تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 4 اولاول 1234 آخرآخر
نمايش نتايج 11 به 20 از 38

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید لب تاب از بین سه مدل hp 4540 s , asuse k55 , lenovo z580

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2005

پيش فرض

مهندس عزیز
    اینقدر وسواس به خرج نده hp یا asuse هر کدوم رو که بگیری جزء بهترین ها هستند شاید کیفیت ساخت hp بالاتره و هر مشکلی که ذکر میشه شایعه هستش یا یک در هزار پیش میاد.
    در مورد گارانتی ها هم به ترتیب سازگار ، ماد ایران ، ایران اچ پی و سریر جزء بهترین ها هستند.

داره خودمونی میشه prance dark's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

مرسی از پاسختون
    در مورد گارانتی ها ولی تا جایی که می دونم hp گارانتی سازگار نداره ولی در مورد دیگر گارانتی ها حق با شماست .
    در مورد راهنمایی تون در مورد برند هم خیلی کلی ذکر فرمودید اگه من سوال یا کمک در مورد برندی می پرسم دلیلش وسواس نیست میخوام در مورد هزینه ای که می کنم انتخاب خوبی داشته باشم که تبعاً راه کسب اطلاع از کیفیت و کارکرد یک برند رو کاربری که با اون کار کرده رو میتونه واستون بگه که در کل باعث جمع بندی در مورد یک برند میشه تا حالا که بیشترین نظرات رو از hp گرفتم نمیدونم چرا کسی در مورد asuse یا lenovo نظرش رو بیان نمیکنه من مشکلات انتخابم رو در اول تایپیک ذکر کردم که به واسطه ی نظرات دوستان که لطف کردن و نظرشون رو نوشتند تا حدودی نگرانیم از برند hp بر طرف شد بازم جا داره از تمام دوستانی که سعی در راهنمایی دارن تشکر کنم چون همانطور که گفتم نظرات واسه من خیلی مهم و محترمه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

اگه کسی از دوستان تجربه کار کردن با مدل های معرفی شده رو داره ممنون میشم اگه ، نقطه نظرش رو در مورد برند یا مدل بیان کنه

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

واقعاً از حسن توجه همگی ممنونم
    بگذریم
    امروز با یکی از دوستانم که خودش در زمینه لب تاب فعالیت داره صحبت کردم و مشکلات انتخابم رو باهاش مطرح کردم نهایتاً یک مدل رو بهم معرفی کرد که هم ظاهرش اغوا کننده بود و هم کانفیگ خیلی خوبی داشت
    HP pavilion m6
    که خیلی مشابهت با مدل dv6 از همین برند hp داشت منتهی کم عرض تر بود .
    با یک جست و جو تو فروم ها متوجه شدم که حتی یک پست هم درمورد این مدل وجود نداره و این اولین پستیه که نام این مدل برده میشه یک سری اطلاعات از فیلمهای youtube ازش بدست اوردم که واقعاً تحسین برانگیز بودش.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

نمی دونم چرا ولی به نظرم ایجاد این پست لازم بودش به چند دلیل :
    1- در مورد hp m6 هیچ تایپیکی وجود نداره
    2- نظری در موردش داده نشده
    3- قیمتش با asus تقریباً یکیه یه نمه بیشتره
    ...
    در مورد k55 توصیه میکنم اصلاً به عکسایی که ازش تو نت هستش توجه نکنید چون خیلی ظریف تر از عکساش هستش و رنگشم خیلی مات تر ( حتی تو سایت اصلی ) اینو لازم دونستم که ذکر کنم چون به محض دیدنش جزء اولویت هام قرار گرفت.
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

hp 4540s از اولویتهام خارج شدش چون با این اختلاف قیمت 200 تومنی که با مدل های دیگه داره اصلاً انتخاب عاقلانه ای نیستش و ضخامتش باعث شد نادیده بگیریمش.

اما hp m6 1070 طراحی خیلی خوب و کانفیگی مشابه asus k 55 داره ( به جز گرافیک) و اگه نور بک لایت داشته باشه ( اگه که داشته باشه سریعاً میخرمش تو مشخصاتش در سایت Hp داره اما در داخل رو نمی دونم ) حتماً اولویت اولمه.

حالا دیگه انتخابم رو محدود به یکی از این دو مدل کردم ( قیمت 9/28)

1- $2.480.000 hp pavilion m6 1070se /i5 3210 ivy 3m/6g ram/750g h.d.d/7670m 2g ati vga/finger print/backlit keyboard
    2- $2.220.000 Asus k55 vd/i5 3210 ivy 3m/4g ram/750g h.d.d/610 2g geforce vga

تا آخر هفته بعد از اینکه به یک جمع بندی در مورد هر کدوم از دو مدل برسم (دغدغه نور بکلایت کیبرد m6 و ظاهر که سلیقه شخصیه) واسه شنبه حتماً میرم واسه خرید امیدوارم که نظر دوستان بتونه منو به سمت گزینه بهتر راهنمایی کنه .
    Last edited by prance dark; 18-12-2012 at 23:26.

داره خودمونی میشه asadi3077's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    چه جالب منم تقریبا مثل شما تو همین مدل ها گیر کردم.
    اگه راهنماییم کنید ممنون میشم

داره خودمونی میشه asadi3077's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

تفاوت گرافیک Radeon HD 7650M و GeForce GT 630M DDR3 چیه؟ کدومشون بهتره؟

Sent from my Nexus S using Tapatalk 2

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

خوب تا اونجایی که تجربه شخصی و اطلاع دارم سعی میکنم راهنمایی تون کنم هر چند که خودم یک جورایی درگیر این مسئله هستم

1- در مورد گرافیک ati میتونم بگم واسه کارای طراحی بیشتر توصیه میشه و گرافیک geforce واسه کار گرافیکی و خوره های بازی . البته این رو بگم که هر دو گرافیک های 2 گیگ که با استفاده از ram تا 4 گیگ هم آپ میشن جوابگوی اکثر بازیها نه تنها امسال بلکه به یقین بگم تا 4 سال آینده هم هسنتد البته باید دید توقع از سطح گرافیک چی هستش به عنوان مثال 2 سال پیش که سیستم تازه بستم گرافیک رو geforce 9400 gt بستم که حافظه 1 گیگ داره و با استفاده از ram تا 1.7 گیگ آپ میشه صادقانه بگم ظرف این دو سال با تمام نیازهای گرافیکیم سازگار بوده البته من خودم قبول دارم که گرافیک های geforce قوی تر از ati هستن این دیگه به خودتون بستگی داره که چه سطحی و چه کنتراستی و چه نرخی رو از گرافیک بخواهید و در آخر هم من زیاد فرق رو محسوس نمیدونم بخصوص اگه نیاز گرافیکی معمول باشه .

2- در مورد مدلهایی که ذکر کرده بودید من نظر شخصیم رو میگم شاید نظر یک شخص دیگه چیز دیگه باشه به هر حال تمام نظرها محترم اند
    acer v3 شاید بالاترین کانفیگ سخت افزاری رو با قیمت پایی تر داشته باشه اما بدنش کیفیت خوبی نداره من اصلاً ازش خوشم نمیاد
    hp 4540s یک زمانی اولویت اولم بودش ولی وقتی از نزدیک دیدمش نظرم برگشت چون واسه حمل و نقل به خصوص برای کسایی مثل من که زیاد اینور و اونور میرن اصلاً مناسب نیستش
    sony شاید کیفیتش خوب باشه اما کانفیگ و قیمتش اصلاً با عقل جور در نمیاد بخصوص تو مملکت ما
    در مورد دیگر برند ها هم چون پردازشگرشون سند بریج با گرافیک داخلی 3000 هستش رو اصلاً توصیه نمیکنم چون حال که ivy هستش اونم با گرافیک 4000 چرا یک پله به عقب رفت.
    در کل با 2.300 تومن میشه یک لب تاب که جوابگوی نیازتون باشه اونم از بالاترین کانفیگ و کیفیت پیدا کرد البته نه i7 ، مدلی هم پیشنهاد نمیدم که تبلیغ برندی نباشه هر چند اگه پست هام رو پیگیر بوده باشید( بازم ذکر میکنم نظر شخصیم) رو حتماً متوجه شدید.
    Last edited by prance dark; 20-12-2012 at 00:26.

9. 2 کاربر از prance dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    ایران

پيش فرض

سلام
    چه جالب منم تقریبا مثل شما تو همین مدل ها گیر کردم.
    اگه راهنماییم کنید ممنون میشم
    به نظر من پیرو نظر فروشنده نباش انتخابت رو محدود به 2 یا 3 مدل کن که اگه احیاناً به مشکلی خوردی مدل جایگزین داشته باشی و تمام جنبه ها و توقعاتت رو از کانفیگی که میخای در نظر بگیر و در آخر از نزدیک مدل ها رو ببین چون قضاوت از روی نت خصوصاً در مورد شکل ظاهری ممکنه درست نباشه از چند جا قیمت بگیر (تو این اوضاع بازار هر کی یه نرخ میده) در آخر هم از یه جای مطمئن خرید کن.

11. 3 کاربر از prance dark بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •