تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 666 از 1126 اولاول ... 166566616656662663664665666667668669670676716766 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,651 به 6,660 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

قبلیه قشنگ تر نبود؟

بابا الان بگو خب دیگه
    نظر لطفته ..... تنوع دادم یکم .

والا تا اونجایی که من خبر دارم باید اینجوری محاسبه کنی ....

نمره ی هر درس رو ضربدر تعداد واحدش میکنی ... برای تک تک درس ها اینکارو انجام میدی .... بعد جواب بدست امده ی هر درسو با هم جمع میکنی و جواب کل رو تقسیم بر کل واحد همون ترم میکنی ....

امیدوارم منظورمو گرفته باشی .

2. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

دانشجویان پیام نور می توانند تا آمدن کارت ورود به جلسه از روش جدیدی تاریخ امتحانات خود را مشاهده کنند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (PnuNews.com) دانشجویان پیام نور می توانند تا آمدن کارت ورود به جلسه ( گزارش ۴۲۸) در سیستم گلستان از گزارش ۲۱۲ که مدتی می باشد فعال شده است استفاده کنند و تاریخ امتحانات نیمسال اول ۹۲-۹۱ خود را مشاهده کنند.این امکان فقط برای دانشجویانی قابل استفاده می باشد که شهریه را پرداخت کرده اند.دانشجویان با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مسیر : آموزش --> گزارش های آموزش --> درس های ترمی --> ۲۱۲ لیست دروس ارائه شده ؛ برای دیدن تاریخ امتحانات خود اقدام کنند.امتحانات پیام نور از ۱۶ دی آغاز و تا ۹ بهمن ادامه خواهد داشت.

4. 7 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

سلام عرض شد به همه بچه های گل پیام نوری
    کلا اکثرا اینجوری هستن ... مثلا یک هفته قبلش واسه یک درس ساختمان داده فرصت هست ولی میاییم کل اون 8 فصل رو توی 2 روز میخونیم

شما رشته تون کامپیوتره دیگه نه ؟ ساختمان داده مثلا میگه تابعی بنویسید یا الگوریتمی رو طراحی کنید اکثرا از مثال ها و تمرین های آخر کتاب هست نه ؟
    واسه ذخیره تست هاش میگن بیشتر فرمولیه ؟؟؟
    در درس مدار منطقی میانگین نمرات بچه ها در چه حده ؟ ... به نظر درس آسونی میاد ... مثلا این جدول کارنو رو توی همون کلاس یاد گرفتیم رفت
    سلام بله نرم افزار مي خونم.

بله ديگه واسه تشريحي اغلب الگوريتم ميخوان يا سوال ميدن و جواب رو بايد از طريق الگوريتم بدست بياريد...تقريبا شبيه مثال ها و تمرين هاي كتاب مياد.

براي ذخيره ي جديدي كه منبعتون هست بيشتر سوالاش فرموليه ولي منبع قديمي اينجوري نبود 4 يا 5 سوال فرمولي بود كه اونم اغلب توي كتاب جواب داشت.

مدار تقريبا از دوتاي ديگه اسون تره...البته بستگي به خودتون داره كه چقدرش رو خونده باشيد...تستاشم اگر به متن كتاب مسلط باشيد راحت حل ميشه.نمره هاي الان رو نمي دونم چطوره ولي براي هم ترمي هاي خودم افتاده خيلي كم بود ...

براي اشنايي با سوالات نمونه سوالاي ترم هاي قبل رو بخون بي تاثير نيست.

6. این کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mohsenjxj's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    www.afsaran.ir

پيش فرض

دانشجویان پیام نور می توانند تا آمدن کارت ورود به جلسه از روش جدیدی تاریخ امتحانات خود را مشاهده کنند.

به گزارش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] (PnuNews.com) دانشجویان پیام نور می توانند تا آمدن کارت ورود به جلسه ( گزارش ۴۲۸) در سیستم گلستان از گزارش ۲۱۲ که مدتی می باشد فعال شده است استفاده کنند و تاریخ امتحانات نیمسال اول ۹۲-۹۱ خود را مشاهده کنند.این امکان فقط برای دانشجویانی قابل استفاده می باشد که شهریه را پرداخت کرده اند.دانشجویان با مراجعه به سیستم گلستان به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] از مسیر : آموزش --> گزارش های آموزش --> درس های ترمی --> ۲۱۲ لیست دروس ارائه شده ؛ برای دیدن تاریخ امتحانات خود اقدام کنند.امتحانات پیام نور از ۱۶ دی آغاز و تا ۹ بهمن ادامه خواهد داشت.
    sansi عزیز با اینکه من شهریه را واریز کردم و الان تو سایت گلستان هم اعمال شده ولی این آدرسی را که شما دادید اصلا تو گلستان ما وجود نداره و وقتی از قسمت پایین سایت شماره گزارش 212 را هم وارد می کنیم تاریخ امتحانات را نشون نمیده و پیام میده که شما اجازه دسترسی به این قسمت را ندارید.

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

بعده گذشت 5 روز واریز شهریه الان دیدم قسمت های قفل شده سیستم گلستان برای من باز شده . بسوزه پدر بی پولی
    سریع رفتم میان ترم ها رو ببینم در عین ناباوری هر 5 تا درس رو 6 گرفتم آزمایشگاه هم 19 داده در حالی که اصلا تشکیل نشده بود . میخوام این ترم معدل رو بترکونم ترم بعد شهریه ندم

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

بعده گذشت 5 روز واریز شهریه الان دیدم قسمت های قفل شده سیستم گلستان برای من باز شده . بسوزه پدر بی پولی
    سریع رفتم میان ترم ها رو ببینم در عین ناباوری هر 5 تا درس رو 6 گرفتم آزمایشگاه هم 19 داده در حالی که اصلا تشکیل نشده بود . میخوام این ترم معدل رو بترکونم ترم بعد شهریه ندم
    سلام.
    بابا ایول به تو . روی هر چی دانشجوی پیام نوره کم کردی ..... ایشالله که بتونی رکود منو بزنی رکوردم تو یه درس 4 واحدیه اصول حسابداری 1 شدم 19.30 البته یه درس 3 واحدی رو هم 20 شدما ( زیان تخصصی اقتصاد و مدیریت )

10. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز ittools's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

سلام.
    بابا ایول به تو . روی هر چی دانشجوی پیام نوره کم کردی ..... ایشالله که بتونی رکود منو بزنی رکوردم تو یه درس 4 واحدیه اصول حسابداری 1 شدم 19.30 البته یه درس 3 واحدی رو هم 20 شدما ( زیان تخصصی اقتصاد و مدیریت )
    میزنم رکوردت رو ببین کی گفتم همه درس های این ترم رو تا به اینجا یه دور خوندم اصلا فکرش رو نمیکردم تو همشون 6 بگیرم آخه با یکی از استادام سر یه نمره کلی حرف زدم تازه قرار شد بهم 5 بده نمیدونم گیج شده 6 داده یا خودش داده

12. این کاربر از ittools بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

sansi عزیز با اینکه من شهریه را واریز کردم و الان تو سایت گلستان هم اعمال شده ولی این آدرسی را که شما دادید اصلا تو گلستان ما وجود نداره و وقتی از قسمت پایین سایت شماره گزارش 212 را هم وارد می کنیم تاریخ امتحانات را نشون نمیده و پیام میده که شما اجازه دسترسی به این قسمت را ندارید.
    سلام

خودم هنوز شهريه م رو واريز نكردم. ولي كساني كه چك كردن از همين روش(نظرات سايت اخبار پيام نور در مورد همين خبر) گفتن كه بعد از گذشت 72 ساعت از واريز شهريه قابل مشاهده است.

14. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

سلام

خودم هنوز شهريه م رو واريز نكردم. ولي كساني كه چك كردن از همين روش(نظرات سايت اخبار پيام نور در مورد همين خبر) گفتن كه بعد از گذشت 72 ساعت از واريز شهريه قابل مشاهده است.
    سلام . من خودم امتحان کردم گزارش 212 موجوده و برنامه امتحانی رو زده .

16. این کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

بهنوش سلیم بهرامی: ترم نخست در دانشگاه پیام نور به اتمام رسید و دانشجویان از ۱۶ دی ماه در جلسه امتحانات پایان ترم حاضر خواهند شد.
    برگزاری آزمون بدون کاغذ در ۷۷ مرکز پیام نور
    وی گفت: ۷۷ مرکز پیام نور در سراسر کشور امتحان بدون کاغذ را برای دانشجویان برگزار خواهند کرد که در فرایند بدون کاغذ سعی شده دروس ساده و عمومی انتخاب شود، زیرا امتحان این دروس بدون نیاز به جدول و محاسبات همچنین امکان استفاده از ماشین حساب است تا دانشجویان به سیستم نرم افزار عادت کنند.
    طراحی نرم افزار کاربر دوست برای امتحانات
    رئیس مرکز آزمون به دانشجویان دانشگاه پیام نور این اطمینان خاطر را داد که نرم افزار به کار رفته، برای دانشجویان بسیار راحت است و آنان در طول برگزاری آزمون با هیچ مشکلی مواجه نمی شوند.سلیم بهرامی با بیان اینکه امتحانات بدون کاغذ و با کاغذ پیام نور نمره منفی ندارد، خاطر نشان کرد: این نرم افزار به گونه ای طراحی شده که دانشجویان دارای کمترین اطلاعات در چگونگی استفاده از رایانه هم بتوانند در امتحانات پایان ترم از آن به راحتی استفاده کنند.
    مراقبین آموزش دیده
    وی گفت: در شرایط اضطرار چنانچه سیستمهای الکترونیکی یا برقی مرکز دچار اشکال شود سه پروتکل امنیتی مناسب تعبیه شده که امتحان برای دانشجویان برگزار شود.به گفته این مقام مسئول در پیام نور، اگر دانشجویان در طول برگزاری آزمون با مشکلی مواجه شدند می توانند موارد با مراقبهایی که آموزشهای خاص دیده اند، در میان بگذارند.
    آزمونهای درس محاسباتی با کاغذ برگزار می شود
    سلیم بهرامی همچنین خبر از متفاوت بودن سوالات امتحانی دانشجویان داد و افزود: این امکان وجود دارد که هر دانشجو پیش از برگزاری امتحانات به مرکز خود مراجعه کرده و به صورت آزمایشی و برای آشنایی با این نرم افزار، یک امتحان بدهد.وی همچنین خاطرنشان کرد: امتحانات یک سری دروس مثل ریاضی که نیاز به محاسبات و ماشین حساب دارد با کاغذ برگزار خواهد شد.
    قفل شدن نرم افزار در صورت تاخیر ۱۵ دقیقه ای
    رئیس مرکز آزمون دانشگاه پیام نور خطاب به دانشجویان تاکید کرد که اگر دانشجو تا ۱۵ دقیقه بعد از برگزاری آزمون تاخیر داشته باشد، سیستم خود به خود قفل می شود و امکان ندارد دانشجو بتواند امتحان آن درس را بدهد.
    اسامی برخی مراکز برگزار کننده آزمون بدون کاغذا
    مکان تقلب در این آزمون به گفته سلیم بهرامی تقریباً صفر است
    و در مراکز تهران جنوب، دماوند، رودهن، پاکدشت، ری و اشتهارد تهران امتحان به صورت بدون کاغذ برگزار خواهد شد.و همچنین در برخی مراکز استان خوزستان ، استان ایلام و استان فارس نیز امتحانات به صورت بدون کاغذ برگزار خواهد شد. هنوز اسامی کامل مراکز اجرا کننده این طرح اعلام نشده است.این شیوه برگزاری آزمون برای امتحانات پایان ترم جاری به صورت آزمایشی در چند استان کشور، اجرایی می شود و در لپ تاپ یا کامپیوتری که سوالات در آن طراحی شده می توانند به سوالات جواب دهند.

منبع:پایگاه خبری دانشجویان پیام نور
    Last edited by hp722; 30-12-2012 at 23:37.

18. 6 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •