تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 483 از 827 اولاول ... 383433473479480481482483484485486487493533583 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,821 به 4,830 از 8267

نام تاپيک: تاپیک جامع >> هارد اکسترنال <<

مدیر انجمن های هارد دیسک ata.royalfalcon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این کار به چه دردی میخوره؟من الان تازه هارد خریدم باید حتما پارتیشن بندی کنم واسه افزایش سرعت کپی پیست؟چون سرعتم خیلی کمه.ممنون میشم راهنمایی کنید
    اين يه روش متفاوت براي پارتيشن بندي هارد هست .
    معمولاً هاردهاي اكسترنال از قبل فرمت و پارتيشن بندي شده اند و نيازي نداره كه مجدداً پارتيشن بندي بشه مگر اينكه مثلاً تعداد و حجم و فرمت پارتيشن مناسب كار شما نباشه .
    در مورد سرعت پايين هارد شما يه عكس از تست read و در صورت امكان تست write بگيريد و اينجا آپلود كنيد تا راحتتر بشه اظهار نظر كرد . دقت كنيد كه هارد بدون هيچ كابل رابطي به پورت usb3 سيستم متصل شده باشه .

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یه مشاوره برای خرید هارد 2.5 اینچی اکسترنال بهم میدید!؟!؟

آیا توصیه میکنید سگیت یا وسترن بخرم!؟!؟

میشه چند مدل با قیمت معرفی کنید!؟!؟

حجم 750 یا 500
    قیمت دیگه حدود 200 باشه
    usb3 باشه-البته از اینا که usb2 هم ساپورت میکنه

شما چه مدلهایی پیشنهاد میدید!؟!؟

ممنون
    سلام .
    هركدام از مدلها مزاياي خودشو داره . هارد ساده اما با كيفيت خوب seagate backup plus هست خودم مدل goflex را يكسالي هست كه دارم و هيچ مشكلي هم نداره . اما اگر هاردي ميخواهيد كه بتونيد قفلش كنيد WD my passport مناسب هست . اين دو هارد ضد ضربه نيستند و در نتيجه بايد با دقت ازش نگهداري نمود .

اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد silicon power armor a80 را توصيه ميكنم ، اين هارد با داشتن بدنه آلومنيومي و طراحي خاص بدنه ، هارد سنگين و بزرگي هست .

نكته : ديده شده كه قفل هارد WD my passport بيخودي فعال شده و در نتيجه كاربر نميتونه به اطلاعاتش دسترسي داشته باشه (اين مشكل بيشتر در هاردهاي پرتابل رخ ميده ولي با نگهداري درست ميتوان مانع از بروز اين مشكل شد) .

3. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

با سلام ممنون از راهنماییون اقاعطا.اون برنامه safe remove رو نصب کردم.فقط اینکه دمای هاردو از کجا باید متوجه بشم که کنترل کنم تا بالا نره؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

با سلام ممنون از راهنماییون اقاعطا.اون برنامه safe remove رو نصب کردم.فقط اینکه دمای هاردو از کجا باید متوجه بشم که کنترل کنم تا بالا نره؟
    ميتونيد برنامه hd sentinel pro را دانلود و نصب كنيد .

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقت پیش به پیشنهاد آقا عطا یه هارد 2 ترا وسترن my book essential خریدم که خب تا حالا خوب بوده و مشکلی نداشته

یه چند تاسوال داشتم :
    1- چند روز پیش ویندوز عوض کردم و خب برنامه های خود هارد که قبلا نصب بود پاک شد
    الان نیازی هست که دوباره نرم افزار خود هارد رو نصب کنم ؟؟ اصلا به چه دردی میخوره ؟

2- یکی از دوستام میگفت ترتیب وصل کردن آداپتور و کابل به سیستم مهمه و هینطور بعد از safe remove کردن
    مثلا بعد از safe remove کردن اول باید کابل رو از پشت سیستم در بیاریم بعد آداپتور رو از برق ؟ یا اول آداپتور رو در بیاریم و بعد کابل رو ؟؟
    موقع وصل کردن چطور ؟

3- بعضی وقتا موقع safe remove کردن ارور میده و هارد خارج نمیشه !!!علتش چیه و در این مواقع باید چیکار کرد ؟؟

4-شاید بی ارتباط با موضوع تاپیک باشه ولی من یه هارد مکستور 1 ترا هم دارم که خراب شده و وقتی وصلش میکنی توش تک تک صدا میده و سیستم هنگ میکنه
    گارانتیش هم 2012/6 تموم شده اگه ببرم کاری میکنن ؟
    میشه تعمیرش کرد ؟

ممنون
    Last edited by MoH_@_MaD; 24-12-2012 at 17:51.

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من چند وقت پیش به پیشنهاد آقا عطا یه هارد 2 ترا وسترن my book essential خریدم که خب تا حالا خوب بوده و مشکلی نداشته

یه چند تاسوال داشتم :
    1- چند روز پیش ویندوز عوض کردم و خب برنامه های خود هارد که قبلا نصب بود پاک شد
    الان نیازی هست که دوباره نرم افزار خود هارد رو نصب کنم ؟؟ اصلا به چه دردی میخوره ؟

2- یکی از دوستام میگفت ترتیب وصل کردن آداپتور و کابل به سیستم مهمه و هینطور بعد از safe remove کردن
    مثلا بعد از safe remove کردن اول باید کابل رو از پشت سیستم در بیاریم بعد آداپتور رو از برق ؟ یا اول آداپتور رو در بیاریم و بعد کابل رو ؟؟
    موقع وصل کردن چطور ؟

3- بعضی وقتا موقع safe remove کردن ارور میده و هارد خارج نمیشه !!!علتش چیه و در این مواقع باید چیکار کرد ؟؟

4-شاید بی ارتباط با موضوع تاپیک باشه ولی من یه هارد مکستور 1 ترا هم دارم که خراب شده و وقتی وصلش میکنی توش تک تک صدا میده و سیستم هنگ میکنه
    گارانتیش هم 2012/6 تموم شده اگه ببرم کاری میکنن ؟
    میشه تعمیرش کرد ؟

ممنون
    1. به نظر من بهتره که نصب بشن ، با استفاده از همین برنامه هاست که میتوان هارد را خاموش و spin down یا قفل گذاری کرد . تنظیمات دیگری چون تعیین زمان standby شدن هم توسط این برنامه میتونید انجام بدید و حتی در صورت Overheat شدن هارد این برنامه به کاربر هشدار میده و امکانات متنوع دیگر ...

2. طبق USER MANUAL هارد ابتدا باید به برق متصل بشه و سپس کابل usb متصل بشه (عکس زیر) . ولی در مورد ترتیب جدا کردن کابل usb و آداپتور برق پس از safe remove چیزی گفته نشده .

خودم برای جلوگیری از فرسودگی و خرابی پورتهای usb و پاور هارد تا حد امکان کابلهای برق و usb را از پشت هارد اکسترنال جدا نمیکنم .

3. یکی از برنامه ها در حال استفاده از هارد هست . چندبار با این مشکل روبرو شدم که با end task کردن explorer و راه اندازی مجدد آن مشکل را برطرف کردم (ممکنه این روش برای بعضی ها جوابگو نباشه) .

4. شما باید به مراکز تخصصی مراجعه کنید (نه هر جایی) تا مشخص بشه آیا قابل تعمیر هست یا خیر و در صورت قابل تعمیر بودن هزینه اش چقدر میشه و میصرفه یا خیر .

8. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

سلام .
    هركدام از مدلها مزاياي خودشو داره . هارد ساده اما با كيفيت خوب seagate backup plus هست خودم مدل goflex را يكسالي هست كه دارم و هيچ مشكلي هم نداره . اما اگر هاردي ميخواهيد كه بتونيد قفلش كنيد WD my passport مناسب هست . اين دو هارد ضد ضربه نيستند و در نتيجه بايد با دقت ازش نگهداري نمود .

اگر هارد ضد ضربه ميخواهيد silicon power armor a80 را توصيه ميكنم ، اين هارد با داشتن بدنه آلومنيومي و طراحي خاص بدنه ، هارد سنگين و بزرگي هست .

نكته : ديده شده كه قفل هارد WD my passport بيخودي فعال شده و در نتيجه كاربر نميتونه به اطلاعاتش دسترسي داشته باشه (اين مشكل بيشتر در هاردهاي پرتابل رخ ميده ولي با نگهداري درست ميتوان مانع از بروز اين مشكل شد) .
    ممنون
    نظر خودم بیشتر روی seagate backup plus هست!-انتخاب مناسبیه!؟!؟
    نظرتون در مورد goflex چیه؟!؟!؟--چه فرقی با مدل بالا داره!؟!؟
    یا free agent
    و...

و حدود قیمت!؟؟!

و اما یه سوال:
    بهترین برنامه قفل گذاری روی هارد چیه!؟!؟--نمیخوام کل هارد را قفل کنم-مثلا فقط 1فولدر یا قسمت خاص

اینا پیشنهاد شده-نظر شما کدومه!؟!؟
    Steganos Privacy Suite
    best crypt
    TrueCrypt

و....
    Last edited by jabera; 24-12-2012 at 19:00.

آخر فروم باز MoH_@_MaD's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون عطا جان
    اطلاع داری الان قیمت 2 ترا my book essential تو بازار حدودا چنده ؟
    و این هارد نیازی به پارتیشن بندی نداره دیگه ! درسته ؟

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون
    نظر خودم بیشتر روی seagate backup plus هست!-انتخاب مناسبیه!؟!؟
    بله انتخاب خوبی هست .
    نظرتون در مورد goflex چیه؟!؟!؟--چه فرقی با مدل بالا داره!؟!؟
    یا free agent
    و...
    ایندو مدل free agent و goflex قدیمی هستند و توصیه میکنم همین backup plus را بخرید . تفاوت این مدل با goflex بغیر از ظاهر بیشتر نرم افزاری هست (عکس زیر) .

یکترابایت پرتابل حدود 280 الی 290 هزارتومن هست . قیمتها هم متغیر هست و بستگی به انصاف فروشنده و نوع گارانتی داره .
    و اما یه سوال:
    بهترین برنامه قفل گذاری روی هارد چیه!؟!؟--نمیخوام کل هارد را قفل کنم-مثلا فقط 1فولدر یا قسمت خاص

اینا پیشنهاد شده-نظر شما کدومه!؟!؟
    Steganos Privacy Suite
    best crypt
    TrueCrypt

و....
    والا من true crypt رو ترجیح میدم . البته این برنامه فولدر را قفل نمیکنه بلکه باید یک فایل ظرف (container) بسازید و سپس آنرا mount کنید و فایها را درون آن بریزید ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) .

12. این کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون عطا جان
    اطلاع داری الان قیمت 2 ترا my book essential تو بازار حدودا چنده ؟
    و این هارد نیازی به پارتیشن بندی نداره دیگه ! درسته ؟
    فکر کنم حدود 380 هزارتومنی باشه . نیازی به پارتیشن بندی مجدد نیست چون از قبل پارتیشن بندی و فرمت شده .

14. 2 کاربر از ata.royalfalcon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •