سلام:
ممنون...اره دیروز یکمی راجبش خوندم...فقط اینکه قیمتی که من توی یک سایتی دیدم 325 بود...همینه قیمتش؟ و اینکه با امپدانس 65 اهم میتونه با i9 درایو شه؟ من همهی هدفونهایی ک تا حالا استفاده کردم 32 اهم بودن...
جایی رو سراغ دارید که بتونم تستش کنم؟
سلام:
ممنون...اره دیروز یکمی راجبش خوندم...فقط اینکه قیمتی که من توی یک سایتی دیدم 325 بود...همینه قیمتش؟ و اینکه با امپدانس 65 اهم میتونه با i9 درایو شه؟ من همهی هدفونهایی ک تا حالا استفاده کردم 32 اهم بودن...
جایی رو سراغ دارید که بتونم تستش کنم؟
خدا رو شکر بالاخره یکی جواب مارو داد.... اقا ممنون از راهنمایت ولی چه سود که اینقدر دیر شد که دیگه Jabra Street 2 گرفتم و نتونستم از راهنمایت استفاده کنم .... به هر حال بازم ممنون الهی پیر شی جوووون
سلام.. من قصد خرید یه هدفوم InEar دارم .. لطفا راهنماییم کنید تا انتخاب خوبی داشته باشم..
همه سبک موسیقی گوش میدم ولی بیس بالا چندان برام مهم نیست میخوام صدای گرمی داشته باشه و جزییات موزیک و با کیفیت پخش کنه
تا حدود 100 تومن هم بودجه دارم..
تو نمایندگی سونی پایتخت مدلهای Ex10 و Ex60 داشت ولی نمیدونم صداشون چجوریه و تست هم نداشتن.. کسی تستشون کرده؟
صدای هدفونهای سنهایزر cx280 , cx281 چطور هستش؟
ممنون از راهنماییتون
Last edited by leon85; 28-12-2012 at 00:22.
دوستان عزیز میخوام واسه گوشیم هندزفری بخرم . بیشتر پاپ گوش میدم . میخوام صدای شفافی داشته باشه . یعنی از هندزفری خود گوشی بهتر باشه . گوشیم Arc s هست .
ممنون میشم راهنماییم کنید چه مدلی بگیرم .
بودجه هم تا 50 تومن .
ممنونم ازتون .
تو این قیمت مدل mh1 واسه سونی اریکسون هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو ببین
سلام ب اساتید عزیز خودمون
مامیخوایم یه هدفون بگیریم تا 130 تومن پول داریم
این مدلو خیلی چشمم گرفته Creative Wireless CB8100 خواستم بدونم وسیله ای که میخواد بهش وصل بشه حتما باید بلوتوث داشته باشه؟ یابدون بلوتوثم کار میکنه؟
کسی نیست؟؟
توروخدا یکی جواب مارو بده
Last edited by peaceful1; 29-12-2012 at 13:13.
لطفا دیگه پست تکراری ندید کسی پاسخی داشته باشه میده از این به بعد پست های این چنینی پاک میشه...
سلام دوستان
من دنبال یک هدفون in-ear Earbu هستم (مثل مال آیپاد ) که کیفیتی به مراتب بهتر از مال آیپاد داشته باشه و جنس عالی یعنی بعد از خرید احساس بشه بهتر از مال اپل هست البته اینم بگم که من همه نوع موسیقی گوش میدم ولی بیشتر پاپ و اکثر مواقع هم با صدای کم گوش میدم در حد 50 تا 60 درصد. سورسم هم آیپاد و آی ریور هست.
سلام به شما
بله قابل استفاده هست و شما می تونی بدون استفاده از آادپتور بلوتوث ش ازش به عنوان هدفون بی سیم بلوتوث استفاده کنید
شما هم موفق باشید.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)