فکر نکنم لازم باشه!
ولی شما که قرارداد یه ساله داری اگه انصراف بدی باید تمام حجم اضافی که بهت دادن رو به نرخ روز محاسبه کنی و برگردونی!
کسی شبانه دانلود میکنه؟ من که هنوزم میترسم بزار رو دانلود اصلآ حساب کتاب نداره یهو یه فیش نجومی برامون میاد!!!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
فکر نکنم لازم باشه!
ولی شما که قرارداد یه ساله داری اگه انصراف بدی باید تمام حجم اضافی که بهت دادن رو به نرخ روز محاسبه کنی و برگردونی!
کسی شبانه دانلود میکنه؟ من که هنوزم میترسم بزار رو دانلود اصلآ حساب کتاب نداره یهو یه فیش نجومی برامون میاد!!!
من دیشب دانلود داشتم . شبانه حساب شده
از کجا مطمعنی که شبانه حساب شده وقتی سایت خرابه و نشون نمیده؟!
امروز از مرکز مخابرات استان باهام تماس گرفتن! گفتن مشکل دانلودهای شبانه حل شده و در حال اپدیت سایت هستند و به زودی گیگ های اضافه به حساب مشترکین برمی گرده.
تو این مدتی که از مخابرات اینترنت گرفتم اولین فردی بود که خیلی محترمانه همه مشکلات رو قبول کرد و بابت همشون هم عذرخواهی کرد!![]()
سایت گاهی وقتا خرابه . امروز درست بود . ریزکارکرد رو که بروز نشون نمیده . ولی کارکرد کلی بروز هست .
اره . این مرده که زنگ میزنه خیلی خوش اخلاق هست .
سایت adsl برا من باز نمیشه . سرعتن هم یه چند ساعتی شده 40![]()
سلام خدمت اراکی های گل این تایپیک و بقیه(اراکی و غیر اراکی نداره)
دوست گلم شما اگه خط 2مگ داشتی بعد با سرعت 20 دانلود میکردی چی میگفتی؟؟سرعتن هم یه چند ساعتی شده 40![]()
بنده الان 3 هفتس دارم تعرفه 2مگ پرداخت میکنم و با اینترنت هم سطح دیال آپ میام نت
Last edited by OxaliS; 24-12-2012 at 02:10.
من adsl شرکت مخابرات دارم
8 گیگ 256
سرعتش خوبه ولی با این که من روزا اصلا دانلود نمیذارم 1 ماه نشده ترافیکم تموم میشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)