خسته نباشید!
دیگه کار دیگه ای نکردید؟!!!!
اتصالات فلزی پشت کارتریج رو با پنبه الکلی تمیز کنید
اکر بازم نشناخت یعنی الفاتحه!!
اون مشکل گیر کردن هم باید دستگاه دیده بشه.
هدکلین هم تو تنظیمات پرینتر هست.
خسته نباشید!
دیگه کار دیگه ای نکردید؟!!!!
اتصالات فلزی پشت کارتریج رو با پنبه الکلی تمیز کنید
اکر بازم نشناخت یعنی الفاتحه!!
اون مشکل گیر کردن هم باید دستگاه دیده بشه.
هدکلین هم تو تنظیمات پرینتر هست.
ممنون
آقا نشد! فقط یه مورد دیگه! اون فنری که توی دستگاه هست برای کاتریج مشکی گویا کمی کج شده! (نسبت به رنگی می گم چون مشکی کمی هم سخت جا می رفت!)
یکمی هم تراز نیستن دو تا کارتریج!
خودم می تونم کاری کنم یا ببرم بیرن؟ فنر رو دستی جابجا کنم یا چی؟
نمی دونم دقیقا چه اتفاقی افتاده که اونطوری شده، از طرفی درک درستی از مشکل ندارم.
اگر خودتون دست به کار بشید ریسک داره و ممکنه کلا دستگاه از کار بیوفته. (چنانکه افتاده!!!)
اما اگر بیرون ببرید ممکنه هزینه زیادی نسبت به قیمت دستگاه بگیرن. مثلا ممکنه 20 و یا 30 بگیرن که در مقابل قیمت دستگاه زیاده. البته بسته به کَرَم تعمیرکار داره.
من جای شما بودم خودم دست به کار می شدم و فرضاً خوب که خراب کاری کردم و دیگه کاملا خراب شد، میدادمش دست تعمیرکار!!!
باید ببینید با فنر دیگه چه تفاوتی داره وچه چیز باعث ایجاد اون تفاوت شده و اونو درست کنید.
احتمالا همین قضیه باعث شده کارتریج درست سرجاش قرار نگیره و دستگاه نشناسدش، بنابراین ممکنه با رفع این مشکل، قضیه کارتریج هم حل بشه.
خلاصه تصمیم با شماست.
موفق باشید
یه کاتریج نو خریدم! اما همچنان می گه کارتریج پروبلم! برای کاتریج مشکی که تازه گرفتم
پس همونطور که قبلا گفتم به اختمال قوی مشکل همون فنر هست!
فکر نکنم، بررسی کردم دیدم فنره کاره خاصی جز اینکه کاتریج رو سره جاش محکم نگه می داره نمی کنه!
بنظرم خازن های خود دستگاه که روشون خازنه کارتریج می شینه مشکل داره!
می شه تعمیر کرد یا نه یه بار مصرفن؟
من تصور می کنم مشکل از جا نخوردن صحیح کارتریج هست. چون بعضی وقتا گیر می کنه. کاری کنید که کارتریج درست سر جاش قرار بگیره ببینید مشکل حل میشه؟
و دیگه اینکه منظورتون رو از خازن نفهمیدم.
موفق باشید
درست نحوه قرار گیریش شبیه کارتریج رنگی هست، رنگی رو سیستم می شناسه اما مشکی رو نه، نمی دون چی کار باید بکنم که درسه قرار بگیره؟
منظورم از خازن همون قسمت های طلایی و برجسته هست که روی کارتریج و هم روی جایی توی دستگاه که کارتریج جا می خوره هست
هرچی هست مشکل از همونجاست، چون حتی کارتریج نو رو هم نمی خونه.
دیگه باید روش کار کنید،روش روتینی نداره
با سلام خدمت دوستان حرفه ای در زمینه پرینتر
یک سوال مهم خدمتون داشتم ممنون می شم اگه من رو راهنمایی کنید
من می خوام یک پرینتر جوهر افشان بگیرم و بین epson L100و p50 موندمهرکی یه چیزی میگه ، با توجه به اینکه L100مدل کاملا جدیدی هستش و تقریبا کسی تجربه انچنانی کار باهش رو نداره و چهار رنگه است ولی p50 رو که اکثرا ازش تعریف می کنن و کاملا شناخته شده است و 6رنگه ست کدوم بهتره
در ضمن من برای مغازه می خوام به نظر شما L100 که تانک استاندارد خود اپسون رو داره بگیرم یا p50 که باید جداگانه تانک بهش وصل کرد؟من زیاد شنیدم که تانک که وصل می کنی چون یه حرکت غیر استاندارده عمر دستگاه و کیفیت چاپ رو بعد از مدتی خیلی کاهش میده!!!!
حالا به نظر شما کار درست خرید کدوم از این هاست؟
اگه لطف کنید قیمت هر کدوم رو هم بگیم ممنون میشم (L100 و P50با نصب تانک)
قربان شما![]()
Last edited by mpx1386; 28-12-2012 at 14:58.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)