چرا مگه ندونستن اشکال داره؟
ده سال پیش دیپلم گرفتم الان بدون کنکور ترم یک دانشگاه هستم به خاطر همین بیشتر چیزها یادم رفته اینم درس ریاضی پیش هست![]()
چرا مگه ندونستن اشکال داره؟
ده سال پیش دیپلم گرفتم الان بدون کنکور ترم یک دانشگاه هستم به خاطر همین بیشتر چیزها یادم رفته اینم درس ریاضی پیش هست![]()
سلام ببين اول ريشه ها از كوچك به بزرگ مرتب شده در دو سطر بعدي دو عبارت درجه اول داريم عبارت درجه اول در 1/3 صفر شده قاعده در جه اول ميگه در مقادير كوچكتر مخالف علامت ضريب x و براي بزرگتر از 1/3 موافق علامت ضريب x در مورد دومي هم همينه در 2 صفر شده و به ازاي كوچكتر از دو مخالف ضريب x و بزرگتر موافق حالا ميرسم به سطر آخر كه كافي است علامت ستونها را در هم ضرب كنيم
قاعده مخرج مشترك اينه كه بايد كوچكترين عددي كه به همه مخرج ها بخش پذير است پيدا كني كه به عنوان مخرج مشترك همه كسرها بزاري حالا مخرج جديد تقسيم بر هر كدام از مخرجهاي قديم و نتيجه هر كدام در ضربدر صورت خودشان بعد نتيجه ها در صورت جمع و تفريق ميكني حالا سعي كن سوالايي كه خودت گفتي با همين روش يا اون روش اول حل كني اگر دقت كنبي خودت ميتوني به جواب برسي موفق باشي
اون منفی سطر اول سمت راست و سطر دوم سمت چپ چطوری بدست اومدن؟
اون منفی سطر اول سمت راست و سطر دوم سمت چپ چطوری بدست اومدن؟
همیشه سمت راست ریشه (1/3 ) موافق علامت x هست (در اینجا 3X ) و سمت چپ ریشه (1/3 ) مخالف علامت x هست . سطر دوم هم به همین صورته
جواب این معادلات درجه 2 رو میخوام:
![]()
Last edited by A M ! N; 31-12-2012 at 16:23. دليل: فونت بزرگ
لطفن از سایز فونت پیشفرض استفاده کنید.
سپاس./
هیچ کدوم ریشه ندارند عزیزم.
برای اینکه ایکس 2 یک عدد مثبت است و به علاوه ی یک عدد مثبت نمیتونه صفر بشه...
يعني سوالا اشتباهه ? منظورت اينه كه قابل حل كردن نيستن???
براي تعيين علامت عبارت زیر اول اون را باید چطوری مرتب کنم کدومش درسته؟؟؟
![]()
Last edited by FOURTH RETURN; 31-12-2012 at 22:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)