اقا یه سوال داشتم بی زحمت لطف کنین جواب بدین ممنون میشم.... به تاپیک ربطی نداره و یه لینک میخوام!!!
من که هرچی گشتم ندیدم دوچار دوشواری شدم!...تاپیک قیمت به روز ایکس باکس 360 رو میخوام...... اگه لطف کنین و بگین ممنون میشم![]()
اقا یه سوال داشتم بی زحمت لطف کنین جواب بدین ممنون میشم.... به تاپیک ربطی نداره و یه لینک میخوام!!!
من که هرچی گشتم ندیدم دوچار دوشواری شدم!...تاپیک قیمت به روز ایکس باکس 360 رو میخوام...... اگه لطف کنین و بگین ممنون میشم![]()
Last edited by مش هوشی; 09-12-2012 at 20:48.
احتمالا مشکل شما بحث دیسک های 97% هست
یک آهنگ رو فلش مموری بریزید و به کنسول وصل کنید
آهنگ رو اجرا کنید و بعدش وارد بازی بشید
ببینید بازم eror میده یا نه
اگه درست شد میتونید آهنگ رو stop کنید تا صدای خود بازی رو داشته باشید
یه جا تو یه انجمن دیگه خوندم و یه ادم وارد و یه تعمیر کار درباره ی این موضوع صحبت کرده بود و گفته بود که یه سری دی وی دی های data life اومده که فقط تا دموی بازی رو بالا میاره و بعد ارور میده و میپره بیرون!
دیگه پیچوندن قضایا هم نوبری برای خودش
اگه فرض کنیم دیسکها مشکل دارن باز بحث بد رایت شدن میاد وسط نه اینکه دموی بازی رو بیاره و بپره بیرون
مگه دمو رو دیسک رایت میشه؟!!
تاپیک زیر هست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
که البته کسی مسئولیت بروزرسانی قیمتها رو نداره درش
همون فروم BC و یا [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] رو در نظر داشته باشید
تو تاپیک بالا هم بپرسین بچه ها جواب میدن ولی اون طور نیست که بخواد دائما آپدیت بشه
......
بابت لینک ممنون... اون جوابی هم که دادم برای اون دوست عزیزمون من سر در نمیارم... دیدین که لینکش رو هم دادم!!... من خودم هنو کنسولی نشدم.... دیدم یه سوال پرسیدن مشابه اون سوالی که تو اون سایت پرسیده بودن! منم این جواب رو گفتم.... وگرنه هرجا دلش خواست رایت بشه
بابت لینک بازم دستتون درد نکنه![]()
الو !![]()
اگ پستی بدون جواب میمونه معنیش این نیست که دیده نشده بلکه کسی به این مشکل برنخورده که بخواد راهنمایی کنه و نتیجتا نیاز به پست دوباره نیست
این موردی که فرمودین راه حلش خیلی سادس و کار خودتون هم هست
کنسول رو به تلویزیون دیگه وصل کنید مشکل حل شد اشکال کار تلویزیونه
کابل دیگه ای رو امتحان کنید مشکل حل شد اشکال از کابله (احتمالا هم همین مورد باشه)
میبینید که راه حل اونقدر ساده هست که نیازی به پست دادن نباشه![]()
من موافق شما نیستم. مثلا خود من چند پست قبل سوالی رو مطرح کردم که فکر نمی کنم پاسخ بهش برای xbox باز ها خیلی سخت باشه ولی کسی جواب نمیده......اگ پستی بدون جواب میمونه معنیش این نیست که دیده نشده بلکه کسی به این مشکل برنخورده که بخواد راهنمایی کنه و نتیجتا نیاز به پست دوباره نیست
دوستان یکی لطف می کنه بگه 15574 جیتگ می شه یا نه؟
سلام
یه کمک فوری دوستان نیاز داشتم
آقا این فیلم ها و عکس ها که توی بازیهای مختلف کینکت ازما می گیره را چطوری می توان پاک کرد؟
هرچی گشتم پیدا نکردم فقط گزینه format را پیدا کردم که اونم کلاً همه چی را پاک می کنه و کلاً آپدیت می پره...
دوستان اهل فن لطفا راهنمایی کنید
ممنون
هارد کنسول سوخت میخوام ببینم اگه من فلش بزنم و ابدیت جدید داشبوردو و رو فلش نصب کنه از طریق شبکه ..ایا هارد خریدم این داشبوردو میشه انتقال داد از فلش ب هارد؟؟ یا باید فلش دیگه بمونه تو دستگاه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)