تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 69 از 70 اولاول ... 1959656667686970 آخرآخر
نمايش نتايج 681 به 690 از 696

نام تاپيک: برنامه‌ی هفت

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

بچه ها...قبل هر چیز بگم ( البته بدون هیج دلیل و فقط بیان نظره و کسی ناراحت نشه) من خیلی حالم از این برنامه و مجریش به هم میخوره...ولی برام سوال پیش اومد که چرا جیرانی رو عوض کردن؟؟مگه خودش تهیه کننده نبود؟؟چی شد از برنامه گذاشتنش کنار؟؟

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

من جايي خوندم كه قراره جيراني سريال بسازه و گويا قراره سريال جديد جيراني خارج كشور ساخته بشه به هر حال بيشتر به بهونه شبْاهت داره البته من از ريز ماجرا خبر ندارم.

3. 2 کاربر از ragbar12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پزشک انجمن S0R3N4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    حزب نازی

پيش فرض

اینارو دیدم تو تاپیک...ولی نظر نهایی این روزا چیه؟؟
    جیران دقیقا به چه علت جدا شد از مجموعه؟؟
    جیرانی به نظرم همچین هم مخالف حرف نزده جایی...زده؟؟آخه دنبال نمیکردم کارشو اصلا...

ناظر انجمن موسیقی MILAD MGH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    Paddy's Pub

پيش فرض

نگاهی به جنجال برانگیز ترین رویدادهای برنامه هفت از آغاز تا به امروز

خرداد 89
    شاکی: فرزاد موتمن

سوژه: شیوه نقد فراستی و اجرای جیرانی

فرزاد موتمن برای نقد فیلمش «پوپک و مش ماشالله» به برنامه دعوت شد. نقدهای تندی نسبت به فیلم صورت گرفت. ولی به کارگردان و بازیگر این کار خیلی اجازه صحبت داده نشد. همین قضیه موتمن را ناراحت کرد، تا آنجا که گفت به نظر من مجری می خواهد فقط و فقط خودش را مطرح کند.

خرداد 89
    شاکی: علیرضا رئیسیان

سوژه: حرف های رضویان درباره فیلم های شانه تخم مرغی

جواد رضویان در مصاحبه اش با هفت گفت که فیلم «به روح پدرم» را اصلا برای زیر «شونه تخم مرغ» ساخته! علیرضا رئیسیان که مهمان برنامه بود از رضویان خواست به خاطر این حرف عذرخواهی کند. هرچند در نهایت اصطلاح خود ساخته رضویان جای خود را در ادبیات رایج سینمای ما به خوبی باز کرد!

تیر 89

شاکی: حسن فتحی

سوژه: شیوه نقد فراستی

فراستی نقدهای تندی به «کیفر» فتحی داشت. از ضعف فیلمنامه گرفته تا شخصیت پردازی غیرملموس. این حرف ها با انتقاد شدید فتحی مواجه شد. شکایت فتحی زمانی بیشتر شد که جیرانی، حرف ها و دفاعیات او از فیلم را قطع کرد و زمان را به فراستی داد. بعدا فتحی گفت این برنامه مشکل مدیریتی و اجرایی دارد!

تیر 89
    شاکی: محسن تنابنده

سوژه: توصیه اخلاقی فراستی

محسن تنابنده روی خط هفت آمد و توضیح داد که به خاطر زیاد شدن نظرات، از نوشتن فیلمنامه «هفت دقیقه تا پاییز» خسته شده بود. فراستی هم از برخورد تنابنده انتقاد کرد و گفت اصلا تا به حال فیلمنامه درخشانی ننوشته است. تنابنده هم در پاسخ از فراستی خواست نقدش را بکند نه توصیه اخلاقی!

بهمن 89
    شاکی: رخشان بنی اعتماد و امین تارخ

سوژه: فریماه فرجامی

تارخ مهمان برنامه بود که مصاحبه ای از فریماه فرجامی پخش شد که او را از نظر جسمی و حتی روحی در وضعیت ناخوشاندی نشان می داد. تارخ به پخش این مصاحبه اعتراض کرد. بنی اعتماد هم با نوشتن نامه ای، با او همراهی کرد. حتی شورای عالی تهیه کنندگان سینمای ایران خواستار تحریم برنامه شدند.

بهمن 89
    شاکی: بسیاری از اهالی سینما و منتقدان

سوژه: تعبیر فراستی از کارگردانی کیمیایی

بحث بر سر «جرم» مسعود کیمیایی بود. فراستی در ابتدای برنامه این فیلم را «پرت و پلا» خطاب کرد و بعدتر لفظی را به کار برد که از آوردنش معذوریم! بسیاری از سینماگران، حتی عزت الله انتظامی علیه فراستی شوریدند. فراستی هم بعدا در نامه ای گفت سر حرفش است و هیچ عقب نشینی ای نمی کند!

اسفند 89
    شاکی: تهمینه میلانی

سوژه: نظرسنجی

در نظرسنجی هفت برای پیش بینی پرفروش ترین فیلم اکران نوروز، نامی از فیلم میلانی نبود. او این اتفاق را غرض ورزی تهیه کنندگان هفت دانست و شاکی شد. میلانی بعدا هم که برنامه نقد فیلم او را با اخراجی های ده نمکی عوض کردند. از جیرانی خواست استعفا بدهد! تعبیری که خانم کارگردان در برنامه به کار برد («عقده ای بودن همه مردم»!) هم انتقادهای سفت و سختی را به خودش درپی داشت.

خرداد 90
    شاکی: پرویز پرستویی

سوژه: کلیت هفت (مخصوصا برنامه مربوط به فریماه فرجامی)

پیروز پرستویی در مصاحبه ای که درباره فیلم «سیزده پنجاه و نه» داشت، از هفت هم انتقاد کرد. پرستویی گفت این برنامه برای سینمای ایران مخرب است و اصلا نمی دانم چه الزامی وجود دارد که ادامه داشته باشد. بیشتر شکایتش هم بابت پخش مصاحبه فرجامی و نشان دادن او در آن وضعیت بود.

خرداد 90
    شاکی: حامد بهداد

سوژه: صحبت های عرب نیا علیه او

فریبرز عرب نیا سه برنامه پشت هم به هفت آمد و حرف های تندی هم زد. در یکی از حضورهایش – بدون اینکه اسم بیاورد – بازیگری را به رفتار مجنون وار به بهانه مارلون براندو بودن متهم کرد. بهداد هم نامه سرگشاده ای نوشت و با ذکر اینکه دستمزدی که برای «مختار» گرفتی از سرت هم زیاد است، حسابی از خجالتش درآمد!

اردیبهشت 90
    شاکی: گلزار

سوژه: لغو شدن قرارداد میلیاردی اش

در برنامه ای که به بحث درباره دستمزد بازیگرها می‌پرداخت، مطرح شد که محمدرضا گلزار اسپانسر 3 میلیاردی به دفتر تهیه کننده «قهوه تلخ» بوده و در عوضش قراردادی میلیاردی با برادران آقاگلیان بسته تا او در چند قسمت مجموعه و دو فیلم سینمایی این تهیه کنندگان بازی کند. طرح مساله ما باعث لغو این قرارداد شد و آقای سوپراستار را شاکی کرد.

آذر 90
    شاکی: باز هم بهداد!

سوژه: انتقاد حسین یاری از بهداد

حسین یاری به این که بهداد خودش را بهترین بازیگر ایران معرفی کرده بود خرده گرفت و گفت خودش چون «قاعده بازی» را بلد نبوده، در سینمای ایران چنان که باید رشد نکرده. بهداد باز نامه ای نوشت و گفت آقا، شما نه قاعده بازی، که خود «بازیگری» را بلد نیستی! جالب اینکه برنامه ای که با حضور خود بهداد در هفت برگزار شد. جزء کم حاشیه ترین ها بود!

اسفند 90
    شاکی: رضا کاهانی

سوژه: حرف فراستی درباره اسکار فرهادی

فراستی پیش بینی کرد اسکار بهترین فیلم خارجی را به اثر اسراییلی و اسکار بهترین فیلمنامه را به فرهادی بدهند. بعد به فرهادی پیشنهاد داد موقع نطقش، یادی از مردم فلسطین بکند. رضا کاهانی هم ضمن اعتراض به حرف های نامربوط فراستی به او پیشنهاد داد فیلم خودش را بسازد و وقتی اسکار را برد، روی سن هرچه دلش خواست بگوید!

اسفند 90
    شاکی: محمد کمالی پور

سوژه: حرف های اکبر عبدی در مورد شرط اول

عبدی به تهیه کننده شرط اول (کمالی پور) به دلیل پرداخت نکردن دستمزدش اتهام «کلاهبرداری» زد. روز بعد هم کمالی پور از شبکه سه، اکبر عبدی و فریدون جیرانی شکایت و گفت تمام حرف های عبدی تهمت و افترا بوده و جیرانی هم اجازه نداده آنها روی خط بیایند و دفاع کنند!

اردیبهشت 91
    شاکی: 21 رسانه مکتوب و مجازی!

سوژه: اجرای جیرانی در دو سه برنامه آخر

حرف های جیرانی در برنامه اش با ده نمکی، پیت نفتی بود بر شعله پاگرفته از مناظره صادق کوشکی و علی معلم. به دنبالش 21 رسانه مکتوب و مجازی نامه ای سرگشاده به ضرغامی نوشتند و درخواست مناظره با هفت را داشتند. صداوسیما هم ترجیح داد «برای مرمت سیم / راه تکرار بر خطر» ببندد و صورت مساله را به کل پاک کند!

---------------

منبع: زندگی ایده آل

6. 10 کاربر از MILAD MGH بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن هنر هفتم nar nia's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

احتمال تهیه‌کنندگی ربانی قطعی‌تر شد

بوذری، فراستی و خزاعی؛ گزینه‌های جدید اجرای «هفت»

خبرگزاری فارس: در حالی که پیش از این اعلام شده «محمود گبرلو» اجرای برنامه «هفت» را برعهده خواهد داشت، تلویزیون در حال ارزیابی گزینه‌های جدید برای اجرای این برنامه است.

به گزارش خبرنگار رادیو و تلویزیون فارس، در حالی که شبکه سه هنوز به طور رسمی تهیه کننده جدید برنامه «هفت» را اعلام نکرده، شنیده می‌شود که تهیه‌کنندگی «‫حسین ربانی غریبی» به مرز قطعیت نزدیک شده است.
    همچنین طی خبرها و مصاحبه‌های مختلفی اشاره شده بود که «محمود گبرلو» اجرای این برنامه را برعهده خواهد داشت، اما شنیده‌ها حاکی از آن است که مدیران شبکه سه در حال مذاکره و رایزنی با مجریان دیگری نیز هستند که از جمله آنها می‌توان به رسالت بوذری، مسعود فراستی و محمد خزاعی اشاره کرد.
    به گزارش فارس، شبکه سه سیما در حالی هنوز مجری و تهیه کننده سری جدید برنامه «هفت» را اعلام نکرده که تا پایان مسابقات فوتبال جام ملت‌های اروپا بیشتر فرصت ندارد.

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

به نظر من امیر قادری گزینه خوبی می تونه باشه برای مجری گری هفت
    نظر شما چیه؟
    البته فکر نمی کنم جزو گزینه ها باشه

9. این کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

R e b i r t h Kurosh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    همون جا ! :دی

پيش فرض

به نظر من امیر قادری گزینه خوبی می تونه باشه برای مجری گری هفت
    نظر شما چیه؟
    البته فکر نمی کنم جزو گزینه ها باشه
    امیر قلمش عالیه، طرز فکرش هم خیلی خوبه، شوخ طبع هم هست ...
    فقط یه خورده روابط عمومی و صحبت کردنش مشکل داره ...

بحثا رو خوب نمی‌تونه جمع کنه، حواسش هم پرت میشه یه خورده رو آنتن : دی

11. 6 کاربر از Kurosh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز bleu2u4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

اصولن اونایی که مناسبن هیچکدوم توی گزینه ها نیستن
    ولی خب اگه قرار بود براساس شایستگی مجری رو انتخاب کنن بعد خود جیرانی به ترتیب
    فرزاد حسنی - علی معلم - امیرقادری - محمد حمیدی مقدم - احسان ظلي پور - رضا رشیدپور - اكبر نبوي - طالب زاده گزینه های بهتری هستن
    حتی میتونن از دو تا مجری استفاده یکی برای بخش نقد باشه یکی هم برای باقی قسمتها (حسنی - طالب زاده)
    هرچند برای اینکه تو دور جدید بتونن درصدی از مخاطب های هفت سابق رو بدست بیارن محکوم به رفع تمام ایراداتی هستن که سابقن از برنامه میگرفتن
    که من بعید میدونم بتونن توی این فرصت کم اینکار رو بکنن
    الویت شماره یک هم بنظرم اوردن منتقد میهمان در کنار فراستیه
    توی شبهای جشنواره نیما حسنی نسب بهتر از باقی منتقدا با فراستی چفت میشد.شهرام جعفري نژاد هم تو برنامه یه حبه قند خب کار کرد
    البته همه اینها یه جورایی به ارزو شبیه و اگه قرار بود اینا یه برنامه خوب تحویل ملت بدن اصن جیرانی رو دک نمیکردن
    Last edited by bleu2u4u; 22-06-2012 at 23:13.

13. این کاربر از bleu2u4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

سلام /

بعد از مدتها خاک خوردن تاپیک !

دوستان برنامه ی امشب هفت رو از دست ندید ؛ محور کلی برنامه در باره ی استاد جاویدان سمندریان هست و مهمانانی همچون مهدی فخیم زاده و شاگرد خلف استاد یعنی پیام دهکردی در این برنامه حاضر هستند و به بررسی آموزشهای استادسمندریان میپردازند .

البته اجرا چندان جالب نیست ؛ ولی ماهیت و موضوعیت برنامه ی امشب به قدری ارزشمند هست که میشه نارسایی های اجرای گبرلو رو فاکتور گرفت .

من فکر میکنم اگر اجرای برنامه رو به فراستی می سپردند خیلی کمک میکرد به برنامه در نیفتادنش !

البته برنامه امشب به علت پخش مستقیم فوتبال ، با تاخیر و حوالی ساعت 12:30 پخش میشه .

15. 4 کاربر از Ezel بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

« نه در برنامه‌ای حضور می‌یابم، نه برنامه‌ای می‌سازم»

ناگفته‌های جیرانی از «هفت»، اشتباه‌ها، حاشیه‌ها و پشت پرده‌اش

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اکثر مجریانی که به یکباره از برنامه‌های تلویزیون کنار گذاشته می‌شوند، ترجیح می‌دهند تا مدت‌ها خاطرات‌شان از آن برنامه و دلایل کنار گذاشته شدن‌شان را رسانه‌ای نکنند؛ فریدون جیرانی هم یکی از این افراد بود که خودش تهیه‌کنندگی برنامه «هفت» را هم برعهده داشت اما به یکباره و با بالاگرفتن چند اعتراض و انتشار یکی دو نامه از این برنامه کنار گذاشته شد.

جیرانی تاکنون جز در چند مورد کوتاه درباره تنها برنامه سینمایی چند سال اخیر تلویزیون صحبت نکرده است اما این‌بار در گفت‌وگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) ترجیح داده بخشی از دلایل جدایی‌اش از برنامه «هفت» را بازگو کند و در کنار آن به پرسش‌هایی درباره برخی حواشی‌اش مانند اعمال نظر مدیران سازمان صدا و سیما در برنامه، گزارش فریماه فرجامی، رابطه‌اش با مسعود فراستی، عصبانی شدنش روی آنتن زنده در یکی از برنامه‌ها و البته درباره بازگشت مجددش به تلویزیون صحبت کند.

ایسنا: آقای جیرانی! شما الان «من مادر هستم» را در حال اکران دارید و طبیعتا برنامه «هفت»، نقدی را به این فیلم اختصاص می‌دهد. به عنوان کارگردان فیلم، طبق روالی که خودتان گذاشته‌اید، در برنامه شرکت خواهید کرد؟

فریدون جیرانی: هنوز برای شرکت در «هفت» به من زنگ نزده‌اند. من آخرین باری که آقای گبرلو را دیدم ماه رمضان در مهمانی انجمن سینمای دفاع مقدس بود که ایشان به من گفت «به هفت می‌آیی؟» و من هم چون نمی‌خواستم در مهمانی حرفی بزنم، گفتم که «بله می‌آیم» اما پس از آن خبری نشد. تا اینکه چند وقت قبل آقای گبرلو با من تماس گرفت و گفت که می‌خواهیم درباره بحران سینما صحبت کنیم و من را دعوت کرد که به عنوان کارشناس به برنامه بروم اما گفتم اساسا دیگر علاقه‌ای ندارم درباره هیچ بحرانی حرف بزنم؛ چه برسد به بحران سینما!

ایسنا: برای نقد فیلم خودتان چه؟ به برنامه می‌روید؟

جیرانی: من به شدت آقای ضرغامی (رییس سازمان صدا و سیما) را دوست دارم و برایش احترام قائلم. ایشان در آن دو سالی که اجرای «هفت» بر عهده من بود، خیلی پشت تیم ما ایستاد اما در هر صورت با همه این احوالات با خودم قرار گذاشته‌ام که در هیچ برنامه زنده‌ای شرکت نکنم.

ایسنا: اما چند وقت قبل خبر غیررسمی منتشر شده بود که قرار است برنامه‌ای سینمایی را در یکی از شبکه‌های تلویزیون (به غیر از شبکه سه) روی آنتن ببرید...

جیرانی: قویا این را تکذیب می‌کنم؛ چراکه اصلا هیچ پیشنهادی برای اجرای برنامه زنده درباره سینما در هیچ شبکه‌ای به من داده نشده است. البته اگر هم چنین پیشنهادی بشود با تمام احترام و علاقه‌ام نسبت به آقای ضرغامی، قبول نمی‌کنم.

ایسنا: کمی درباره اتفاقات 7، 8 ماه آخر برنامه که به جدایی‌تان از «هفت» منجر شد، صحبت کنیم. اگر اشتباه نکنم، پیش از آن اتفاقات، اتاق فکر برنامه اختلاف نظرهای جدی با شما و مباحث مطروح در برنامه داشت.

جیرانی: آن اوایل اتاق فکر «هفت» فقط به کلیات وارد می‌شد و به جزییات کاری نداشت و این خود ما بودیم که جزییات برنامه‌ی روی آنتن را مشخص می‌کردیم اما چندی بعد، جرقه اولین مشکلات جدی با اتاق فکر زده شد و آن‌ها در سال اول برنامه «هفت» یک بار تصمیم گرفتند، مجری را عوض کنند اما آقای ضرغامی مانع شد. پس از آن ما دیگر به اتاق فکر نرفتیم و نمایندگانی تعیین شدند که ما فقط با آنها در ارتباط باشیم.

ایسنا: هفته‌هایی، برخی موضوعات یا اظهارنظرها در «هفت» باعث می‌شد شائبه‌هایی درباره دیکته شدن مواردی از سوی اتاق فکر یا رده‌های بالاتر سازمان دهان به دهان بچرخد. مثل اینکه درباره فیلمی نقدِ تندی نشود یا اعمال نظرهایی در دعوت مهمانان به استودیو؟

جیرانی: همانطور که گفتم، اتاق فکر نگرشی کلی به برنامه «هفت» داشت که البته این نگرش کلی هم از سلیقه‌های افراد داخل اتاق نشأت می‌گرفت. واقعا اگر ما می‌خواستیم همه سلیقه‌های اتاق فکر را در برنامه دخالت بدهیم، اصلا نمی‌توانستیم «هفت» را روی آنتن ببریم! در واقع من به عنوان مجری و تهیه‌کننده سعی می‌کردم جاهایی از زیر یکسری حرف‌ها دربروم. البته بعضی وقت‌ها نتوانستم آنچه را که می‌خواهم کامل اجرا کنم اما تمام سعی‌ام را کردم. ولی باید اینجا این پرانتز را باز کنم که اتاق فکر پیشنهاداتش کلی بود و هیچ وقت پیشنهاد جزئی درباره‌ی اینکه فلان کار بشود، نداد. پیشنهاداتی که بعضی وقت‌ها می‌شد، درباره‌ی این بود که این کار نشود؛ مثلا ما می‌خواستیم درباره‌ی خانه سینما و اتحادیه تهیه‌کنندگان جدید، میزگرد بگذاریم، که مخالفت شد.

ایسنا: آیا اتفاق افتاده بود که مدیران رده بالای صدا و سیما با توجه به حساسیت جامعه نسبت به سینما، بگویند این کار را انجام بده یا آن فیلم را نقد نکن و مسائلی از این دست؟

جیرانی: اصلا این طور نبود. نکته مهم برنامه «هفت» در دوسالی که اجرا را برعهده داشتم، این بود که هیچ چیز از بالا به ما دیکته نشد. حتی جالب است بدانید درباره برنامه نقد فیلم «ملک سلیمان» تنها به ما گفتند که هوایش را داشته باشید اما این داشتن هوای فیلم به این معنا نبود که آن را نقد نکنیم. همانطور که دیدید، منتقد برنامه تندترین انتقادها را به «ملک سلیمان» کرد. یا مثلا «عصر روز دهم» یا «شکارچی شنبه» هم جزو فیلم‌هایی هستند که تلویزیون خیلی دوست‌شان دارد اما اگر یادتان باشد اتفاقا این دو فیلم جزو فیلم‌هایی بوده است که منتقد برنامه آنها را تا حدی کوبید.

در واقع بگذارید سوال‌تان را اینگونه پاسخ بدهم؛ دوستان و مدیران صدا و سیما طوری رفتار نمی‌کردند که برای اجرای برنامه و روند آن مشکل ایجاد شود. فقط گاهی حذف می‌کردند. یعنی چه؟ مثلا می‌گفتند فلانی را نیاورید اما اصلا نمی‌گفتند که برای بحث امشب‌تان فلان آقا را دعوت کنید. یا حتی در کل مدت دو سالی که برنامه دست من بود، یک بار هم نگفتند فلان فیلم را نقد کن یا نکن.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] جیرانی در هفت

ایسنا: با این تفاسیر، فکر می‌کنید برنامه «هفت» با اجرای فریدون جیرانی و آن هم در حالی که رییس صدا و سیما پشت‌تان بود، چگونه به حاشیه کشیده شد؟

جیرانی: این پرسش خیلی مهمی است و پاسخ‌های کاملی می‌طلبد اما به اختصار می‌گویم مشکل اصلی ما این بود که بین دو تفکر مانده بودیم و نمی‌خواستیم به یک سمت گرایش پیدا کنیم؛ دو تفکری که انتظار داشتند به نفع آنها موضع‌گیری روشن داشته باشیم، و همین هم گاهی به ما لطمه می‌زد. یک تفکر که «هفت» را به شکل یک روزنامه زرد می‌خواست تا مسائل سینما به سرعت میان مردم برود، و تفکر دیگری که می‌خواست «هفت» خیلی تخصصی‌تر از این‌ها باشد؛ در حالی که ما ترجیح داده بودیم در میانه‌ی این دو بایستیم.

ایسنا: فکر می‌کنم هر دو این تفکرهایی که گفتید، برنامه را، هم از جهت زرد و عمومی بودن و هم از جهت تخصصی بودن، با «90» مقایسه می‌کردند. چرا «هفت» هیچ وقت نتوانست مثل «90» یک نگاه چالشی به رویدادهای سینمایی داشته باشد؟ یک‌سری می‌گویند این به نگاه حمایتی مدیر سابق شبکه 3 باز می‌گشت که باعث شده بود عادل فردوسی‌پور دستش برای تندترین انتقادها هم باز باشد و یک‌سری دیگر، مسائل سینما و فوتبال را ماهیتا متفاوت می‌دانند.

جیرانی: اول این را تاکید کنم که مدیر شبکه خیلی انسان شریفی بود و من هم ایشان را بسیار دوست دارم اما در هر صورت او اصلا سینما را نمی‌شناخت، پس نمی‌توانست در هیچ جلسه‌ای از آن به صورت تخصصی دفاع کند. در حالی که آقای پورمحمدی در فوتبال تا حدی متخصص است و می‌تواند از بحث‌های مجری 90 دفاع کند.

اما این مشکل برنامه ما نبود. می‌خواهم بگویم ما به عنوان سینماگر و «هفت» به عنوان یک برنامه سینمایی در عرصه‌ای کار می‌کنیم که وابستگی‌های ایدئولوژیک دارد اما آیا شنیده‌اید که فوتبال، پاس ایدئولوژیک،‌ داور ایدئولوژیک یا مثلا شوت ایدئولوژیک داشته باشد؟! خیر. این فرق مهم برنامه «هفت» با نود بود اما کمتر کسی به آن توجه می‌کند.

یک نکته دیگر هم وجود دارد و آن این است که بالاترین انتقاد برنامه نود نهایتا به دولت باز می‌گردد. ما هم در «هفت» می‌توانستیم از دولت انتقاد کنیم اما بالاخره در جایی باید می‌گفتیم که مثلا «جدایی نادر از سیمین» فیلم خوبی است. در حالی که خیلی‌ها انتظار دارند شما بر اساس یک رویکرد ایدئولوژیک، مسائل داخل فیلم‌ها را تحلیل کنید و این روند کار ما را سخت می‌کرد.

ایسنا: برنامه شما در طول دو سال اجرای آن، حواشی مختلفی به دنبال داشت. یکی از این حواشی به برنامه‌ای مربوط بود که یک گزارش از فریماه فرجامی پخش شد و روز بعدش خیلی به شما انتقاد کردند که چرا چنین چیزی را در تلویزیون نمایش دادید. واقعا این برنامه چه اتفاقی افتاد؟

جیرانی: در آن برنامه‌ی خاص، بیش از آنکه ما از موضوع بحث ضربه بخوریم، بیشتر از گزارشی ضربه خوردیم که در عنوان آن «کودتا در کانون کارگردانان» آمده بود. واقعا من تا قبل از آنکه داخل استودیو شوم، آن گزارش را ندیده بودم، وگرنه اجازه پخشش را نمی‌دادم و یا حتی می‌گفتم این عنوان باید از روی گزارش برداشته شود. در همان برنامه یکی از اعضای اتحادیه تهیه‌کنندگان هم مهمان ما بود و در واقع آن گزارش به علاوه این مهمان برای برخی سوء تفاهم ایجاد کرد.

ایسنا: مقصودم بیشتر گزارش حال و روز فریماه فرجامی است که اگر اشتباه نکنم خودتان گرفته بودید.

فریدون جیرانی: بله، آن گزارش را خودم گرفته بودم و اتفاقا داغِ داغ به استودیو آوردم. ما ساعت چهار و نیم بعدازظهر از خانه خانم فرجامی بیرون آمدیم و به استودیو رفتیم و دوستان فیلم‌های گرفته شده را تدوین کردند. این کار تا زمان شروع برنامه ادامه داشت. من هم آنقدر مسائل مختلف پیش آمد و کارها گره خورد که وقت نکردم مصاحبه خانم فرجامی را ویراستاری کنم. اگر مصاحبه ویراستاری می‌شد، واقعا آن مشکلی که دوستان می‌گفتند، به وجود نمی‌آمد. فکر می‌کنم در این زمینه اشتباه از من بود.

ایسنا: یکی دیگر از حواشی «هفت»، برنامه‌ی آخری بود که در آن برنامه گویا عوامل پشت دوربین، سوال را با شما چک نکرده بودند و شما هم پس از اولین باری که سوال برنامه پخش شد مبنی بر این‌که شما کدام در عرصه موفق بوده‌اید، کاملا معلوم بود که عصبانی شده‌اید. داستان آن برنامه چه بود؟

جیرانی:سوال برنامه این بود که جیرانی را در کدام پوزیشن می‌پسندید؟ اشتباه دوستان این بود که سوال را با من چک نکردند و در واقع می‌خواستند به نوعی سورپرایزم کنند. واقعا در آن برنامه زنده آنقدر از سوال جا خوردم که نتوانستم خودم را کنترل کنم و عصبانی شدم. معتقدم این بزرگترین اشتباهم در مدت اجرای برنامه «هفت» بود.

ایسنا: درباره مسعود فراستی، خیلی‌ها فکر می‌کردند پس از خروج نه چندان جالب فریدون جیرانی از برنامه «هفت»، او هم به عنوان پای ثابت برنامه جای خود را به فرد دیگری بدهد اما فراستی از همان برنامه اول پس از تغییر شما باز هم به عنوان منتقد ثابت به استودیو می‌رفت.

جیرانی: ببینید من با مسعود فراستی هیچ وقت مشکلی نداشتم و اتفاقا می‌دانستم پس از رفتن من او در برنامه باقی خواهد ماند اما در هر صورت با من تماس گرفت و گفت که پیشنهاد داده‌اند به عنوان منتقد، باز هم به «هفت» بروم و من هم به او با تاکید گفتم که برود. الان هم رابطه‌ام با مسعود فراستی خیلی خوب است و با هم هیچ مشکلی نداریم.

ایسنا: به عنوان پرسش پایانی، با آن نوع کنارگذاشته شدن‌تان، الان جمعه شب‌ها برنامه را می‌بینید؟

جیرانی: بله. کم و بیش می‌بینم.

ایسنا: چطور است؟ فرقی کرده؟

جیرانی: سعی کرده‌ام درباره کیفیت «هفت» در دوره فعلی نظری ندهم و اتفاقات را به دست فراموشی بسپارم.

انتهای پیام

17. 2 کاربر از nar nia بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •