تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 117 از 162 اولاول ... 1767107113114115116117118119120121127 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,161 به 1,170 از 1616

نام تاپيک: آموزش: معرفي،شارژ،سرويس و نگهداري پرينترهاي جوهرافشان

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    دوستان یه چنت مدل پرینتر جوهری به من معرفی کنید بی زحمت که ویژگی های زیر رو داشته باشه
    1-قیمت مناسب باشه تا حدود 250 60
    2-مدل جا افتاده باشه تو بازار که آزمایش پس داده باشه و کیفیت خوبی ارائه بده
    3-شارژ کردنش راحت باشه طوری که خودمم از پسش بر بیام و شارژش کم هزینه باشه
    4-لوازمش راحت گیر بیاد
    5-نگهداری و سرویسشم راحت و بی دردسر باشه
    برند هم مهم نیست

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

سلام
    نطرتون رو راجع به این چند مدل می خواستم بدونم و اینکه کدومشون رو بگیرم:
    HP آفیس جت 4500- HP photo smart premium- HP officc jet 6500
    کلا من یه دونه چاپگر 4کاره می خوام بخرم که خیلی هزینه جانبی نداشته باشم و با شارژ توی خونه بتونم کارهامو انجام بدم. اگه ممکنه راهنماییم کنید.

فقط زودتر بهم جواب بدید. با تشکر

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خسته نباشید ممنون از راهنمایی خوبتون
    من تازه یه پرینتر hp 2050 خریدم می خواستم ببینم شارژ کردنش مثل همیناس که گفتی
    یه سوال دیگه هم دارم الان یه ماهه که پرینترو خریدم اما بعد از یه هفته منوی پرینترش از کار افتاده و کارایی مثل پاک کردن هد و تخمین جوهرشو دیگه نشون نمیده تو اینترنت خیلی دنبال علتش گشتم اما پیدا نکردم اگه راه حلشو میدونی لطفا راهنایی کنید

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

خسته نباشید ممنون از راهنمایی خوبتون
    من تازه یه پرینتر hp 2050 خریدم می خواستم ببینم شارژ کردنش مثل همیناس که گفتی
    یه سوال دیگه هم دارم الان یه ماهه که پرینترو خریدم اما بعد از یه هفته منوی پرینترش از کار افتاده و کارایی مثل پاک کردن هد و تخمین جوهرشو دیگه نشون نمیده تو اینترنت خیلی دنبال علتش گشتم اما پیدا نکردم اگه راه حلشو میدونی لطفا راهنایی کنید
    بله همين طوره.
    توي كامپيوتر منظورتونه؟! مشكلات نرم افزاري خيلي به اين بخش ارتباط پيدا نمي كنه و فقط توصيه عمومي نصب مجدد درايور، تعويض ويندوز و...!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

گویا اینجا بحث سرویس پرینترهای رنگی هست و من سوالی داشتم و لطفا راهنمایی بفرمائید

1- اگر چند روز با پرینتر epson 1410 پرینت نکنیم و استفاده نشه آیا خشک می شه و باید هد عوض بشه یا نه و مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    2- اگر چند روز با پرینتر hp 7000 مخزن دار پرینت نکنیم و خشک بشه آیا راهی داره برای تعمییر ارزان قیمت و هزینه های این دستگاه چقدره؟؟؟
    3- آیا راه یا روشی وجود داره که مثلا اگر پرینتر hp 7000 رو داریم و چند روز استفاده نکنیم مشکلی پیش نیاد؟؟؟

با تشکر

پروفشنال m_2t_ab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوستان عزیز

گویا اینجا بحث سرویس پرینترهای رنگی هست و من سوالی داشتم و لطفا راهنمایی بفرمائید

1- اگر چند روز با پرینتر epson 1410 پرینت نکنیم و استفاده نشه آیا خشک می شه و باید هد عوض بشه یا نه و مشکلی پیش نمیاد؟؟؟
    2- اگر چند روز با پرینتر hp 7000 مخزن دار پرینت نکنیم و خشک بشه آیا راهی داره برای تعمییر ارزان قیمت و هزینه های این دستگاه چقدره؟؟؟
    3- آیا راه یا روشی وجود داره که مثلا اگر پرینتر hp 7000 رو داریم و چند روز استفاده نکنیم مشکلی پیش نیاد؟؟؟

با تشکر
    سلام بر شما:
    در مورد خشک شدن هد یک نکته رو خدمتتون عرض کنم:
    ساختار هد به گونه ای هست که از لوله های بسیار ریزی به نام Nozzle تشکیل شده. در دستگاه های مختلف بوسیله سازو کار های متفاوتی جوهر از درون این لوله ها پاشیده میشه و در واقع چاپ انجام میشه.
    قطر این نازل ها حدود 20 الی 25 میکرون هست که در بزرگترین ذرات محلول (جوهر های پیگمنت) قطر ذرات جوهر کمتر از 0.1 میکرون هست و این یعنی نازل حدود 200 تا 250 بار بزرگتر از ذرات جوهر هست.
    اما چرا اگر از پرینتر های جوهر افشان استفاده نشه خراب میشن.
    اولا عرض کنم این خرابی نسبی هست یعنی ممکنه کیفیتش پایین بیاد و نه کاملا کار نکنه.
    وقتی جوهر برای مدتی درون نازل ساکن باشه،‌ به مرور به دیواره های اون رسوب می کنه. بنابراین به مرور زمان و به مرور استفاده نکردن های طولانی قطر این رسوبات زیاد میشه و در نهایت نازل گرفته میشه. این مسأله خصوصا در استفاده از جوهر های نامرغوب بسیار محتمل تر هست.
    بنابراین در پاسخ به سوال شما در مورد اینکه چقدر استفاده نکردن باعث خرابی میشه باید بگم که ممکنه شما یک ماه و یا حتی ماه ها از پرینتر استفاده نکنید و بعد ببینید که هنوز سالمه،‌ دلیلش اینه که نازل ها کاملا گرفته نشدن بلکه کمی مسدود شدن. این مسئله اگر به کررات رخ بده و یا از جوهر های نامرغوب استفاده بشه باعث گرفتگی برخی نازل ها و ایجاد خطوط افقی روی تصویر های چاپ شده میشه.
    این مسئله در مورد تمام دستگاه های جوهر افشان صادقه اما بین دو مدل ذکر شده 1410 به دلیل کیفیت بالاتر ساخت و تفاوت کارکرد، مقاومت بیشتری داره.
    در مراحل اولیه انسداد نازل های هد میشه با تزریق محلول هد بازکن که درواقع حلال رسوب های جوهر هست تا حد زیادی گرفتگی رو رفع کرد اما اگر گرفتگی زیاد باشه ممکنه دیه درست نشه.
    بنابراین این که میگن هر هفته یا هر 5 روز ب دستگاهتون چاپ کنید، دلیلش این نیست که لزوما بعد از اون مدت دستگاه خراب میشه،‌دلیلش اینه که از خرابی جلوگیری بشه. (مثل مسواک زدن، اگر شما یک هفته هم مسواک نزنید اتفاقی برای دندان هاتون نمی افته اما اگر این مدت طولانی بشه خطر بیشتر میشه)
    و اما در مورد نگهداری بدون استفاده، اولا سعی کنید حدالمقدور این اتفاق نیوفته ولی اگر ناگزیر بودید، بهتره پرینتر رو در داخل کارتنی قرار بدید که جریان هوا نداشته باشه تا کمتر باعث خشک شدن جوهر بشه.
    با توجه به علاقه ای که در این موضوعات دارید، خوندن مقالات سایت پارس کپی رو پیشنهاد می کنم:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    براتون آرزوی موفقیت دارم

7. 2 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام بر شما:
    در مورد خشک شدن هد یک نکته رو خدمتتون عرض کنم:
    ساختار هد به گونه ای هست که از لوله های بسیار ریزی به نام Nozzle تشکیل شده. در دستگاه های مختلف بوسیله سازو کار های متفاوتی جوهر از درون این لوله ها پاشیده میشه و در واقع چاپ انجام میشه.
    قطر این نازل ها حدود 20 الی 25 میکرون هست که در بزرگترین ذرات محلول (جوهر های پیگمنت) قطر ذرات جوهر کمتر از 0.1 میکرون هست و این یعنی نازل حدود 200 تا 250 بار بزرگتر از ذرات جوهر هست.
    اما چرا اگر از پرینتر های جوهر افشان استفاده نشه خراب میشن.
    اولا عرض کنم این خرابی نسبی هست یعنی ممکنه کیفیتش پایین بیاد و نه کاملا کار نکنه.
    وقتی جوهر برای مدتی درون نازل ساکن باشه،‌ به مرور به دیواره های اون رسوب می کنه. بنابراین به مرور زمان و به مرور استفاده نکردن های طولانی قطر این رسوبات زیاد میشه و در نهایت نازل گرفته میشه. این مسأله خصوصا در استفاده از جوهر های نامرغوب بسیار محتمل تر هست.
    بنابراین در پاسخ به سوال شما در مورد اینکه چقدر استفاده نکردن باعث خرابی میشه باید بگم که ممکنه شما یک ماه و یا حتی ماه ها از پرینتر استفاده نکنید و بعد ببینید که هنوز سالمه،‌ دلیلش اینه که نازل ها کاملا گرفته نشدن بلکه کمی مسدود شدن. این مسئله اگر به کررات رخ بده و یا از جوهر های نامرغوب استفاده بشه باعث گرفتگی برخی نازل ها و ایجاد خطوط افقی روی تصویر های چاپ شده میشه.
    این مسئله در مورد تمام دستگاه های جوهر افشان صادقه اما بین دو مدل ذکر شده 1410 به دلیل کیفیت بالاتر ساخت و تفاوت کارکرد، مقاومت بیشتری داره.
    در مراحل اولیه انسداد نازل های هد میشه با تزریق محلول هد بازکن که درواقع حلال رسوب های جوهر هست تا حد زیادی گرفتگی رو رفع کرد اما اگر گرفتگی زیاد باشه ممکنه دیه درست نشه.
    بنابراین این که میگن هر هفته یا هر 5 روز ب دستگاهتون چاپ کنید، دلیلش این نیست که لزوما بعد از اون مدت دستگاه خراب میشه،‌دلیلش اینه که از خرابی جلوگیری بشه. (مثل مسواک زدن، اگر شما یک هفته هم مسواک نزنید اتفاقی برای دندان هاتون نمی افته اما اگر این مدت طولانی بشه خطر بیشتر میشه)
    و اما در مورد نگهداری بدون استفاده، اولا سعی کنید حدالمقدور این اتفاق نیوفته ولی اگر ناگزیر بودید، بهتره پرینتر رو در داخل کارتنی قرار بدید که جریان هوا نداشته باشه تا کمتر باعث خشک شدن جوهر بشه.
    با توجه به علاقه ای که در این موضوعات دارید، خوندن مقالات سایت پارس کپی رو پیشنهاد می کنم:
    براتون آرزوی موفقیت دارم
    سلام دوست عزیز

خیلی خیلی خیلی ممنون که کامل و شفاف توضیح دادی و به قولا آب پاکی روی دستم ریختی و کامل برام روشن شد که نحوه کار کردن و ایراد کار کجاست

فقط سوال آخر اینکه به دلیل اینکه احتمال داره زیاد نخوام از دستگاه استفاده کنم ولی ممکنه در یک یا دو روز بخوام 500 برگ a3 چاپ کنم به نظرتون چی بگیرم؟؟؟ در مورد دستگاه Bizhub c450 بیشتر توضیح بدید که سیستمش به چه صورت هست و اگر استفاده ازش نشه خراب می شه یا نه؟؟؟

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

سلام دوست عزیز

خیلی خیلی خیلی ممنون که کامل و شفاف توضیح دادی و به قولا آب پاکی روی دستم ریختی و کامل برام روشن شد که نحوه کار کردن و ایراد کار کجاست

فقط سوال آخر اینکه به دلیل اینکه احتمال داره زیاد نخوام از دستگاه استفاده کنم ولی ممکنه در یک یا دو روز بخوام 500 برگ a3 چاپ کنم به نظرتون چی بگیرم؟؟؟ در مورد دستگاه Bizhub c450 بیشتر توضیح بدید که سیستمش به چه صورت هست و اگر استفاده ازش نشه خراب می شه یا نه؟؟؟

با تشکر
    خواهش می کنم، وظیفه بود.
    این عرایض من در مقابل استادانی همچون محمد آقا و آقا مهران گرجی (که چند وقتی هست کم پیدا شدن) درس پس دادن هست، امیدوارم این بزرگواران جسارت منو ببخشن.

اما یه نکته دیگه رو هم عض کنم:
    با توجه به مطالعاتی که داشتم، متوجه شدم که ساختار هد دستگاه های مختلف، متفاوت هست.
    بدین صورت که ساختار هد دستگاه های اپسون پیزو الکتریک هست (پیزو الکتریک موادی هستن که اگر بصورت الکتریکی تحریک بشن، ارتعاش مکانیکی می کنن و اگر بصورت مکانیکی تحریک بشن، بصورت الکتریکی پاسخ میدن) و ساختاد هد دستگاه های کانن و اچ پی ترمال (گرمایی هست. (در این دستگاه ها برای چاپ، در انتهای نازل با مقداری گرم کردن اون ناحیه مقداری بخار تولید میشه که باعث هل دادن قطره جوهر به بیرون میشه. این عمل Bubble Jet (چاپ از طریق ایجاد حباب) هم نامیده میشه)
    تصور من بر این هست که منشاء تفاوت این دو گروه دستگاه ها هم همینه.
    دستگاه های با هد پیزو الکتریک، به دلیل ساختار مکانیکی نازل ها از حدی دیگه کوچکتر نمی تونن باشن (تا امروزه تکنولوژی به این حد رسیده) و بنابراین DPI و کیفیت این نوع دستگاه ها عموما از دستگاه هم رده ترمال کمتر هست. اما به دلیل اینکه برای چاپ از گرما استفاده نمیشه، علاوه بر احتمال کمتر ایجاد رسوب (مثل رسوب گرفتگی کتری که در اثر گرم کردن آب و جداشدن سختی های آب هست) قابلیت استفاده از جوهر های متفاوت مثل دای بیس، پیگمنت و حتی سابلیمیشن رو هم دارن.
    اما دستگاه های با هد ترمال تونستن به کیفیت بالاتری دست پیدا کنن ولی ساختار هد اونا باعث شده که مقداری حساس تر باشن. (و تا اونجایی که من می دونم فقط جوهر های دای بیس و پیگمنت دارن و سابلیمیشن ندارن)
    همین تفاوت و همچنین تفاوت در سایر قسمت های دستگاه باعث شده تا دستگاه ها اپسون بهتر با مخزن سازگار باشن.

لازم به ذکره که عمده مشکلات دستگاه های جوهر افشان در اثر استفاده از جوهر نامرغوب هست. چراکه اگر جوهر کیفیتو خلوص بالایی داشته باشه اصلا رسوب نمی کنه (یا خیلی کم) که بخواد مشکل ایجاد کنه.
    از طرفی ایجاد مخزن توسط شرکت های ثالث که بعضا به درستی طراحی و استفاده نمیشن هم مزید بر علت شده.
    و این باعث شده اخیرا شرکت اپسون دستگاه هایی رو با مخزن از پیش نصب شده (و مورد تأیید کارخونه) به بازار معرفی کنه. این دستگاه ها اخیرا وارد بازار ایران شدن با گارنتی آواژنگ.
    مقاله زیر در این زمینه هست:
    (البته در بعضی جاها مقداری جانب دارانه صحبت کرده، گولشو نخورید!!!)

خلاصه اینکه به نظر من برای کار زیاد و مداوم (حتی بیشتر از 500 برگ در روز) دستگاه 1410 قیمت و کیفیت مناسبی داره. اما حتما از جوهر مرغوب استفاده کنید و توصیه های ایمنی رو جدی بگیرید!!!

و مورد دیگه اینکه علاقه،‌ تخصص و تجربه من در مورد دستگاه های جوهر افشان هست، در زمینه سایر دستگاه ها اساتید می تونن راهنمایی تون کنن. (دستگاه کونیکا مینولتا تا اونجایی که من می دونم جوهر افشان نیست)

موفق باشید

10. 3 کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    شيراز

پيش فرض

سلام m_2t_ab

ممنون بابت راهنمایی خوبتون و متشکرم

دوستان کسی اطلاعی از کارکرد و شارژ و خشک شدن یا نشدن دستگاه کونیکا مینولتا مدل bizhub c450 توضیح بده که آیا خشک می شه یا نه؟؟؟
    کیفیت این دستگاه برای من کفایت می کنه

با تشکر

تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Mashhad

پيش فرض

خواهش می کنم دوست عزیز
    تو فروم بغلی از یکی از فرشندگان که کارش این دستگاه ها بود براتون سوالاتی پرسیدم و ایشون جواب دادن.
    می تونید مطالعه بفرمایید.

و ظاهرا تونرش خشک هست و بنابراین خشک نمیشه.
    موفق باشید

13. این کاربر از m_2t_ab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •