دوستان اگه اومیدین و دیدین طرفیت هماچی پر شده ، فقط کافیه به آی دی بعدی بیاین
یعنی مثلا الآن که آی دی M2 Craft پر شده ، بیاین به آی دی M2 Craft 2
و به همین ترتیب M2 Craft 3 , M2 Craft 4 ,....
پسورد همشون هم 123 هست![]()
دوستان اگه اومیدین و دیدین طرفیت هماچی پر شده ، فقط کافیه به آی دی بعدی بیاین
یعنی مثلا الآن که آی دی M2 Craft پر شده ، بیاین به آی دی M2 Craft 2
و به همین ترتیب M2 Craft 3 , M2 Craft 4 ,....
پسورد همشون هم 123 هست![]()
ای بابا ما یه سرور زدیم شما ها همتون حالا دارین سرور میزنید تازه زنگ در و در اوتوماتیک و پیست خوک سواری و paintball و خیلی چیزای دیگه رو من بهتون یاد دادم ولی کلا نمیخوام از خودم تعریف کنم ولی من همه ی کد ها و plugin ها رو یادتون دادم اینقدر حالا مغرور نشین![]()
دوست عزیز شما به ما یاد دادی ؟خوب تو که به من یاد میدادی من باید میرفتم خودمو می کشتم
اون موقه که تو نبودی تو سرور جواد به بچه ها داشتیم در یاد میدادیم به همه لطفا 4 تا چیز یاد گرفتی به همه نگو
بعدشم من خودم 2 تا سرور زدم یه دونه راییگان یه دونه پولیمن الان این اولین پستیه که تو رو دیدم
حالا چطوری یاد دادی ( خدا میدونه )
این دو تا سرور ای پیش چیه ؟
یه مدت نت م ......
نبودم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ][ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مسابقه ماین کرفت ! مسابقه سریع ساختن دوست دارید شرکت بکنید؟
بعد از مدتی فکری به ذهنم رسید این که چرا یک مسابقه ماین کرفت بر گزار نکنیم؟ برای قسمت اول این مسابقه ما ویدیویی آماده کردیم تا شما نحوه بازی کردن و قوانین آن را ببینید .
شما در این مسابقه باید در زمان خاصی عنوان مسابقه را بسازید ( ساختملن تله یا هر چیز دیگری که در ماین کرفت می شود ساخت )
در این بخش از مسابقه : TrueGame در مقابل TheMehranKhan قرار می گیره البته برنده رو شما تعیین می کنید باید سازه ها رو ببینید و بعد رای خود را در کامنت ها بگذارید.
دانلود ویدیو مسابقه با حجم ۵۳ مگابایت
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]دوستان برای شرکت در مسابقه بعدی اسم خود + آیدی یاهو را در قسمت نظرات بگذارید تا با شما تماس بگیریم
بعد از انتخاب شدن ۵ نفر شرکت کننده اسامی در سایت قرار خواهند گرفت و ویدیو هر مسابقه بعد از رقابت شرکت کننده ها بر روی سایت گذاشته میشه تا به سازه ی بهتر رای بدهید.
ببخشید اگه بهتون بر خورددوست عزیز شما به ما یاد دادی ؟خوب تو که به من یاد میدادی من باید میرفتم خودمو می کشتم
اون موقه که تو نبودی تو سرور جواد به بچه ها داشتیم در یاد میدادیم به همه لطفا 4 تا چیز یاد گرفتی به همه نگو
بعدشم من خودم 2 تا سرور زدم یه دونه راییگان یه دونه پولیمن الان این اولین پستیه که تو رو دیدم
حالا چطوری یاد دادی ( خدا میدونه )
ولی من با شما نبودمبا یکی از دوستای عزیزم بودم که خودشم میدونه
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)