سلام دوست عزیز
718 اصلا صدای خوبی نداره.
اگه یه چیز ماندگار بخواهید فقط آمپلیفایر و اسپیکرهاتون حدودا 1200 در میاد.
سلام دوست عزیز
718 اصلا صدای خوبی نداره.
اگه یه چیز ماندگار بخواهید فقط آمپلیفایر و اسپیکرهاتون حدودا 1200 در میاد.
سلام
آمپ 4 کانال که 4 تا 100 وات بده به جز رفرنس که خیلی بزرگه چی پیشنهاد میشه؟
ممنون
سلام علي جان.گليدن آديو سيستم سري راديان مدل r100.4 هست فروشش 960 تومنه ولي......قيمت تو pm
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علي اگه آمپ خوب ميخواهي شك نكن.زنگ بزن سورنا ببين چند قيمت بهت ميدن.![]()
آقا حمید ممنون از پیشنهادت من نهایتا تا 500تومن میتونستم هزینه کنم با اوضاع الان به همین باندای موجود اکتفا کنم بهتره در کل ممنون از راهنماییت ایشالا تو یه فرصت مناسب اساسی سیستمو عوض میکنم![]()
سلام به اساتید محترم من 206 تیپ 2 دارم که ضبط پایونیر مدل 3450ub نصب کردم.باندای داخل در جلو فابریک خودش هست و روش زده ایتالیا(ماشینم مدلش82)کیفیتش خوبه در عقب باند نداره میخواستم برای این مدل ضبط باند بگیرم ک برای در عقب واگر لازم باشه در جلو هم لازم باشه عوض میکنم.آیا لازمه برای طاقچه عقب هم باند بذارم ؟بکیفیت صدا برام مهمه اهل بیسو این حرفا نیستم.لطفا منو راهنمایی کنید با تشکر از دوستان
سلام دوست عزیز. ورودتون رو به این بخش خیر مقدم عرض میکنم.
شما تا چه میزان میخواهید هزینه بفرمائید.
آیا نیاز به آمپلیفایر هم دارید؟
سلام مرسی آقا حمید نمیدونم نیاز هست یا نه !بیشتر کیفیت صدا برام مهمه و شاید خنده دار باشه ولی دوست ندارم صدا خیلی برون بره!!!میتونم تا 500تومان هزینه کنم.اگرم کمتر شد چه بهتر مرسی از کمکتون.البته من آنقدر سر رشته ندارم.اگر آمپ بذارم فضای صندوق رو خیلی میگیره؟چون من سفر زیاد میرم؟
Last edited by hesam1980; 07-01-2013 at 08:35.
اساتید بزرگ مخصوصا آقا حمید سلام
یه سوالی داشتم میخواستم بدونم اگه امپ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Infinity Reference 7541
فعلا بگیرم که رو همین 6963 باشه میتونه یه صدای شفاف بهم بده تا بعدا (یه 3-4 ماه دیگه) باند بهتر بگیرم؟
این آمپ رو حدود 250 میتونم از یه بچه ها تهیه کنم به نظرتون خوب داره قیمت میده؟![]()
با سلام به دوستان عزیز
یکی از دوستانم میخواد پخش ماشینش رو با مدل پایونیر 3550 تعویض کنه تو این رنج قیمت مدلی از کنوود یا سونی میشه انتخاب کرد که کیفیت صدای بهتری داشته باشه؟
از راهنمایی عزیزان بی نهایت سپاسگزارم
پیروز و پاینده باشید
سلام .خواهش ميكنم.
ببين كلا وقتي آمپليفاير مياد تو سيستم هم قدرت و هم كيفيت صدا به مراتب افزايش پيدا ميكنه.بحث بيرون رفتن صدا هم نيست.500 براي داشتن صدا كيفيتي خيلي كمه.
شما الان فرموديد چيا داريد؟
سلام دوست عزيز البته بنده استاد نيستم.
در مورد اين آمپ نه چون 7541 ها كلا فيكه.دست نگه داريد،پولتون رو جمع كنيد و يه سيستم خوب ببنديد تا نياز به تعويض قطعه و پرداخت هزينه اضافي نداشته باشيد.
من قيمت 3550 رو ندارم.ولي كلا صداي پايونير تو رده هاي پائين خسته كننده و گوش ازاره تا آرامش بخش.
من كن وود 7016 رو پيشنهاد ميكنم كه بدجور هم متاسفانه داره قيمتش افزايش پيدا ميكنه.هر كسي قصد خريد پخش خوب داره بخره كه پشيمون نشه.
قابل توجه دوستان:
پخش 8016 كن وود كه فقط يه بلوتوث اضافه داشت نسبت به 7016 ديگه توليد نميشه(به نقل از شنيده ها) جاي اون مدل 8019 آمده (من هنوز زيارتش نكردم) قيمت هم 600 تومن.![]()
هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)