تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 763 از 966 اولاول ... 263663713753759760761762763764765766767773813863 ... آخرآخر
نمايش نتايج 7,621 به 7,630 از 9655

نام تاپيک: ✦ تاپیــک جــامــع مـــباحــث مرتبـــط با دانشـــگاه آزاد

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام دوستان شنیدم دانشگاه آزاد برای ترم بهمن در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی بدون کنکور دانشجو می گیره ، دفترچش هم دی میاد درسته ؟

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

سلام دوستان شنیدم دانشگاه آزاد برای ترم بهمن در مقطع کارشناسی پیوسته و کاردانی بدون کنکور دانشجو می گیره ، دفترچش هم دی میاد درسته ؟
    سلام
    بدون کنکورش درسته دفترچش معلوم نیست ، احتمالا همون دی میاد

آخر فروم باز mohammadirani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    Iran..Rasht

پيش فرض

پرستاری و منهدسی ژنتیک جز رشته های علوم پزشکی هستند؟

بعد چه شکلیه.الان به معدل ربط داره؟
    Last edited by mohammadirani; 14-12-2012 at 15:12.

کاربر فعال انجمن آموزش عالی alavi71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

بچه ها جریان دانشگاه آزاد چیه؟
    کسی که معدلش بالای 14 و زیر 15 باشه چه رشته ای میتونه قبول شه؟
    درسته که کنکور آزاد رو کلا برداشتند؟
    سلام دوست من
    کنکور ازاد امسال در بیشتر رشته ها بدون ازمون پذیرش داره
    ولی همچنان رشتهای برتر و دانشگاههای پر متقاضی کنکور دارند که کنکور اون هم با دانشگاه دولتی ادغام شده است
    موفق باشید

5. 2 کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

سلام
    کاردانی نا پیوسته بدون ازمون هماکنون ثبت نامش در حال انجام هست ...
    ولی کارشناسی پیوسته هنوز خیر

7. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Nocturne's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

آیا مخلوط شد کنکور آزاد و سراسری درسته؟ (الان من برای ثبت نام آزاد تا 25 ام وقت دارم؟؟ )

کاردانی نا پیوسته بدون ازمون
    اما این ظاهرا با آزمون هست. تو سایتم زده: همچنان فرصت ثبت نام برای آزمون مشترک کارشناسی ناپیوسته آزاد اسلامی و سازمان سنجش وجود دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+ سوال دیگه م اینه که اگه برم سربازی در حین خدمت بدون آزمون برم کارشناسی آزاد آیا از خدمت مرخص میشم و دوباره معافیت تحصیلی میدن؟؟

تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

آیا مخلوط شد کنکور آزاد و سراسری درسته؟ (الان من برای ثبت نام آزاد تا 25 ام وقت دارم؟؟ )

اما این ظاهرا با آزمون هست. تو سایتم زده: همچنان فرصت ثبت نام برای آزمون مشترک کارشناسی ناپیوسته آزاد اسلامی و سازمان سنجش وجود دارد

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

+ سوال دیگه م اینه که اگه برم سربازی در حین خدمت بدون آزمون برم کارشناسی آزاد آیا از خدمت مرخص میشم و دوباره معافیت تحصیلی میدن؟؟
    سلام
    ادغام کنکور سراسری و ازاد مربوط به کارشناسی پیوسته هست
    کاردانی و کارشناسی نا پیوسته الان ثبت نام دارد.
    برای کارشناسی پیوسته باید در سایت سنجش ثبتنام کنید که تا شنبه وقت دارخ
    در مورد نظام وظیف هم اگر اشتباه نکنم در صورت قبولی ترخیص خواهید شد.(جهت اطمینان از دفاتر پلیس+10 و یا نظام وظیفه سوال کنید)

پیروز باشید

10. این کاربر از alavi71 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام
    بدون کنکورش درسته دفترچش معلوم نیست ، احتمالا همون دی میاد
    یعنی اگه من بخوام از همین بهمن ماه امسال برم دانشگاه ،باید الان در کنکور سازمان سنجش که با آزاد یکی شدن هم ثبت نام کنم ؟؟! و یه مورد دیگه ثبت نام بدون کنکور برای کارشناسی پیوسته همین امسال و ترم بهمن کلا تایید شده ؟ یعنی قطعیه و من منتظر باشم ؟ ممنون می شم جواب بدین از وقتی انصراف دادم قضیه دانشگاه و نظام وظیفه و اینا زندگیم رو جهنم کرده

12. این کاربر از liverpolis بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

یعنی اگه من بخوام از همین بهمن ماه امسال برم دانشگاه ،باید الان در کنکور سازمان سنجش که با آزاد یکی شدن هم ثبت نام کنم ؟؟! و یه مورد دیگه ثبت نام بدون کنکور برای کارشناسی پیوسته همین امسال و ترم بهمن کلا تایید شده ؟ یعنی قطعیه و من منتظر باشم ؟ ممنون می شم جواب بدین از وقتی انصراف دادم قضیه دانشگاه و نظام وظیفه و اینا زندگیم رو جهنم کرده
    امسال اگه ثبت نام هست باید در کنکور ثبت نام کنید

بدون کنکور واسه پیوسته فکر نکنم تایید شده باشه واسه ناپیوسته میشه بدون کنکور رفت

تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

اعلام جزئیات حذف آزمون سراسری دانشگاه آزاد اسلامی

رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت:‌ دانشگاه آزاد اسلامي پس از بررسي هاي فراوان و گسترده اي در كميته تخصصي اقدام به حذف آزمون در مقطع كارشناسي كرد.
    به گزارش مركز روابط عمومي و اطلاع رساني دانشگاه آزاد اسلامي، دکتر ناصر اقبالی رئيس مركز آزمون دانشگاه آزاد اسلامي گفت: در راستای قانون مصوب سال 86 مجلس شورای اسلامی در خصوص حذف آزمون سراسری دانشگاه­ها و مؤسسات آموزش عالی پس از بررسی­های بعمل آمده بر روی رشته/محل­های موجود در دانشگاه آزاد اسلامی در کمیته­ای تخصصی مقرر شد در 5 هزار رشته/محل مقطع کارشناسی این دانشگاه از نیمسال دوم سال جاری پذیرش دانشجو به صورت بدون آزمون و صرفاً بر اساس سوابق تحصیلی داوطلب صورت گیرد.
    رئیس مرکز آزمون اظهار داشت: این موضوع که طرح حذف آزمون در نیمسال اول و در مقطع کاردانی صورت گرفت، گفت: با توجه به اینکه در مهر ماه امسال آزمون 3466 رشته/محل در مقطع کاردانی حذف گردید، لذا دانشگاه آزاد اسلامی توانسته از مجموع قریب 9000 رشته/محل خود در آزمون سراسری در بیش از 8400 رشته/محل معادل 95% پذیرش بدون کنکور داشته باشد. لذا در مقطع کارشناسی پذیرش دانشجو در 250 هزار نفر ظرفیت دانشگاه آزاد اسلامی از مجموع 270 هزار نفر بصورت بدون آزمون خواهد بود.
    اقبالی در ادامه خاطر نشان کرد: این اقدام گامی مثبت در راستای ورود آسان­تر و راحت­تر داوطلبان تحصیل به دانشگاه­های کشور خواهد بود. ضمن اینکه به نظر می­رسد با پذیرش بدون آزمون می­توان داوطلبان را در راستای علایق و استعدادهایشان سوق داد.
    اقبالی در خصوص روش پذیرش دانشجو گفت: در این روش سوابق تحصیلی داوطلبان ملاک قرار می­گیرد و هر فرد می­تواند در هر رشته/محلی که می خواهد ثبت­نام کرده و ادامه تحصیل دهد. وی در مورد زمان آغاز ثبت­نام بدون آزمون اعلام کرد: ما آمادگی داریم که از نیمسال دوم سال تحصیلی جاری به پذیرش دانشجو در این سیستم جدید بپردازیم. ضمن اینکه در این روش داوطلبان می­توانند دوبار در سال و در دو نیمسال برای ثبت نام اقدام کنند.
    رئیس مرکز آزمون در ادامه افزود: متقاضیان می­توانند از نیمه دوم دی ماه با مراجعه به پایگاه ثبت­نام الکترونیکی مرکز آزمون به آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نسبت به ثبت نام خود اقدام کنند. وی تصريح كرد: در حال حاضر پذیرش بدون آزمون، شامل حال رشته­های علوم پزشکی، دوره­های کارشناسی ارشد و دکتری نخواهد شد، لذا علاقه­مندان تحصیل در گروه پزشکی و رشته­های با آزمون غیرپزشکی می­بایست در آزمون سال 92 که توسط سازمان سنجش برگزار می­شود، شرکت کنند . اقبالي گفت: لذا دانشگاه آزاد اسلامی در این مورد هیچ آزمون مستقل و جدایی برگزار نخواهد کرد و شیوه پذیرش دانشجو در رشته­های مذکور متعاقباً اعلام خواهد شد.

منبع : سازمان مرکزی دانشگاه آزاد

15. 3 کاربر از farshidshd بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •