خوب حالا 6 مین نفرو مینوشتم برا شما چه فرقی میکنه؟
شما بگو تا اگه لازم شد اونم نام میبرم!
خوب حالا 6 مین نفرو مینوشتم برا شما چه فرقی میکنه؟
شما بگو تا اگه لازم شد اونم نام میبرم!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جیانلوئیجی بوفون ، دروازه بان اسطوره ای ایتالیا در رنکینگ بهترین دروازه بان قرن بیست و یکم فقط یک امتیاز بیشتر از ایکر کاسیاس دارد .
در رده بندی کمیته بین المللی آمار و تاریخ فوتبال از دوازده سالی که از قرن بیست و یکم گذشته ، دروازه بان رئال مادرید و تیم ملی اسپانیا که در سال 2012 برای پنجمین سال پیاپی بهترین شد ، فقط یک امتیاز تا بوفون فاصله دارد .
ایکر به احتمال فراوان در سال 2013 می تواند که به صدر جدول بهترین دروازه بان قرن بیست و یک برسد . نفر سوم در این لیست پتر چک با 172 امتیاز است .
بهترین دروازه بان آمریکای جنوبی ، دیدا از برزیل با 90 امتیاز است که بالاتر از خولیو سزار با 76 امتیاز قرار دارد . تیم هاوارو از کونکاکاف بهترین است و برترین دروازه بان آسیا نیز لی وون جائه از کروه جنوبی است . بهترین دروازه بان اقیانوسیه نیز مارک شوارز از استرالیاست و در قاره آفریقا نیز وینسنت انیائما از نیجریه بهترین است .
کاسیاس در صورتی می تونه در 2013 به صدر جدول بیاد که اختلافش در رنکینگ 2013 با بوفون دو رتبه یا بیشتر باشه (مثلا کاسیاس اول و بوفون سوم). راستش چشم من آب نمی خوره چنین اتفاقی بیفته.
فکر نکنم سال دیگه بوفون بتونه خوب باشه به هر حال سنی ازش گذشته![]()
نه بابا فکر نکنم
والدز يك دروازه بان متوسطه!البته گاها هم ميتونه تيمي مثل بارسلونا رو هم بدبخت كنهولي بوفون بهترين دروازه بان همه دوران هست!البته
از زماني كه من دارم فوتبال ميبينم!اميدوارم بوفون جام جهاني هم كاپيتان ايتاليا باشه!فينال رو هم با برزيل بازي كنن و برزيل بازي رو ببرهالبته مرد ميدان هم بوفون باشه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)