تست اولی از کرجه و تست دومی تهران :
که باعث شد تست سوم رو هم از سرور کرج بگیرم :
چی میتونه این رو توجیه کنه ؟ چرا باید سرعتم از کرج 2.5 مگ باشه ولی از سرور تهران 200 کیلو بیت ؟
سرعت دانلود هم مثل سابق بین 20 تا 30 میچرخهیعنی همون تست از تهران
![]()
تست اولی از کرجه و تست دومی تهران :
که باعث شد تست سوم رو هم از سرور کرج بگیرم :
چی میتونه این رو توجیه کنه ؟ چرا باید سرعتم از کرج 2.5 مگ باشه ولی از سرور تهران 200 کیلو بیت ؟
سرعت دانلود هم مثل سابق بین 20 تا 30 میچرخهیعنی همون تست از تهران
![]()
داداش مخابرات چه خبره ؟؟؟؟ حجم من و پسر عمه م یهویی خورده شده عجیب !!!
سعد جان گوش شیطون کر وضعت خوبه ها ؟! همون 512 مخابراته ؟ SNR و Attinuation چنده ؟
سعیدجان وضعیت نتت از ماله ما بهتره درسته پینگ گوگلت بالاست اما در کل داری با دانلود کیف میکنی . در کل میتونم بگم مخابرات به درد بازی خورها و کسانی که نیازمند
پینگ پاییین هستند نمیخوره اما سرعت دانلودش نسبت به قبل بهتر شده . سرعت وبگردی اکانت 128 با 512 هم به نظر من چندان فرق اساسی نداره برای همین خاطر از
امروز رو 128 تمدید کردم (بازگشت به خویشتن ). راستی ادرس جدید نت بیل رو تونستی پیدا کنی من که دو هفته است به جای این ادرس :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دارم از اینجا اکانتم رو چک میکنم که اصلا به پای اولی نمیرسه :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ممنون ناصر جان
اين سرويس 1 مگ هستش كه برادرم براي شركتش گرفته و فعلا من دارم ازش استفاده مي كنم
SNR=9
Attinuation=33
Last edited by urumchi; 20-12-2012 at 19:50.
دوستان از صبح به فاصله هر چند دقيقه يكبار اينترنتم بطور لحظه اي قطع ميشه يعني بعد ار قطع شدن بلافاصله دوباره وصل ميشه
كسي همچين مشكلي داره ؟؟؟
![]()
Last edited by urumchi; 20-12-2012 at 19:54.
سعید من همچین مشکلی نداشتم
بچه ها برف رو حال میکنیدتو این چند ساله اخیر اینقدر برف نباریده بود
![]()
بلی البته نت من یه هفته میشه که اینطوریه . یه صفحه میخوای باز کنی تا نصفه دانلود میشه اگه بخوای کامل ببینی باید یه رفرش کنیراستی حلول دوباره دنیا رو به همه دوستان تبریک میگم
![]()
منم همچین مشکلی دارم.
یه هفتست هر یه دو سه دیقه قطع و وصل میشه.
چی کار کنم؟ کلافه شدم.
دوستان اوضاع قیمت ها چطوره؟ یکی از دوستانم میگفت از اینترنت آسمان گرفته که از مخابرات هم ارزون تر هست!
الان از مخابرات اکانت یک ساله دارم و نسبتا هم راضی هستم. گاهی اوقات قطعی داره ولی عوضش ارزون هست!
راستی از اینترنت ملی چه خبر؟ بالاخره ملی شد یا هنوز دارن ملیش میکنن؟!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)