سلام
فعلا چیزی مد نظرم نیست. یک کم هم باهاش آشنا نیستم. اونوقت IP را به سرور خاصی میفرسته؟ اینجور نرم افزارها احتمالا باید خریداری بشن. تا پشتیبانی هم بشید.
سلام
فعلا چیزی مد نظرم نیست. یک کم هم باهاش آشنا نیستم. اونوقت IP را به سرور خاصی میفرسته؟ اینجور نرم افزارها احتمالا باید خریداری بشن. تا پشتیبانی هم بشید.
راستی من نسخه 6 رو دان کردم برای اپدیت 92 مگ دان کرد و هنوز 42 درصد رفته
Last edited by pedram_01; 21-12-2012 at 23:57.
دوستان؟؟؟؟؟؟
دوستان لطفا یکی کمکم کنه من نسخه 6 رو دانلود و اپدیت کردم حالا میخوام پاکش کنم و یک هفته دیگه نصبش کنم و نمیخوام دوباره 100 مگ اپدیتش کنم چجوری این اپدیتی که کردم رو ذخیره کنم و یک هفته دیگه ازش استفاده کنم مرسی
آموزش اپدیت آفلاین کومودو 6
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
نسخه فاینال 6 با win 8 64 bit سازگاری کامل داره؟
با سلام
دوستان کسی توضیحی برای سئوالات ما نداره
با تشکر
سلام
وقتی کل دیتابیس دانلود بشه درصد را 50 درصد نشون میده. 50 در صد بقیه رو میره روی نصب و آماده سازی برای استفاده. یعنی واسه شما فقط 8 درصد دیگه مونده تا دیتابیس کامل دانلود بشه.
سلام
به نظر من همون کومودو اینترنت سکیوریتی خوبه.
پیکربندی کومودو را بزار روی پرواکتیو، اوضات بهتر میشه.
سلام
1-فایل نصب برنامه را از در پوشه اشتراکی کپی کنید و وارد کیوسک بشید و فایل را بردارید و بعد نصبش کنید.
2-هر چیزی در محیط کیوسک دانلود بشه ، وارد سیستم اصلی نمیشه. شما فقط یک راه پیشفرض دارید برای اینکه اون فایلهای دانلود شده را به ویندوز اصلی انتقال بدهید و اون راه پوشه اشتراکی است.
3-بله، هر برنامه ای را در محیط سندباکس اجرا کنید در محیط مجازی اجرا میشه. اصلا وقتی کیوسک اجرا شده باهش همه چیز مجازیه. یعنی روی سیستم اصلیتون نیست.
4- یا باید ریستارت بکنید سیستم را یا از ابزار پاکسازی سندباکس استفاده بکنید.
5-شما مثل اینکه متوجه نشدید. وقتی سندباکس اجرا میشه. هر چیز دیگری ، فایل ، برنامه ، فرایند ، پروسه دیگری که نیاز به اجرا داشته باشه در همون حالت مجازی شده Virtual اجرا میشه. حتی پروسه های ویندوز و کومودو.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)