میشه توضیح بدی که چی جوری از 4x+3y=310 عبارت x+y=100 رو نتیجه گرفتی ؟ ؟
چون من وقتی حساب کردم ریشه ی این معادله دور گردش داشت !! و وقتی به عبارت y=-4/3x+310/3 رسیدم و این رو در دستگاه رسم کردم این معادله ریشه نداشت و از نظر ریاضی کاملا غلطه !!!![]()
میشه توضیح بدی که چی جوری از 4x+3y=310 عبارت x+y=100 رو نتیجه گرفتی ؟ ؟
چون من وقتی حساب کردم ریشه ی این معادله دور گردش داشت !! و وقتی به عبارت y=-4/3x+310/3 رسیدم و این رو در دستگاه رسم کردم این معادله ریشه نداشت و از نظر ریاضی کاملا غلطه !!!![]()
سلام
سه تا شهر کنار هم هستن مردم این شهر ها با نامه باهم ارتباط دارن تو این شهر هر آدم یه قفل و یه کلید مخصوص خودش داره.
پستچی این شهر دزده یعنی نامه هارو می بره ولی اگه روشون قفل نباشه اونا رو می دزده ولی مردم این شهر سال ها دارن با هم ارتباط برقرار می کنن بدون این که نامشون دزدیده بشه. اونا چه طور به هم نامه میدن؟
ممکنه من نتونسته باشم خوب این معما رو بنویسم اگه درباره ی این معما سوالی براتون سوالی پیش اومد بپرسین.
خوب نفر اول یک قفل به نامه میزنه و اونو برای شخص مورد نظر میفرسته
اون شخص دوم هم یک قفل دیگه به نامه میزنه و اونو برای همون شخص اول میفرسته
شخص اولی با کلید خودش , قفلی که خودش به نامه زده بود رو باز میکنه و اونو برای نفر دوم ارسال میکنه
نفر دوم هم قفلی که خودش زده بود رو با کلیدش باز میکنه و نامه رو میخونه
این وسط هم سر پستچی کلاه میذارن
البته این معما رو قبلا شنیده بودم...ولی یک جور دیگه![]()
Last edited by B3HZ@D; 17-05-2011 at 07:14.
تست هوشی که خودم ابداعش کردم
در یک فضای تاریک دو جفت دمپایی وجود داره که خیلی شبیه همه(از لحاظ اندازه ، و تا حدودی شکل ) ، شما باید یک جفتشو پاتون کنید.
در یک فضای تاریک دو جفت دمپایی وجود داره که خیلی شبیه همه(از لحاظ اندازه ، و تا حدودی شکل ) ، شما باید یک جفتشو پاتون کنید.
میشه روشن کنی الان چی رو میخواد این معما ؟
همون چیزی که گفتم دیگه
باید به صورت عملی انجام بدی
!(!0+!0+!0+!0+!0)![]()
1.يكي از كليد ها رو بمدت چند دقيقه روشن مي كنيم و بعدش خواموش مي كنيم (كه داغ بشه)
2.بعدي رو روشن مي كنيم
3.سومي هم كه ميزاريم خواموش باشه
معما حل شد![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)