تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 661 از 1126 اولاول ... 161561611651657658659660661662663664665671711761 ... آخرآخر
نمايش نتايج 6,601 به 6,610 از 11255

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع دانشــگاه پیــــــام نــــــــور

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

میبخشین کجای صحبت این آقا گفته شده که قراره سر جلسه امتحان لپ تاپ داده بشه و امتحانات به این صورت برگزار شه ؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!؟!
    منظورشون در واقع این بوده که سوالات در کامپیوتر ها یا به عبارتی حتما" رو لوح فشرده و اینا به مسئولین داده میشه !!!
    در واقع کل منظور این آقا این بود که حفاظت بر سوالات باشه و سوالات لو نره !
    سلام
    در اخبار هم اعلام شده که به زودی قراره لپ تاپ جای کاغذ رو واسه امتحانات پیام نور بگیره .

2. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

از خانم های محترم عاجزانه تقاضا دارم سر کلاس جون هرکی دوست دارید مقنعه ای که سر میکنید رو مثل برج میلاد نکنید!به خدا قسم نمیشه تخته رو دید.ماشاءالله تا من و دوستام بیایم به خودمون بجنبیم خانم ها ردیف اول و دوم رو اشغال کردند و ناچاریم بشینیم عقب.حالا باز اینو میشه یکاری کرد، ما عقب میشینیم و خانم های محترم نمیدونم چجوری کلیپسی به سرشون میزنن.همینجوری کلاس شلوغه خانم هام جلوی ما هستن و هی باید خم و راست بشیم تا تخته رو ببینیم و دیگه با این کلیپس هایی که هم اندازه برج ایفل هست خانم ها به موهاشون میزنن به هیچ وجه نمیشه جلو رو دید.آخه نمیشه بلندشم مطالبی که استاد میگه رو بنویسم!
    خواهشا مراعات کنید

باتشکر

4. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

از خانم های محترم عاجزانه تقاضا دارم سر کلاس جون هرکی دوست دارید مقنعه ای که سر میکنید رو مثل برج میلاد نکنید!به خدا قسم نمیشه تخته رو دید.ماشاءالله تا من و دوستام بیایم به خودمون بجنبیم خانم ها ردیف اول و دوم رو اشغال کردند و ناچاریم بشینیم عقب.حالا باز اینو میشه یکاری کرد، ما عقب میشینیم و خانم های محترم نمیدونم چجوری کلیپسی به سرشون میزنن.همینجوری کلاس شلوغه خانم هام جلوی ما هستن و هی باید خم و راست بشیم تا تخته رو ببینیم و دیگه با این کلیپس هایی که هم اندازه برج ایفل هست خانم ها به موهاشون میزنن به هیچ وجه نمیشه جلو رو دید.آخه نمیشه بلندشم مطالبی که استاد میگه رو بنویسم!
    خواهشا مراعات کنید

باتشکر
    حالا به فرض که دیدی تخته رو .... چیزی مگه میشه فهمید ؟

6. 4 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

حالا به فرض که دیدی تخته رو .... چیزی مگه میشه فهمید ؟
    نه والا.دیروز مبانی و ریاضی داشتیم بگو اگه 1کلوم فهمیدم

این خانم ها که جلو میشینن و کاملا دید مارو مختل میکنند انقد سوال میپرسن.از کجا میارن این سوالارو؟یعنی میفهمن درسو که سوال میپرسن!؟

8. 3 کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mili_k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    ! My Dreams

پيش فرض

خواهشا مراعات کنید

باتشکر
    مگه شما هنوز کلاس میرید ؟! دیگه دارین دیوونم میکنیدا !!

10. این کاربر از mili_k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Oct 2011
    محل سكونت
    یه جایی نزدیک خـــدا

پيش فرض

نه والا.دیروز مبانی و ریاضی داشتیم بگو اگه 1کلوم فهمیدم

این خانم ها که جلو میشینن و کاملا دید مارو مختل میکنند انقد سوال میپرسن.از کجا میارن این سوالارو؟یعنی میفهمن درسو که سوال میپرسن!؟
    راستش قبول دارم حرفاتو . ما هر کاری کردیم صبح زودتر بریم و صندلی جلو رو بگیریم نشد که نشد اینا فک کنم ساعت 5 صبح میرن جا میگیرن .... قربون کلیپس هاشونم برم که هر کدوم اندازه برج میلاده و جلوی دید رو میگیره .... برای نوشتن هی باید خم و راست شی تا بتونی تخته رو ببینی ....
    ما حتی کلاسهایی هم داشتیم که بالای 150 نفر تو کلاس بودن .... چه میشه کرد پیام نوره دیگه .

12. 2 کاربر از Eblis 2011 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

مگه شما هنوز کلاس میرید ؟! دیگه دارین دیوونم میکنیدا !!
    دیروز آخرین جلسه بود.مثلا آخرین جلسه دیگه همه چیو فهمیدیم دیگه!البته اگه خانما بذارن!

دیوونه!!!خدا نکنه، چرا!؟

و.پ:این دیگه چه امضائیه شما داری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

راستش قبول دارم حرفاتو . ما هر کاری کردیم صبح زودتر بریم و صندلی جلو رو بگیریم نشد که نشد اینا فک کنم ساعت 5 صبح میرن جا میگیرن .... قربون کلیپس هاشونم برم که هر کدوم اندازه برج میلاده و جلوی دید رو میگیره .... برای نوشتن هی باید خم و راست شی تا بتونی تخته رو ببینی ....
    ما حتی کلاسهایی هم داشتیم که بالای 150 نفر تو کلاس بودن .... چه میشه کرد پیام نوره دیگه .
    دیروز اولین درس مبانی برنامه نویسی داشتیم.15 فصله.استاد اومده تا فصل 10 درس داده و بعد میگه یه 20مین آنتراکت.هنوزم منتظریم 20مین تموم بشه و استاد بیاد!
    حالا بعدش ریاضی عمومی1 داشتیم.استاد اومده سر کلاس درس داده.12تا فصله.تا فصل 8 درس داده و میگه دیگه نمیرسیم بقیشو بگم.حالا اول ترم هم گفته بود فصل اول و دوم برای ما حذفه و الان معلوم شده حذف نیست و میگیم استاد شما که 4فصل از آخر درس ندادی حداقل 2فصل اولو بگی میگه بابا از دوفصل اول سوال نمیاد که!آره دیگه سوال نمیاد گذاشتن اطلاعات عمومی ما بره بالا!!!

15. این کاربر از hp722 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن ادبیات hamid_diablo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    آنجا که عقاب پر بریزد

پيش فرض

یعنی تو عمرم امروز انقدر تقلب نکرده بودم

میان ترم هوش مصنوعی داشتیم....همه داشتن تقلب میکردن با جدیدترین شیوه ها و سبکهای روز ...چه غربی و چه شرقی

موندم جماعتی که دارن لیسانس میگیرن مثل بنده و دوستان واقعا حلاله این لیسانس

17. 3 کاربر از hamid_diablo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای sansi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008

پيش فرض

یعنی تو عمرم امروز انقدر تقلب نکرده بودم

میان ترم هوش مصنوعی داشتیم....همه داشتن تقلب میکردن با جدیدترین شیوه ها و سبکهای روز ...چه غربی و چه شرقی

موندم جماعتی که دارن لیسانس میگیرن مثل بنده و دوستان واقعا حلاله این لیسانس

بله برادر من حلال ِ حلالِ ....

خوشبختانه استاد هوش ما ازمون ميانترم نگرفت خودش اشنايي داره با بچه ها به همه بالاي 5 ميده....من عاشق همچين استاتيد گرانقدريم.

19. 2 کاربر از sansi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •