هیچی یعنی شما تیمت رو فرختی و رفتی مربی رم شدی! به همین سادگی!
هیچی یعنی شما تیمت رو فرختی و رفتی مربی رم شدی! به همین سادگی!
راستی بچه ها من تحقیق کردم تا فوریه خبری از پچ و آپدیت نیست!
اقا ا راهنمایت ممنونم
همونجا ک عکس خونه هستو میگم ک بعضی وقتها قرمز میشه مثلا برای من برای جوانانم قرمزه نمیدونم باید چیکار کنم تو هر تیمیم که میرم قرمزه
آهان فهمیدم چیو میگی
برای بازیکنای جوونت Mentor بزاری سبز میشه!
برای این کار رو بازکن کلیک کن تو صفحه ی مشخصاتش برو روی details اونجا یه لیست از بازیکنا هست که میتونی به عنوان mentor بازیکن انتخاب کنی، فقط ح.واست باشه تو اون لیست فقط بازکنایی رو انتخاب کنی که اسمشون به رنگ سبزه که در واقع بازیکنای هم پست بازیکن جوون باید باشن! منظور از mentor در واقع راهنما یا استاد میتونه باشه!
برای استادیومم اینجوری میشه میرم روش کیلیک میکنم میر تو یه صفحه ای باید یه چیزای رو تنظیم کنم بهترین نوعش کدومه و همینطور staf
مرسی
ممنونم این چنتام بگو خیلی مردی
1.استادیوم ک قرمز یشه میره تو قسمت overview باید تنظیم کنی نمیدونم بهترینش کدومه
2.تو قسمت فروش پوشاک قسمت media campign سه تا علات یاد کدومش بهتره بزنم و برای چی هست؟
3.دوبار قسمت فروش پوشاک همون که لوازما ب ترتیب لیست شده اولیش زده sales
3میلیون دومیش ک وسطیه turnover ده 54میلیون اخریشم زده25میلیون یهنی درسته ضرر دهی نمیکنم که؟؟
4.یه فصل بازیکنم رفته بود تو تیم ملی national tam کل نیم فصل نمیتونستم بازیش بدم منم دیدم اینجوریه فروختمش مشکل از کجا بود؟مثلا بازیکنم بورینی بود برای ایتالیا لولش 77بود اما بالوتلی ک86بود تو تیم ملی نبود فقط همون بازیکن من بود تو تیم.
اون قسمت پول تیم کارایشو میشه توضیح بدین؟
chart loans
کمک کنید ثواب داره![]()
[QUOTE=rz21;7376402]شما برو توی club facilities حله.میتونی هر چیزی که بخوای رو بهترش کنی.مثلا بنر تبلیغاتی و ...
/QUOTE]
مشکل همین جاس که من نمتونم اینکارو بکنم با این که مالک باشگاه هستم و بودجه ای 6 میلیاردی تو حسابم هست
میرم تو Extend Club Facility و اون گزینه ی YOUTH CENTER رو هم میبنم ولی نمیدنم از اونجا به بعدش باید چکار کرد...
هر چی کلیک میکنم روش انگار نه انگار...!!!
میشه یه راهنمایی بفرمایید؟
میشه بگید در مورد چی دارید صحبت میکنید...؟؟؟واسم جالب شد...
چی هست این Mentor اینا جریانش دوست عزیزم؟؟
اقا این بوجه تیمتو چیکار کردی ک 6 میلیارد داری؟ ب منم توضیح یدی چیکار کردی؟؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)