تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

نمايش نتايج 1 به 5 از 5

نام تاپيک: فوری:مشکل شدید با deep freeze 7

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض فوری:مشکل شدید با deep freeze 7

سلام دوستان ببخشید من اومدم رو سیستمهای مدرسمون deep freeze 7 و نصب کردم حالا پشیمون شدم ولی نمیذاره هیچی نصب کنم پسوردشم هر چی میزنم قبول نمیکنه پسورد نذاشتم روش ولی رو اون آیکون کنار ساعت که با دابل کلیک و شیفت میزنم پسورد میخا هرچی هم میزنم قبول نمیکنه میخواستم ببینم چطور میشه پاکش کرد?
    این مسئله خیلی مهمه چون کامپیوتر دانشگاس باید هرچه زودتر درستش کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

سلام دوستان ببخشید من اومدم رو سیستمهای مدرسمون deep freeze 7 و نصب کردم حالا پشیمون شدم ولی نمیذاره هیچی نصب کنم پسوردشم هر چی میزنم قبول نمیکنه پسورد نذاشتم روش ولی رو اون آیکون کنار ساعت که با دابل کلیک و شیفت میزنم پسورد میخا هرچی هم میزنم قبول نمیکنه میخواستم ببینم چطور میشه پاکش کرد? این مسئله خیلی مهمه چون کامپیوتر دانشگاس باید هرچه زودتر درستش کنم ممنون میشم اگه کمکم کنید
    دوست عزیز مشا باید با استفاده از برنامه on time password بهش رمز یک بار مصرف بدین تا بتونین برنامه رو غیر فعال کنین کدی رو که بالای پنجره هست تو برنامه میزنین بعد بهتون یه رمز یه بار مصرف میده با اون میتونین غیر فعالش کنین و بقیه برنامه هاتون رو نصب کنین موفق باشین

3. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

دوست عزیز مشا باید با استفاده از برنامه on time password بهش رمز یک بار مصرف بدین تا بتونین برنامه رو غیر فعال کنین کدی رو که بالای پنجره هست تو برنامه میزنین بعد بهتون یه رمز یه بار مصرف میده با اون میتونین غیر فعالش کنین و بقیه برنامه هاتون رو نصب کنین موفق باشین

خیلی ممنون
    یه سوال داشتم این نرم افزار on time password یه نرم افزار جداست یا داخل همین deep freeze هست

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

با خود نرم افزار نصب میشه البته اگه شما نسخه ادمین رو نصب کرده باشین

6. این کاربر از مهرسا1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

واقعا از کمکتون ممنوم ولی متاسفانه نتونستم از راهی که شما گفتید برنامه رو غیر فعال کنم ناچارا ویندوز و عوض کردم
    اول خیلی می ترسیدم که حتی ویندوزم نتونه کاری کنه ولی خدا رو شکر با تعویض ویندوز مشکل حل شد و نرم افزار از کار افتاد
    ولی توبه میکنم از deep freeze میخواد یه مشکل و حل کنه هزار تا دیگه درست میکنه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •