تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 258 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127167217 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 2579

نام تاپيک: [ Yahoo! Mail ] / تمامی مسائل ياهو ميل

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamid_Y2K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

منم با این مشکل سوال امنیتی روبرو شدم! چیکار کنم؟
    یه ایمیلم رو وقتی پسوردو زدم بعد کپجا اومد اونو زدم گفت ما دیوایستو نمیتونیم شناسایی کنیم و اینا بعد سوال امنیتی اومد که یادم نیست چی بود ولی زیر این سوال امنیتی مثل یکی از دوستان بالا که گفته بود وریفیکیشن کد رو گفته بود به ایمیل پشتیبانی یا موبایل میفرسته که من چون ایمیل داده بودم کد رو فرستاد و در نهایت اونو بهر صورتی بود تونستم دوباره برش گردونم.
    ولی ایمیل دیگه م اون گزینه وریفیکشن کد نمیاد زیرش میشه کاری کرد بیاد؟
    همین ایمیل رو وقتی از طریق گزینه فراموش کردن پسورد میرم دنبالش به ایمیل پشتیبان لینک ریست پسورد رو میفرسته و تمام مراحلش رو میرم و در نهایت میگه پسوردش عوض شد. ولی وقتی بازم میخوام واردش شم میگه سوال امنیتی رو باید جواب بدی....چیکار کنم بنظرتون؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

در هر زمانی، میتونید با استفاده از این لینک، از یاهو کلاسیک استفاده کنید:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

من هر بار که از کلاسیک به ورژن تازه آپگرید می کردم آپشن میداد که می تونستم به کلاسیک برگردم . اینبار هم به همین امید که آپشن برگشت به کلاسیک رو میده آپگرید کردم ولی دیگه به هیچ وجه نمیشه به کلاسیک برگشت . نه این لینک جواب میده و نه دو روشی که روی اینترنت گفته شده یعنی turn off Java و پایین آوردن رزولوشن سکرین .
    متاسفانه هیچکدوم از این روش ها جواب نمیده
    بدجوری حالم گرفته شده از وقتی آپگرید کردم دیگه نمی تونم فایل ضمیمه ایمیل بفرستم . یعنی وقتی شروع می کنه به آپلود کردن بعد یه مدت بلافاصله ارور میده
    تو رو خدا کمک کنید

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من هر بار که از کلاسیک به ورژن تازه آپگرید می کردم آپشن میداد که می تونستم به کلاسیک برگردم . اینبار هم به همین امید که آپشن برگشت به کلاسیک رو میده آپگرید کردم ولی دیگه به هیچ وجه نمیشه به کلاسیک برگشت . نه این لینک جواب میده و نه دو روشی که روی اینترنت گفته شده یعنی turn off Java و پایین آوردن رزولوشن سکرین .
    متاسفانه هیچکدوم از این روش ها جواب نمیده
    بدجوری حالم گرفته شده از وقتی آپگرید کردم دیگه نمی تونم فایل ضمیمه ایمیل بفرستم . یعنی وقتی شروع می کنه به آپلود کردن بعد یه مدت بلافاصله ارور میده
    تو رو خدا کمک کنید
    ورژن جدید از نظر اتچ برای من مشکلی نداشته شما با مرورگرهای مختلف امتحان کنید هم چنین مطمئبن شید که مرورگرتون آپدیت است

4. این کاربر از m.beh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

ورژن جدید از نظر اتچ برای من مشکلی نداشته شما با مرورگرهای مختلف امتحان کنید هم چنین مطمئبن شید که مرورگرتون آپدیت است
    یادم رفت بگم که این کار رو هم انجام دادم ولی متاسفانه هیچ تاثیری نداره

اگه نباشه جاش خالی می مونه xfati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    لاس وگاس

پيش فرض

من عضو چند گروه و سایت هستم که مدام برام ایمیل میفرستن
    از تو قسمت گروپ حذف کردم گروها رو ولی بازم ایمیل زیاد میاد برام باید چیکار کنم همشون بسته بشن برام و دیگه ایمیل نفرستن ؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

12 عرض ارادت راهنمایی خواستم براپیداکردن پسورد

باعرض سلام وابرازخوشحالی براداشتن این جمع صمیمی منم پسوردم یادم رفته سپاسگذارم

حـــــرفـه ای m.beh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

من عضو چند گروه و سایت هستم که مدام برام ایمیل میفرستن
    از تو قسمت گروپ حذف کردم گروها رو ولی بازم ایمیل زیاد میاد برام باید چیکار کنم همشون بسته بشن برام و دیگه ایمیل نفرستن ؟
    اینو امتحان کن دو تا راه است ببین چه جوریاست راه بلاک کردنشوون بهتره
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    باعرض سلام وابرازخوشحالی براداشتن این جمع صمیمی منم پسوردم یادم رفته سپاسگذارم
    خوب اولین گام برای اینکه دوباره به مبلت دسترسی داشته باشی اینه که می ری تو همون صفحه ورودی یاهو زیر اونجاهایی که باید یوزرو پس رو بدی یه لینک هست که می گه نمی تونی به حسابت دسترسی داشته باشی
    I can not access my account
    یا یه همچین چیزی
    اونو می زنی و مراحلو جلو می ری تا به نتیجه برسی
    معمولا بعد از اینکه مراحل و رفتی جلو یا سوال امنیتی می پرسه با می گه که به میلت لینک عوض کردن پسوردو فرستادیم
    به همین سادگی به همین خوشمزگی

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

سلام دوستان لطفا کمک کنید الان مدتی هست ایدیم از طریق یاهو مسنجر باز نمیشه چند ای دی دیگه ساختم و بدون هیچ مشکلی باز شد اما این یکی رو هرکاریش میکنم وارد نمیشه راستش از دیشب تا امشب بیشتر از صد مرتبه امتحان کردم فقط یک بار غروب باز شد ولی خارج که شدم دیگه نتونستم وارد بشم و مجبورم یاهوم رو از طریق یاهو میل باز کنم و چک کنم .
    بنظرتون مشکل چیه دو بار یاهو مسنجر نصب کردم چک کردم باز نشد همه چیز اکیه! بقیه ایدی هارو باز میکنه الی این یکی !
    باید چکار کنم بنظرتون؟

ضمنا هیچ اروری هم نمیده و چندین دقیقه در همون حالت باقی میمونه هرچی تقلا میکنه نمیتونه وارد بشه ولی چند مرتبه این ارور رو داد :

we cant sing you in to yahoo messenger

there might be a problem with your internet connection. make sure your computer is connected to the internet. click troubleshoot to begin a series of tests to try to diagnose the connection problem.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

جدا هنگ کردم چرا همیشه فقط برای این ایدی این اتفاق می افته ؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2012

پيش فرض

جدا هنگ کردم چرا همیشه فقط برای این ایدی این اتفاق می افته ؟
    شما یه کاری کن
    این دفعه که وصل شدی برو پسورد و سوالات امنیتیت رو عوض کن شاید فرجی شد

12. این کاربر از Mr KING بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •