تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 293 از 396 اولاول ... 193243283289290291292293294295296297303343393 ... آخرآخر
نمايش نتايج 2,921 به 2,930 از 3953

نام تاپيک: FIFA 13

اگه نباشه جاش خالی می مونه AlirezaLamLam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    بندرانزلی

پيش فرض

نظرت درمورد اینا چیه:

تیم : چلسی , وست بروم ویچ , اسپورتینگ خیخون
    تعداد فصل ها : 5 فصل
    تعداد قهرمانی : فصل اول (چلسی) : قهرمانی لیگ انگلیس , قهرمانی چمپیونز لیگ , قهرمانی جام اتحادیه , قهرمانی جام در جام - فصل دوم (چلسی) : قهرمانی لیگ انگلیس , قهرمانی جام حذفی انگلیس , قهرمانی جام اتحادیه ی انگلیس , قهرمانی چمپیونز لیگ , قهرمانی جام در جام - فصل سوم (وست بروم ویچ) : 12 لیگ - فصل چهارم (وست بروم ویچ) : قهرمان لیگ انگلیس - فصل پنجم (اسپورتینگ خیخون(یا همون خوخون) : 8 لالیگا البته فعلا نیم فصل تازه تموم شده - فصل ششم (اسپورتینگ خیخون) انشالله قهرمانی لالیگا و اسپنیش کاپ

درجه ی سختی : لجندری

اینم ترکیب چلسی که بهترین دورانو تووش داشتم

البته خدمت دوستان عرض کنم که بعد از چند فصل بازی کردن توو کرییر بازی دچاره اشکالاتی میشه. الان من فصل پنجم رو که شروع کردم رفتم سرمربی انگلیسم شدم بعد خواستم بازیکن دعوت کنم به تیم ملی هرچی سرچ می زدم بازیکنی انگلیسی پیدا نمی کرد. یجورایی قاتی کرده بود. یا مثلا توو فصل چهارم خواستم بازیکن بخرم رفتم که سرچ بزنم بازیکنارو اصلا نمیاوورد همش می زد بازیکنی وجود نداره.

2. این کاربر از AlirezaLamLam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام يه معضلي كه من توي فيفا دارم اينكه اگر بخوام ضربه اي زميني زده بشه اما قدرت داشته باشه غير ممكن هست اگر دكمه شوت را زياد نگه داريم همانطوري كه قدرت شوت بالا ميره ارتفاع هم ميگيره ... پس نميشه ضربه اي زد كه محكم باشه زميني هم باشه !
    و دوم پاس توي عمق هوايي ، اين پاس در فيفا 13 هرچه قدر هم كه دكمه پاس عمقي رو كوتاه ميزنم باز هم توپ رو خيلي دور پرتاب ميكنه البته در حالت هوايي منظورم هست وقتي كه دكمه چيپ رو نگه مي داريم و دكمه پاس عمقي را ميزنيم شما هم با اين دو معضل برخورد كرده ايد ، واقعا راه حلي نداره؟!
    ضمنا مي خوام يه دستگيره خوب براي بازي كردن فوتبال بخرم كه زير 20 تومن باشه (تك دستگيره) چه ماركي پيشنهاد مي ديد ؟!
    Last edited by rouzbeh_ziafati; 15-12-2012 at 13:23. دليل: تصحيح

اگه نباشه جاش خالی می مونه delpiero107's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012

پيش فرض

سلام بچه ها بعد از 2 ماه اموزشی برگشتم میخوام بدونم پچی هست که فصل دوم کرش نکنه در ضمن دلپیرو هم تو بازی تو تیم سیدنی باشه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Dav0od's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

بهترین روش کاشته زدن در Fifa 13 : جهت بالا رو نگه دارید و شوت و به نسبت فاصله با دروازه پرکنید و دستتون و تا زدن ضربه از جهت بالا بر ندارید ! حتی می تونید با مایل کردن جهت به سمت چپ و راست به توپ کات بدین ...
    شوت رو هم معمولا باید تا نصف پر کنید . ( فقط کافیه تو تمرین ها امتحان کنید تا قلقش کامل دستتون بیاد )
    حالش و ببرین

6. 5 کاربر از Dav0od بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال rouzbeh_ziafati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

چطور ميشه بازيكنان قديمي را وارد بازي فيفا 13 كرد؟
    مثل باجو باتيستوتا مياتويچ مارادونا

کاربر فعال انجمن لپ تاپ khelane's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

با تشکر از راهنمای این دوستمون در مورد کاشته زدن ولی خدایش یه بار برید skill game رو برید بعد ضربات کاشته رو تست کنید مخصوصا با مسی یا کریس ... ولی من با مسی از 40 قدم هم گل کردم فقط کافیه اسکیل گیم رو چندها بار برید خیلی راحت به نتیجه میرسید واقعا من با چند ساعت تمرین الان به جرات میگم از 5 تا 4 دونه شون رو راحت گل میکنه فقط باید قلقش رو بلد باشید و با بازیکنش هم برید من با بارسا بازی میکنم راحت مسی گل میزنم تو ضرباتی که خیلی خیلی نزدیک محوطه هست دوتا بازیکن رو میارم پشت توپ بعد با بازیکن دوم یه کم یه زره از دکمه سانتر رو میگیرم یه پاس بلند ولی کم جون میندازه واسه الوز و بعد داغون میکنه دروازه رو یا با مسی دکمه ال بی رو میگیرم و دقیق دقیق رو تیر دوم دروازه همون که خود دروازه بان اونجاست بعد جهت رو رو به بالا و دقیق میگیرم همزمان با ال بی شوت رو تا نصف پر میکنه وحشتناک شوت میزنه مسی کافیه یه بار امتحان کنید با مسی خدایش عجب کاتی به توپ میده یا قدرتی داره حالا این وبا کریس بزنید چی میشه
    کلیپ های زیادی هست تو یو تیوب کافیه برید ...

اقا روزبه والا تو کامپیوتر من بازی نکردم این دو سه سال ولی با برنامه های ادیت میتونستی خودتون فیس و قدرت ها رو وارد کنی یا یه پچ تهیه کنی که بازیکن ها رو داشته باشه ولی خود فیفا دوتا تیم کلاسیک داره تا جای که بلدم و یادم هست کاترونا پله تافارل .... داره نیگاه کن شاید داشته باشه

9. این کاربر از khelane بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

یه مشکلی که توی کریر هست اینه که حالا وقتی به عنوان مربی یا بازیکن بازی میکنیم بعد چند سال اون بازیکن های اصلی پیر میشن یا اصلا دیگه نیستن و تیم ها ترکیبشون جوری میشه که اصلا آدم نصف بازیکنا رو نمیشناسه

کدی چیزی نیست که مثلا سن بازیکنا رو برگردونه به حالت چند سال پیش مثلا اگه تو سال 2017 هستیم برگرده به 2012

آخر فروم باز soheilnouri's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

افا من وقتي ميخام season برم انلاين چرا تو اكثر بازي ها نميتونم تعويض كنم؟

آخر فروم باز Kamyar_AnathemA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    -l- Spellbound -l-

پيش فرض

اینم ترکیب من وقتی کریر بازی میکردم

[IMG] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [/IMG]

البته این ترکیبه من بعد 4 یا 5 فصل بود
    توی ذخیره هام افرادی مثل Robben و Hulk و Toure و Dani Alves و Chiellini و ... بودن که فصل های قبل تو ترکیب اصلی بودن

افتخارات هم کسب تمامیه جام های ممکن در حالت Legendary

13. این کاربر از Kamyar_AnathemA بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه RAMB0o0's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان فروش سکه coins برای التیمات تیم هر کی خواست با پیام خصوصی اطلاع بده ممنون.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •