تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3161 از 3195 اولاول ... 216126613061311131513157315831593160316131623163316431653171 ... آخرآخر
نمايش نتايج 31,601 به 31,610 از 31949

نام تاپيک: سوالات و راهنمایی های عمومی کنسول Xbox 360 - (پست اول حتما خوانده شود!)

آخر فروم باز MILIN3M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

داشبورد ورژنش16202 هست من میزارمن ابدیت اما وسط ابدیت همش این ارور میده چند بارم امتحان کردم نشد... نت هم مشکلی نداره

کاربر فعال کلوپ گوشی ها aydin_eb7777's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

داشبورد ورژنش16202 هست من میزارمن ابدیت اما وسط ابدیت همش این ارور میده چند بارم امتحان کردم نشد... نت هم مشکلی نداره
    خب آخرین ورژن 16202 هست دیگه!
    اگر دشبوردت همین ورژنه که نیاز به آپدیت نداره!
    به هر حال بهتره یک بار هم که شده گفته ما رو انجام می دادی و با آپدیت مخصوص یو اس بی فلش آپدیت می کردی
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

ببينيد اپديت و ريختم رو فلش زدم. بعد شروع كرد اكستركت كردن بعد دستگاه ريست شد اومد ادامه نصب رو كنسول ولي گفت جا نداري كنسل شد اومد تو داشبورد قسمت اينفو ميزنه ورژن ١٦٢٠٢ ولي كابل نتو وصل ميكنم همون صفحه اپديت مياد و با اينكه يه فلش ديگه كانفيگ كردم و ميزننم اپديت ارور عكس بالا و سط اپديت ميلد جريان چيه

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ببينيد اپديت و ريختم رو فلش زدم. بعد شروع كرد اكستركت كردن بعد دستگاه ريست شد اومد ادامه نصب رو كنسول ولي گفت جا نداري كنسل شد اومد تو داشبورد قسمت اينفو ميزنه ورژن ١٦٢٠٢ ولي كابل نتو وصل ميكنم همون صفحه اپديت مياد و با اينكه يه فلش ديگه كانفيگ كردم و ميزننم اپديت ارور عكس بالا و سط اپديت ميلد جريان چيه
    خیلی جالبه
    اگه 16202 باشه قانونا نباید اقدام به آپدیت کنه!
    فایلهای آپدیت رو درست روی فلش کپی کردی؟
    باید فایلهای آپدیت اول اکستراکت بشه بعد داخل ریشه اصلی فلش دیسکی که Fat32 باشه ریخته بشه و بعد به کنسول وصل بشه و کنسول روشن بشه
    من کنسولی که مشکل شما رو داشته حداقل 3 بار به همین حالت آپدیت کردم
    اگر هم آپدیت انجام شده باشه با وصل کردن دوباره فلش دیسک به کنسول نباید دوباره اقدام به آپدیت کنه
    آیا بعد از اینکه آپدیت کردی وقتی فلش حاوی آپدیت رو به کنسول وصل می کنی و دوباره راه اندازی می کنی باز هم اقدام به آپدیت می کنه؟
    اگر اینجور باشه پس درست آپدیت نشده و فقط قسمت مشخصات داره به اشتباه ورژن رو مشخص می کنه
    من راه دیگه ای به نظرم نمی رسه و با توجه به تجربه خودم نسبت به همین مشکل راهنماییت کردم
    موفق باشی

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

من قبلا هم با فلش اپديت كردم و اولين بارم نيست. ببين از اول ميگم فايلو دانلود كردم يو اسبي فرمت فت٣٢ بعد اكستركت كردم تو فلش بعد يو اس بي زدم ب كنسول گفت اپديت جديدي هست زدم yes بعد شروع كرد ب اكستركت كردن بعد كنسول ريست شد و صفحه نصب اومد وچند لحظه بعد گفت جا نداري بعد دوباره اومد تو داشبورد اما ورژنو ميزنه١٦٢٠٢ فلش دوباره ميزنم چيزي راجب اپديت ديگه نميگه اما برا نت وصل شدن ميگه بايد اپديت شه ميزنم وسط اپديت اون ارور ميده. با اجراي بازي مشكلي نداره

کاربر فعال انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی brain's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام.
    میخواستم xbox بخرم ، اصلا تا حالا تو وادی xbox نبودم و نمیدونم چی به چیه.
    میتونید راهنمایی کنید که چه مدلیش بهتر از بقیه هستش ؟ و آیا صبر کنم واسه نسل بعد ( اصلا کی قراره بیاد ؟ ) ؟
    یه سوالم اینه که تو xbox افت فریم هم داریم ما ؟

واقعا الان اصلا نمیشه سیستم برای بازی بست با این وضع بازار :(

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

من قبلا هم با فلش اپديت كردم و اولين بارم نيست. ببين از اول ميگم فايلو دانلود كردم يو اسبي فرمت فت٣٢ بعد اكستركت كردم تو فلش بعد يو اس بي زدم ب كنسول گفت اپديت جديدي هست زدم yes بعد شروع كرد ب اكستركت كردن بعد كنسول ريست شد و صفحه نصب اومد وچند لحظه بعد گفت جا نداري بعد دوباره اومد تو داشبورد اما ورژنو ميزنه١٦٢٠٢ فلش دوباره ميزنم چيزي راجب اپديت ديگه نميگه اما برا نت وصل شدن ميگه بايد اپديت شه ميزنم وسط اپديت اون ارور ميده. با اجراي بازي مشكلي نداره
    پس اگر با اجرای بازی مشکل نداره و توسط فلش دیسک آپدیت پیغام آپدیت رو نمی ده ، مشکلی نداری
    تا زمانی که هارد نگرفتی به نت وصلش نکن
    شاید بعد از خرید هارد جدید این مشکلت برطرف بشه!
    اما بازم می گم این اولین باره این مشکل رو میبینم
    به هر حال ببخشید که نتونستیم کمکت کنیم
    موفق باشی

8. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام.
    میخواستم xbox بخرم ، اصلا تا حالا تو وادی xbox نبودم و نمیدونم چی به چیه.
    میتونید راهنمایی کنید که چه مدلیش بهتر از بقیه هستش ؟ و آیا صبر کنم واسه نسل بعد ( اصلا کی قراره بیاد ؟ ) ؟
    یه سوالم اینه که تو xbox افت فریم هم داریم ما ؟

واقعا الان اصلا نمیشه سیستم برای بازی بست با این وضع بازار :(
    شما الان می تونی فقط مدل اسلیم رو به صورت آکبند پیدا کنی
    حالا بستگی به خودت داره که با چه حجم حافظه بخوای بخری و کینکت داشته باشه یا نداشته باشه
    فقط اینو می دونم که درایوش اگه Lite-On باشه بهتره
    فکر نمی کنم به این زودیا نسل جدید بیاد چون هنوز که هنوزه خبر رسمی برای ورود نسل جدید نیست و همه چیز حالت حدس و گمانه
    اگرم بیاد معلوم نیست که به چه صورته
    ممکنه به گفته شایعات با سیستم ابری بیاد که اینترنت پر سرعت لازم میشه و ایرانیها نمی تونن استفاده کنن
    به هر حال بهتره نقد رو بچسبی به جای نسیه
    موفق باشی

10. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    IN SHIT

پيش فرض

مرسی از راهنمیاتون هارد جدیدو زدم ذرست شد

یه سوال مهمتر کنسول من توسط کابل vga به بشت مانیتور وصل میشه از این کابل دوتا خروجی صدا هست و یک خروجی ابتیکال....... روی کیس من یک وردودی ابتیکال هم هست یک سیستم کریتیو 5.1 هم به کامبیوتر وصله... میخوام بدونم چجوری وصل کنم؟؟ چون ابتیکو ا کنسول وصل میکنم به کامبیوتر اما صدا در نمیاد از بلندگوهااا

تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

مرسی از راهنمیاتون هارد جدیدو زدم ذرست شد

یه سوال مهمتر کنسول من توسط کابل vga به بشت مانیتور وصل میشه از این کابل دوتا خروجی صدا هست و یک خروجی ابتیکال....... روی کیس من یک وردودی ابتیکال هم هست یک سیستم کریتیو 5.1 هم به کامبیوتر وصله... میخوام بدونم چجوری وصل کنم؟؟ چون ابتیکو ا کنسول وصل میکنم به کامبیوتر اما صدا در نمیاد از بلندگوهااا
    شکر خدا
    برای اینکار شما باید یک فیش تبدیل 2 به یک استریو تهیه کنی که یک سرش جک استریو مخصوص صوتی باشه و سر دیگش برای زدن دو فیش چپ و راست کابل صدای کنسول باشه
    قسمت جک صوتی رو به ورودی کارت صدای کریتو وصل کن و بعد از طریق ویندوز وارد میکسر کارت صدا شو و Line In میکسر رو به حالت اکتیو قرار بده
    موفق باشی

13. این کاربر از aydin_eb7777 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •