تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 36 از 457 اولاول ... 263233343536373839404686136 ... آخرآخر
نمايش نتايج 351 به 360 از 4564

نام تاپيک: تاپیک اختصاصی محصولات COMODO ← راهنمای تاپیک در پست اول و دوم

كاربر فعال انجمن آنتی‌ويروس
    (كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

سلام علی جان پدرام جان درست میگن اما هدف منم کمک به علاقمندی دوستان به استفاده از کومودو بود با اینحال ازشون خواستم نقل قول منو پاک کنن...
    من باید اول اجازه میگرفتم اما نمیدونم اشتباها فکر کردم جایی دیدم که فارسی سازی برای کاربری توضیح داده شده بود ولی اشتباه دیده بودم و گرنه اینکارو نمیکردم...
    شرمنده و معذرت میخوام

در ضمن من تنظیمات رو انجام میدم اما هر بار که ریستارت میکنم خیلیهاشون برمیگردن به حالت پیشفرض.الان تست لیک من 340 میشه اما کومودو بدون -وی. پی.ان آپدیت نمیشه و خطا میده.
    مال من این مشکلو داره یا باگ برای دیگران هم پیش اومده؟؟؟
    با پاکسازی کوکیها و کشهای ویندوز و مرورگرهام با سی کلینر هم رفع نشده...
    پ.ن : سیلورلایت هم خودم داشتم نصب کردم اما درست نشد رابط تبلت توی کیوسک
    سلام

عرض کردم که موردی نداره.دیشب خودم هوس کردم اینجا بزارم،.... الحمدولله مشکلی هم تا الان نداشتیم و اون خطری که عرض کردم منتفی هست. مخلصیم

خب اوضاع تست خوبه. اپدیت را هم حدود نیم تا یکساعت دیگه صبر کن و بعد، بدون ابزار خاصی!! تست کن ببین آپدیت میشه. آپدیت جای نگرانی نداره، درست میشه.

2. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

دوستان چقدر طول میکشه یک فایل آنلالیز بشه
    من یک فایلی رو حدودا 24 ساعت پیش ثبت کردم اما هنوز جوابی نداده عکسش رو پایین گذاشتم

دوستان ؟؟؟؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

بهتره فایل را از طریق محیط CIS برای کومودو ارسال بکنید..... ضمنا حجم فایلهای ارسالی برای کومودو از سرتاسر جهان بسیار زیاده.

هر کی بیشتر بدونه ، بیشتر سود میبره=> ما میخواهیم تکلیف فایلمون زودتر مشخص بشه=> از روشهای دیگر برای زودتر به نتیجه رسیدن استفاده کنید=> انجمن، ایمیل؛

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

5. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز pedram_01's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

تنضیمات دیفنس پلاس کمودو کجاست؟

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

تنضیمات دیفنس پلاس کمودو کجاست؟
    اینجاست:

حالا کدوم بخش از حفاظت (دیفنس پلاس) را میخواهید ویرایش بکنید؟

8. 3 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام علیکم،

کار اقا حمید از نظر من موردی نداره. ولی فعلا چون در حال تست هستیم، واسه همین سعی شد همه چیز توی گروه انجام بشه، تا خدای ناکرده، کاربری اینجا دچار مشکل نشه، مثلا روی یک گزینه کلیک میکنید و یه اتفاق دیگه میافته و .... سیستم ویروسی میشه(ولی اگر توی گروه باشه، کاربر با خواست خودش این خطر را پذیرفته). خواستیم این موارد را دوستان توی گروه تست کنند و اگر مشکلی بود توی همون گروه رفع بشه. غیر از این نکته ای که عرض کردم ، مسئله دیگری نیست. اجازه هم نیازی نیست. منم مثل شمام.

اگر کسی الان کومودوش را فارسی کرده، بعدا که نسخه فارسی عرضه بشه( ژانویه) مشکلی ایجاد نمیشه و فایلهای جدید جایگزین میشن. البته قبلش اطلاع رسانی میکنیم تا دوستان این فایلها را دستی پاک کنند و زبان کومودو را انگلیسی کنند.تا از بروز مشکلات احتمالی جلوگیری بشه.

یک مورد دیگری که من میبینم در مورد تست کومودو هست که به طور کلی اول پیکربندی را بزارید روی پرواکتیو (کامپیوتر را ریستارت بکنید)و بعد اگر سندباکس فعاله بزاریدش روی محدود یا بالاتر. اگر هم که اتوسندباکس غیرفعاله، HIPS فعال باشه .

توجه: هر فایل/برنامه/ویروس؛ که قراره تست بشه نباید در لیست فایل های امن کومودو باشه.

در مورد حالت تبلیت. مایکروسافت سیلورلایت نصب بشه و بهتره که دراگون را هم نصب کنید.(فعلا به همه چیز شک داریم)، سیلورلایت را از طریق محیط کومودو دانلود و نصب کنید. اگر مشکلی بود بگید، باید با کومودو در میون بزاریم.

برای چک کردن آخرین نسخه دیتابس هم از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    علی آقا ممنون از راهنماییتون من کارایی که برای تست گفتید انجام دادم ولی همونطور که گفتم امتیاز 310 میشه و هر کار میکنم به 340 نمیرسه، تست های شماره 10 و 11 و 24 بودن که مردود شدن،شما میدونید این 3تا تست برای کدوم یک از نقاط ضعف سیستم هست که من بتونم رفعش کنم و امتیاز 340 رو بگیرم؟تنظیمات اتو سندباکس روی Restricted هست و HIPS هم فعال و در حالت پارانوید قرار داره، اگه راهنمایی کنید که این 3تا تست رو مشکلش رو بفهمم که چرا مردود میشن واقعا ممنون میشم ((:

10. این کاربر از fb.gente بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز dvb595959's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    قلب آدمای مهربون

پيش فرض

اقا ما این سیلور لایت رو نصب کردیم ولی قسمت مود مشکلش حل نشد.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

من کل تاپیک کومودو و اویرارو خوندم همه میگن که نسخه رایگان اویرا با فایر وال کومودو هم سازگاره هم امنیت خوبی ایجاد میکنه و اینکه برای سازگاریشون کار خاصی نیاز نیست بکنیم . و منم نصب کردم
    ولی تو قسمت action centere windows پیغام داده که به دلیل نصب 2 برنامه defense + comodo and avira که هر 2 spyware هستن احتمال تداخل هست البته windows defender هم تو لیست اون قسمت هست که off هستش
    میشه در این مورد راهنمایی کنین و بگین که موردی هست که من باید انجام بدم

با تشکر
    1 هفتس منتظرم يكي راهنمايي كنه !!

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

اقا ما این سیلور لایت رو نصب کردیم ولی قسمت مود مشکلش حل نشد.
    سلام
    این چیزی بود که داخل فروم کومودو نوشته شده بود. Tablet Mode فقط آیکون ها رو بزرگتر نشون میده. همین! اینکه چرا درست نشد رو نمیدونم. شاید یه باگ باشه.

14. این کاربر از pcsoft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

(كارشناس COMODO)
    Jadda's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    اندر مقام توحید

پيش فرض

علی آقا ممنون از راهنماییتون من کارایی که برای تست گفتید انجام دادم ولی همونطور که گفتم امتیاز 310 میشه و هر کار میکنم به 340 نمیرسه، تست های شماره 10 و 11 و 24 بودن که مردود شدن،شما میدونید این 3تا تست برای کدوم یک از نقاط ضعف سیستم هست که من بتونم رفعش کنم و امتیاز 340 رو بگیرم؟تنظیمات اتو سندباکس روی Restricted هست و HIPS هم فعال و در حالت پارانوید قرار داره، اگه راهنمایی کنید که این 3تا تست رو مشکلش رو بفهمم که چرا مردود میشن واقعا ممنون میشم ((:
    سلام

مورد 10و11 مربوط به هوک تست نصب HOOK میشه ، که ارتباط مستقیم با قابلیت انجام جاسوسی و سرقت اطلاعات از روی سیستم کاربر را داره.

مورد 24 ؛ DDE

برخی از مخرب ها پشت پروسه های امن مخفی می شوند و از اونها سوء استفاده می کنند برای دریافت یا ارسال اطلاعات، مانند نمونه هایی از خانواده زئوس Zeus، مثل PWS (PassWord Stealer)-Zbot،
    مرورگرهای اینترنت در معرض خطر این نوع بهره برداری هستند، مخربها میتونند طبق نیاز خودشون کنترل مرورگرها را در دست بگیرند و از این طریق به دریافت یا اجرای فایل هایی موردنظر مخرب را اقدام کنند...

البته این قسمت تست فقط تست دفاعی یک بخش از این نوع دسترسی است. به هر حال اگر مخربی بتونه از چنگ سیستم شناسایی رد بشه، باید ماژولهایی باشه تا حداقل جلوی این کارها گرفته بشه.

===

شما تنظیماتت خوبه؛ حالا یکبار سیستم را با برنامه CCleaner پاکسازی بکنید و بعد سیستم را ریستارت بکنید و بعد پوشه CLT را پاک کنید و دوباره فایل CLT را از حالت فشرده خارج کنید و تست کنید. مطمئنا نتیجه 340 میشه

الان نتیجه شما واقعی نیست. چون چند بار تست کردید و با شکست مواجه شد، هم کش مرورگر و هم پوشه CLT حاوی اطلاعاتیه که مربوط به گذشته است ، باید پاک بشه.

16. 2 کاربر از Jadda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •