تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 172 از 602 اولاول ... 72122162168169170171172173174175176182222272 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,711 به 1,720 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

یادش بخیر کمتر از 5 ماه پیش من m50 رو خریدم 250 تومن
    میخواستی از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم یه قیمت بگیری
    چون خودش وارد کنندست احتمالا قیمتاش بهتر باشه

آواسان بعضی از ایر فونهای این برند مثل k370 رو گارانتی کرده
    ولی من تا حالا ندیدم فول سایزو گارانتی کرده باشه.
    موفق باشید
    راستش فک میکنم کل بازار به این شکل شده متاسفانه!
    آدم رو وادار میکنن یا صبرمون رو ببریم بالا یا با ریسک بالا بریم سراغ هدفونها ی کارکرده!!
    درسته منم همین مدل رو با این گارانتی داشتم.فول سایزاش رو نمیدونم!! از دیروز تا حالا با خودم میگم چرا نخریدم چرا نخریدم!!!
    سنهایزر اhd650رو میشد 700 600 خرید یا k701 رو ،بعدا میتونستم برا گرفتن یه آمپ درست و حسابی برنامه ریزی کنم .اما حالا ...

2. این کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ARAS71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

کیفیت این هدفون نسبت به سنهایزر خیلی پاینه؟
    SE-MJ721

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Oct 2010

پيش فرض

cx 870 سالار جان چطوره؟؟از این دو تایی که فرمودین بهتره؟؟؟باس و بلندی و کیفیت و گرمی صدا می خوام100 تومن گرون تر از cx300.می خوام ببینم خیلی بهتره؟؟

داره خودمونی میشه love mac's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام به همه بچه های گل من یه هدفون میخواستم بیشتر هم سبک پاپ گوش میدم و شفافیت و کیفیت صدا برام خیلی مهمه تا حدود ۵۰۰ هم میتونم هزینه کنم شما چی بهم پیشنهاد میکنین

در آغاز فعالیت The.Game's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

سلام من یه هدفون میخوام حدود 350
    99 درصد رپ و هیپ هاپ گوش میدم
    تیپم هم رپریه و لباسام گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه
    میخوام یا آیپاد تاچ یا وان ایکس یا شادیدم با گلکسی اس 3 استفاده کنم

خودم به 3 تا گزینه برخوردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته های کپیش که بیشتر از همه خوشم اومد

از مدل های اچ دی سنهایزر هم خوشم اومده ولی قیمتاشونو نمیدونم . شما بگید کدوم مدلاش به بودجه من میخوره
    ممنون
    Last edited by The.Game; 14-12-2012 at 05:49.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2007

پيش فرض

سلام من یه هدفون میخوام حدود 350
    99 درصد رپ و هیپ هاپ گوش میدم
    تیپم هم رپریه و لباسام گشاده و همیشه میخوام رو گردنم باشه پس قیافه دوامه هدفون برام مهمه و البته مارکش ولی کیفیت و بلندی صدا و بیس مهم تره ولی قیافه هم خیلی مهمه
    میخوام یا آیپاد تاچ یا وان ایکس یا شادیدم با گلکسی اس 3 استفاده کنم

خودم به 3 تا گزینه برخوردم

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] البته های کپیش که بیشتر از همه خوشم اومد

از مدل های اچ دی سنهایزر هم خوشم اومده ولی قیمتاشونو نمیدونم . شما بگید کدوم مدلاش به بودجه من میخوره
    ممنون
    دومی که همون بیتسه رو بیشتر مردم میگیرن برای قیافش و برندش و گرنه کیفیتش نسبت به بعضی هدفونها آنچنان فوق العاده نیست.

داره خودمونی میشه h.khafan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

sennheiser hd598=850
    این مدل بد جور دل منو برده طراحیشو دوست دارم...حدود 3 هفته یا یکماه پیش نمایندگی نامداران فکر میکنم زده بود 960....الان دیدم قیمت شما 850 گفتی...خوب گویا یه امیدهایی هست به ارزون شدن...ولی خوب نه خیلی زیاد...

ارزش این قیمت رو داره؟ من تا حالا ریز نشدم توش....کسی تست کرده این هدفون رو؟ برای درایو شدنش به امپ نیاز هست؟

پروفشنال vivabarca's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2011

پيش فرض

من اصلا آشنایی ندارم با هدفون های بی سیم، سیستمشون چه شکلیه و آیا باطری میخورن ؟ زیر 50 تومن چیزی گیر میاد ؟ ( کیفیت صدا برام مهم نیست چون صرفا میخوام صدا رو منتقل کنه )
    ............
    آیا این مدل وایرلس هست ؟
    Last edited by vivabarca; 15-12-2012 at 02:25.

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این مدل بد جور دل منو برده طراحیشو دوست دارم...حدود 3 هفته یا یکماه پیش نمایندگی نامداران فکر میکنم زده بود 960....الان دیدم قیمت شما 850 گفتی...خوب گویا یه امیدهایی هست به ارزون شدن...ولی خوب نه خیلی زیاد...

ارزش این قیمت رو داره؟ من تا حالا ریز نشدم توش....کسی تست کرده این هدفون رو؟ برای درایو شدنش به امپ نیاز هست؟
    هدفون فوق العاده ایه ،نسبت به قیمت 250 دلار واقعا میارزه.صدای بسیار شفاف در مید و های داره با ساوند استیج وسیع،تنها چیزی که ازش تو فروم ها خوندم که به دل بعضی ها ننشسته کمبود بیس در لو هست،که خیلی عمیق نیست و برای گوش دادن به بعضی سبک ها این کمبود حس میشه،در مقایسه با hd650 ;که صدای دارک تری داره این هدفون بسیار bright هست صداش.
    درمورد نیاز داشتن و نداشتن به آمپ در موردش حرف و حدیث زیاده.بعضی ها بدون آمپ اعتقاد دارند تقریبا درایو میشه و برخی برای ساوند اسیتج و بلندتر بودن و پرحجم شدن صدا یه آمپ نه خیلی گرون رو برای درایو شدنش پیشنهاد میکنن.برعکس hd650 که یه یه آمپ پر قدرت نیاز داره.
    در مورد قیمت که هنوزم به نظرم خیلی بالاست بایدگفت که با این شرایط، زیاد احتمال ارزون شدنش نمیره.فروشنده ها فکر میکنن این کمتر شدن قیمت دلار موقتیه و به زودی با یه افزایش قیمت دیگه روبرو میشن ،وبه طمع سود بیشتر حتی حاضرند جنس رو تو انبار نگه دارند ،به سودای افزایش قیمت باز هم بیشتر.

11. 3 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

cx 870 سالار جان چطوره؟؟از این دو تایی که فرمودین بهتره؟؟؟باس و بلندی و کیفیت و گرمی صدا می خوام100 تومن گرون تر از cx300.می خوام ببینم خیلی بهتره؟؟
    سلام.متاسفانه cx870 رو تست نكردم ولي با توجه به رويو هاي مختلف مثل اين كه خيلي هم مختصر و مفيد نوشته
    هدفون خوبي هست به نسبت قيمتش ولي وقتي بخواين با هدفونهاي هم رده خودش مخصوصا cx300 مقايسه كنيد قضيه فرق ميكنه و كمي براي ما اماتور ها تشخيص تفاوت اونها مشكل ميشه.در واقع با توجه به قيمت و نوع ساختار و درايوي كه در اين دو هدفون استفاده شده و سورس پليرهاي ما و اينكه اكثر تراك هامون mp3 هست فكر نكنم تفاوت كيفيت صداشون بيشتر از 10% باشه.با اين اوصاف انتخاب cx300 معقولانه تر هست وليكن اگه امكان تست هر دو براتون مقدور باشه بطبع انتخاب راحتر خواهد بود.

13. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •