تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 563 از 755 اولاول ... 63463513553559560561562563564565566567573613663 ... آخرآخر
نمايش نتايج 5,621 به 5,630 از 7541

نام تاپيک: سوالات و مشکلات جزئی در مورد هر نوع چاپگـــــــــر

کاربر فعال انجمن پرینتر و اسکنر mohammad.t's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

بــله محمد جان , دقیقا همینطوره که میفرمایید , خیلی طبیعی و نرمال کاغذ رو به داخل میکشه , روش پرینت میکنه ولی سفیده !
    دستگاه خیلی وقته بی استفاده بوده چون A3 چاپ میکنه برام خیلی مهمه که درست بشه , متاسفانه هدش هم توی بازار نیست ( مدل epson 1290 ) .
    لطفا راهنماییم کنید . ممنونم .
    اگه خيلي بدون استفاده مونده باشه احتمال درست شدنش خيلي ضعيف ميشه . مي تونيد با محلول و ... بفيوفتيد به جونش ولي ميگم احتمالش ضعيف هست و باعث هدر رفتن وقت و تا حدودي سرمايه ممكنه بشه. شما رفتيد نمايندگي ماديران كه تو خيابون زرهي هست نداشتن؟!!
    در درجه اول براي همچين دستگاهي تانك نياز هست چون با كارتريج نميشه كاري از پيش برد. شما يه تانك سالم روش نصب كن بعد يه 30-40 بار هدكلين كن و نازل چك بگير ببين نشونه هايي از حياتش مشاهده ميشه يا نه!
    اينم كه روش استفاده از محلول و ... هست:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. این کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال dany_3p4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

اين دو يك بدن هستند در دو روح!
    پرينترهاي اچ پي يك شماره سري دارند و يك شماره مدل. ميشه سري 4680 و مدل 4683 . فرقي ندارند.
    شماره كارتريج ها يه شماره دارن براي اروپا و ... يه شماره هم هست سمت ما! كه فرقي نميكن با هم. 4683 كه باهاشون سر كار داشتم 121 ميخوردند.
    آقا احتمالا شما سری 4600 تا 4700 رو نمی گین؟
    چون کلا اسم پرینتر ها 4680 و 4683 هست، این لینکم پیدا کردم که اسم این دو مدل رو مجزا نوشته

مثلا مدل 4680 اسکنرش CIS هست اما مدل 4683 نه و فکر کنم مدلش CCD هست که قوی تره

البته با توجه به جستجوی خودم می گم
    اكثر اسكنرها از CCD استفاده می‌كنند. اما بعضی اسكنرهای جدیدتر به فناوری Contact Image Sensor) CIS)مجهز شده‌اند. در اسكنر CCD، نوری كه از شی مورد اسكن منعكس می‌شود، با عبور از یك مجموعه آینه و لنز به سوی نوار CCDها هدایت می‌شود. اما در اسكنر CIS، حسگرها درست زیر شی قرار دارند و خودشان نور منعكس‌شده را مستقیماً دریافت می‌كنند. از آن‌جایی‌كه این اسكنر‌ها، به سیستم پیچیده نوری احتیاج ندارند، كوچك‌تر و بادوام‌ترند و هزینه ساخت آن‌ها كمتر می‌شود.
    حسگرهای CIS به تراشه‌هایی مجهز هستند كه می‌توانند از شی مورد اسكن تصویر دیجیتالی تولید كنند. مصرف انرژی آن‌ها نیز كمتر از CCDها است. اما این تراشه‌ها در واقع فضایی را اشغال می‌كنند كه اگر نبودند این فضاها مورد استفاده حسگرهای نوری قرار می‌گرفتند. از همین رو، كیفیت تصویری كه اسكنرهای CIS به دست می‌دهند كمی پایین‌تر از اسكنرهای CCD است. به همین دلیل، خیلی‌ از كاربران از اندك مزایای اسكنرهای CIS (نظیر كوچك بودن یا ارزان بودن) صرف‌نظر می‌كنند و به سراغ اسكنرهای CCD می‌روند.
    سوال آخر اینکه فرق این دوتا چیه؟
    HP Photosmart C4680 Q8418A
    HP Photosmart C4680 Q8418B
    Last edited by dany_3p4u; 14-12-2012 at 13:37.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

سلام به دوستان گلم...
    من یک چاپگر خریدم به مدل HP Deskjet F2235
    که شماره کارتریج هاش هم 20 و 21 هستش
    کارتریج رنگی قرمزش نمیزنه (کاملا سفید)

به نظر شما چیکار باید بکنم ؟؟؟

داره خودمونی میشه co70000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

اگه خيلي بدون استفاده مونده باشه احتمال درست شدنش خيلي ضعيف ميشه . مي تونيد با محلول و ... بفيوفتيد به جونش ولي ميگم احتمالش ضعيف هست و باعث هدر رفتن وقت و تا حدودي سرمايه ممكنه بشه. شما رفتيد نمايندگي ماديران كه تو خيابون زرهي هست نداشتن؟!!
    در درجه اول براي همچين دستگاهي تانك نياز هست چون با كارتريج نميشه كاري از پيش برد. شما يه تانك سالم روش نصب كن بعد يه 30-40 بار هدكلين كن و نازل چك بگير ببين نشونه هايي از حياتش مشاهده ميشه يا نه!
    اينم كه روش استفاده از محلول و ... هست:
    ممنون بخاطره راهنماییت محمد جان .
    یه محلول قوی دارم ( اسپری600 , ضد رسوب , ضد خوردگی , زودم بخار میشه ) , با سرنگ تزریق کردم توی هد از سوراخ ها ( هر 6 خروجی مثه هم ) محلول کاملا یکنواخت و با فشار خارج میشه !

یادم رفت بگم , این مورد که توی عکس مشخص کردم غیر فعاله :

این گزینه status monitor هم فعال نیست !!!!

مشکل از کجاست ؟
    چرا گفتید با کارتریج نمیشه ؟ مگه نحوه کارکارتریج با تانک فرقی داره ؟ تانک بخرم شاید جواب نده !!!!
    Last edited by co70000; 14-12-2012 at 18:45.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

سلام به دوستان گلم...
    من یک چاپگر خریدم به مدل HP Deskjet F2235
    که شماره کارتریج هاش هم 20 و 21 هستش
    کارتریج رنگی قرمزش نمیزنه (کاملا سفید)

به نظر شما چیکار باید بکنم ؟؟؟

یکیم یه چاره ای به مشکل من پیدا کنه دیگه !!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

دوستان من یه clp 315 دارم ولی نمیدونم چرا وقتی عکس پرنت میگیرم یه خط عمودی سفید رو سفحه میافته تونر هام هم کامل پرن.دلیلش چی میتونه باشه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    P30World

پيش فرض

دوستان من یه clp 315 دارم ولی نمیدونم چرا وقتی عکس پرنت میگیرم یه خط عمودی سفید رو سفحه میافته تونر هام هم کامل پرن.دلیلش چی میتونه باشه
    ممکنه تونر هاتون درست پر نشده باشن

9. این کاربر از libert0r بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

ممکنه تونر هاتون درست پر نشده باشن
    بعید میدونم چند بارم تونر ها رو تکون دادم ولی مشکل حل نشد.جای این خط هم همیشه ثابته.ممکنه از اون غلطکی باشه که گاغذو میکشه؟چون دقیقا خط تو محل تماس غلطک با کاغذه

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

آقا احتمالا شما سری 4600 تا 4700 رو نمی گین؟
    چون کلا اسم پرینتر ها 4680 و 4683 هست، این لینکم پیدا کردم که اسم این دو مدل رو مجزا نوشته

مثلا مدل 4680 اسکنرش CIS هست اما مدل 4683 نه و فکر کنم مدلش CCD هست که قوی تره

البته با توجه به جستجوی خودم می گم

سوال آخر اینکه فرق این دوتا چیه؟
    HP Photosmart C4680 Q8418A
    HP Photosmart C4680 Q8418B
    والا اين تجربه من توي اين كاره. بيش از 10 تا از اين مدل زير دستم بوده روي كارتن نوشته c4680 . نظر من فرقي با هم ندارند. ديگه شما رفتي رو روي a و b حساس شدي.
    حرف آخر من شما اگه تحقيقات اينترنتي تموم شد برو يه چند تا فروشگاه سوال كن و از نزديك دستگاه ها رو ببين.

تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

ممنون بخاطره راهنماییت محمد جان .
    یه محلول قوی دارم ( اسپری600 , ضد رسوب , ضد خوردگی , زودم بخار میشه ) , با سرنگ تزریق کردم توی هد از سوراخ ها ( هر 6 خروجی مثه هم ) محلول کاملا یکنواخت و با فشار خارج میشه !

یادم رفت بگم , این مورد که توی عکس مشخص کردم غیر فعاله :

این گزینه status monitor هم فعال نیست !!!!

مشکل از کجاست ؟
    چرا گفتید با کارتریج نمیشه ؟ مگه نحوه کارکارتریج با تانک فرقی داره ؟ تانک بخرم شاید جواب نده !!!!
    اون قسمت هاي غير فعال الان يادم نيست چرا اينجوره! بله با سرنگ كه فشار بدي كه از اون ور خارج ميشه هرچند نشونه خوبي هست ولي خب جوهر به اين راحتي خارج نميشه. من داشتم محلول مي فرستادم تو هد عين دوش حموم محلول ميزده بيرون ولي موقع پرينت مشكل داشته(مشكل داشتن نه اينكه پرينت نكنه ، كيفيت قابل قبول نيست فقط ميشه متن پرينت كرد!)
    عزيز دلم من نمي دونم من اين همه تجربه رو در اختيارتون مي ذارم چرا گوش نمي ديد؟ ها؟
    الان كارتريج شده دونه اي 15 تومن 6 تاش 90 تومن. خب 10 تا هدكلين كني تموم ميشه! يه تانك بايد بگيري چون بايد خيلي كلين بزني هم محلولت رو بزني هم هد كلين و... شايد نياز باشه نصف يه تانك پر رو مصرف كني تا رديف بشه.
    بعد تانك فشار بيشتري ايجاد ميكنه.

13. 2 کاربر از mohammad.t بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •