برین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت نمایندگان
با تشکر
تیم مدیریت اینترنت و شبکه
برین سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] قسمت نمایندگان
کسی نبود؟......
واسه سرورای کانتر میگم که توی ایرانه منظورم سرورای خارجی نیستا!!!!!!
الان این پیشگامان 512 نامحدوده که من باهاش بازی هم میکنم اما چون قطعی داره رفتم آسیاتک سفارش دادم
با آسیاتک هم میشه راحت بازی کرد؟
512 نا محدود برنزی سرعت آپلودش واقعا 0.62 هست؟؟
در ضمن من ساکن اصفهانم تو پینگ و سرعتش که زیاد فرقی نمیکنه؟؟
Last edited by linuxx2011; 31-12-2012 at 00:42.
سلام
سرویس شما هم قطغ شده بود امروز ظهر؟
آره...یه چهل دقیقه ای قطع بود...
Last edited by mohamax7; 31-12-2012 at 20:54.
دوستان من تو مشهد زندگی میکنم به نظر شما آسیا تک بگیرم؟
سلام برای ثبت نام دهنم...شد بر پدر و مادر.... مخابرات و.... که نامحدود برداشتن با این دایل اپ با این سرعت کلی صفحه خوندم پارس آنلاین و شاتل نمیشه چون حجم دانلود زیاد باشه سرعت کم میکنن من عادت دارم به فیلم فول HD و دانلود بازی سوالم اینه اسیا هم اینجوریه زیاد دانلود کنی سرعت کم میکنه بعد این اسم های مسخر یعنی چی ؟ چالاک بهتره یا حامی؟؟؟ چلچه چطور کسی میدونه؟
Last edited by whichhate; 31-12-2012 at 20:38.
سلام کسی میدونه سرعت دانلود این سرویس چنده ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by XxlxX; 01-01-2013 at 17:18.
عزیزان اسیاتک آشغاله اصلا ازش سرویس نخرید الان سرویس 1 مگ دارم تو روز سرعت بهم 120 میده شبا بهم 60 میده پینگ گوگلم برام +500 میده تازه زنگ میدنم پشتیبانی که یارو ها اصلا هیچی حالیشون نیست میگن این عادیه و همه مدل اینترنت ها و تمام شرکتا پینگشون +500 هست و این طبیعیه تازه تو سایتش زده ساعت یک تا 9 صبح رایگانه که بعد خرید میفهمی ساعت دانلود رایگان شبانت 2 تا 8 صبح هست و دو گیگت این وسط به باد رفته خلاصه این وسط +40 تومنم به باد رفت و راحت 10 روز اینترنتم قطع شد و دوباره الان دارم برمیگردم پارس آنلاین که دوباره پینگ گوگلم 250 بشه و سرعت نتم برگرده +350 تو روز و بتونم بازی کنم ...
خلاصه پیشنهادم اینه که کلا دور اسیاتک رو خط بکشید و اگر حرفم رو باور نمیکنید از اونا که گرفتن بپرسین تا بفهمین این شرکت سرویساش چه قدر بیخوده!
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)