کردم این برنامه ابتدا درایورها رو اسکن میکنه و سپس اونهایی که نیاز به دانلود یا آپدیت داره رو مشخص میکنه و تنها با یک کلیک درایور مورد نظر رو دانلود و نصب میکنه.(البته قابلیتهای دیگه ای از جمله بک آپ گیری از درایورها رو هم داره) به هر حال با این برنامه کلیه مشکلات درایوری! من حل شد و دیگه هیچ مشکلی از این لحاظ ندارم. امیدوارم براتون مفید بوده باشهیا علی

11. 3 کاربر از ali.mekanik بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

یا خدا فروم سیاسی شد!!صاحبش اومد!

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •