مشکل اینجاست که قیمت هارو از تو سایت ها نگاه مبکنید اخه برادرا این نشد که ملاک
من قیمت خود بازار رو گفتم الا ن این پردازنده 500 قیمت داره
فکر کنم مستر حامد با دلار قیمت هارو در میارن عزیز این ملاک نیست پاشو برو یه سر به بازار بزن تک و توک قضیه رو در بیار ببین کجای کاری برای تفهیم بهتر یه مثال هم برات میزنم تا قضیه برات گنگ نباشه الان در جهان -حالا اروپا قیمت تبلت نکسوس 7 دویست وچهل دلاره وبا این واوصاف وبا توجه به تبدیل دلار جنابعالی (مشالا تو این کارهم نشون دادی خبره ای) وبا همون دلار3000 تومنی جناب حساب کنیم این تبلت قیمتش میشه در حدود 740 تومن ولی وقتی میری بازار میبینی که با قیمت 1.100 داره فروش میره لطفا کمی دقت کن دقیقا مشابه همین پردازنده
راستی ااون سایتی رو که قیمت 8150 رو زده 470 لینک کنید ببینیم قضیه از چه قراراه احتملا سایت اپدیت نبوده لطفا در دادن مشاوره و قیمت ها کمی دقت کنید
این دوستمون که میگن که نمیخوان سرور ببندن بگم که نه عزیز منم منظورم بستن سرور نبود منظور این بود که با پرداخت 500 تومن برای پردازنده ای که راندمان بالایی نداره چرا میخوای اسراف در هزینه کنید میتونیید با 100 بیشتر پردازنده بهتری تهیه کنید واگر هم مشکل بودجه دارید خوب برید نسخه 6 هسته ای این سری رو تهیه کنید که ارزون تر برات تموم بشه
یه حرف جالب هم اینکه دوست عزیزمون میفرمایند یه 8150 راندمانی اندازه یه 2500kداره اینا همه نشون میدن شما چه کاره اید شما یه بنچی نشون بده که 8150 رندمانی اندازه 2500k داره یهد بیا مشاوره بده
همین قیمت های کاذبو به مردم میدید بعد اونا میرن موقع خرید به مشکل میخورن
اگه شما فروشنده ای خوب از این به بعدسیس دوستان رو میام از شما تهیه میکنم تو این گرونی خوب داری قیمت میدی