مرسی دوست من . والا چون هیچ مطلبی در مورد این مرکز تو اینترنت نیست این دوست ما حسابی ترسیدهاز اینکه نمیدونه چه جور جایی هستش و برخورد ها چطوری خواهد بود ! ولی به نظرم اموزشی سپاه اونم تو تبریز هر چقدر هم سخت باشه فکر نکنم به سختی اموزشی ارتش باشه !
![]()
مرسی دوست من . والا چون هیچ مطلبی در مورد این مرکز تو اینترنت نیست این دوست ما حسابی ترسیدهاز اینکه نمیدونه چه جور جایی هستش و برخورد ها چطوری خواهد بود ! ولی به نظرم اموزشی سپاه اونم تو تبریز هر چقدر هم سخت باشه فکر نکنم به سختی اموزشی ارتش باشه !
![]()
البته اگر از یگان حفاظت سازمانها امریه بگیری همون 21 ماه حساب میشه چون نظامی محسوب میشه
من از یگان حفاظت جنگلها و مراتع گرفتم و همون 21 خدمت هست
دوستان دیروز تو مترو کنار یه سرباز (استوار) نیرو انتظامی نشسته بودم صحبت می کرد می گفت من تو پل چوبی خدمت می کنم ارتش تو چند ماهه گذشته 90 درصد نیروی مورد نیاز سربازاشو گرفته و توی اعزامی دی و اسفند اکثر سربازان متعلق به نیروی انتظامی میشن مخصوصا اسفند به خاطر نزدیک شدن به انتخابات
راست و دروغش پای سربازه
سلام بچه ها
آقا من 1 دی اعزامم خاتمی یزد
البته سال 88 دوره آموزشی رو تو سپاه نیشابور تموم کردم و الان حکم پایان دوره آموزشی رو دارم
این سه سالم داشتم لیسانس میخوندم یعنی مرخصی تحصیلی داشتم
حالا که من اعزام مجددم اونجا تو پادگان آموزشی چقد باید بمونم چند روز؟ اونجا چی کارا باید بکنم؟ برناممون اونجا چیه؟
یه سوال دیگه... من اون زمانکه تقسیم شدم افتادم تهران الان چی؟ معلوم هست کجا بیوفتم ؟
ممنون میشم اگه یکی که میدونه کامل راهنماییم کنه
دم همتون گرم
پست تکراری نفرستید ، کسی بدونه پاسخ میده
اون هم به نظر شایعه ای بیش نمیاد
ببخشی پست ali_884 در مورد لباس سربازا طولانی بود گفتم با نقل قول گرفتن دوستان اذیت میشن : علی جان این سربازایی هم که کلاه قرمز دستشونه و سه نفرن هم ایرانین ؟!!!! لباس کدوم ارگان این شکلیه ؟؟؟!!!!!![]()
اینا دژبانن
سلام دژبان مرکز نیروانتظامی
که به تشریفات هم معروف هستند
sent from my open source device
دوست عزیز اولین اصلی که باید همیشه در خدمت بهش واقف باشی اینکه یه گوشت در باشه یه گوشت دروازه !!! اصلا و ابدا نباید به شاید تو دوره خدمت گوش بدی چون از هموون روز های قبل اععزام تا اون اخرین روزی که داری ترخیص میشه انواع اقسام صحبت ها رو خواهی شنید که هیچ کدوم پایه و اساسی نداره !!![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)